PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73227
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak myślicie czy Ian żyje ? mam co do tego wątpliwości bo przecież nikt go nie widział ...
'A; Mógł zabrać jego telefon, a to że odpowiedział na pytanie że ich dziecko bd miało na imię
Taylor o niczym nie świadczy przecież 'A' zna każdy sekret dziewczyn wyprzedza ich każdy
krok oraz wie i słyszy wszystko równie dobrze 'A' mogło to usłyszeć. Ale wtedy znowu istnieje
pytanie z Kim Melissa wychodzi potajemnie się spotykać i kto kradnie z okolicy rzeczy
potrzebne do przetrwania ?

Misia10061994

Moim zdaniem I an nie zyje , t ze akurat takie rzeczy gina niekoniecznie musi byc zwiazane akurat z Ianem , mozliwe ,ze taka podpucha, aby zmylic widza :)

bianka226

a może Jason więzi Iana w domu albo znajduje się tam dobrowolnie

bridget_J

Moim zdaniem Ian nie żyje, a tą osobą, która go zwaliła to Jason i tez przechowuje ciało zakopane w ogródku i udaje Iana. Bo wtedy co dziewczyny były w szklarni coś było słychać, napisały tego smsa, Spencer powiedziała, że dziecko ma mieć na imię Taylor i chwilę potem dostały tą samą odp.

tineczka

Ian z pewnością nie żyje,to byłoby naciągane gdyby żył gdyż widzieliśmy jego ze sznurem na szyi ;/

Oleandria

Przecież pod koniec 2 odcinka była scena jak Spencer przeszukała siostrze kurtkę, która była cała mokra (wraz z butami), a w środku było zdjęcie USG jej nienarodzonego dziecka. Więc komu miałaby to pokazywać?

Blare

Jasonowi :)

Oleandria

a poza tym Ian na pewno nie żyje bo w 5 odcinku bedzie jego pogrzeb , jest jeden temat założony i tam jest zdjęcie .

Misia10061994

Bez względy czy Ian żyje czy nie, ktoś mu pomaga/pomagał. Bo jak żyje, to ktoś musiał mu pomóc się uwolnić z tej wieży po upadku. Jeśli nie żyje, to ktoś musiał zabrać zwłoki, a Melissa była w szpitalu. Zresztą nie wygląda na tak silną, żeby poradziła sobie sama. Może Mona? Albo Noel, bo tak dziwnie się znów pojawił po tym jak ian zaginął?

Kleopatra3

Kleopatra3 napisałaś , że Mellisa była w szpitalu i nie byłaby w stanie pomóc mu się wyswobodzić , a piszesz , że może to Mona . To na pewno nie Mona bo ona tez jest kobietą drobnej budowy . Moim zdaniem to Jason zabrał jego ciało i pomógł Spence .

Szalott

Też myślę że to Jason bo szybko po tym okazało się że Jason jest w Rosewood.
Podejrzewam też Garreta.

Oleandria

Ian nie żyje - jest temat dotyczący jego pogrzebu. Myślę, że Melissa pokazała zdjęcie usg Jasonowi i to on może być ojcem dziecka, więc zabił Iana aby uniknąć komplikacji.

accidenti

Nie spoilerujcie :( psujecie zabawę... ;/

Artemisek

Nie ja pierwsza o tym wspomniałam, ale masz rację - powinnam była napisać "UWAGA SPOILER!". Chociaż to i tak są tylko zdjęcia, a jak wiadomo zdjęcia nie zawsze pochodzą z wiarygodnych źródeł.. to może być też czyjaś zabawa z photoshopem ;d