PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak myślicie czy Ian żyje ? mam co do tego wątpliwości bo przecież nikt go nie widział ...
'A; Mógł zabrać jego telefon, a to że odpowiedział na pytanie że ich dziecko bd miało na imię
Taylor o niczym nie świadczy przecież 'A' zna każdy sekret dziewczyn wyprzedza ich każdy
krok oraz wie i słyszy wszystko równie dobrze 'A' mogło to usłyszeć. Ale wtedy znowu istnieje
pytanie z Kim Melissa wychodzi potajemnie się spotykać i kto kradnie z okolicy rzeczy
potrzebne do przetrwania ?

ocenił(a) serial na 10
Misia10061994

Moim zdaniem I an nie zyje , t ze akurat takie rzeczy gina niekoniecznie musi byc zwiazane akurat z Ianem , mozliwe ,ze taka podpucha, aby zmylic widza :)

ocenił(a) serial na 9
bianka226

a może Jason więzi Iana w domu albo znajduje się tam dobrowolnie

ocenił(a) serial na 10
bridget_J

Moim zdaniem Ian nie żyje, a tą osobą, która go zwaliła to Jason i tez przechowuje ciało zakopane w ogródku i udaje Iana. Bo wtedy co dziewczyny były w szklarni coś było słychać, napisały tego smsa, Spencer powiedziała, że dziecko ma mieć na imię Taylor i chwilę potem dostały tą samą odp.

tineczka

Ian z pewnością nie żyje,to byłoby naciągane gdyby żył gdyż widzieliśmy jego ze sznurem na szyi ;/

ocenił(a) serial na 10
Oleandria

Przecież pod koniec 2 odcinka była scena jak Spencer przeszukała siostrze kurtkę, która była cała mokra (wraz z butami), a w środku było zdjęcie USG jej nienarodzonego dziecka. Więc komu miałaby to pokazywać?

Blare

Jasonowi :)

ocenił(a) serial na 10
Oleandria

a poza tym Ian na pewno nie żyje bo w 5 odcinku bedzie jego pogrzeb , jest jeden temat założony i tam jest zdjęcie .

ocenił(a) serial na 10
Misia10061994

Bez względy czy Ian żyje czy nie, ktoś mu pomaga/pomagał. Bo jak żyje, to ktoś musiał mu pomóc się uwolnić z tej wieży po upadku. Jeśli nie żyje, to ktoś musiał zabrać zwłoki, a Melissa była w szpitalu. Zresztą nie wygląda na tak silną, żeby poradziła sobie sama. Może Mona? Albo Noel, bo tak dziwnie się znów pojawił po tym jak ian zaginął?

ocenił(a) serial na 10
Kleopatra3

Kleopatra3 napisałaś , że Mellisa była w szpitalu i nie byłaby w stanie pomóc mu się wyswobodzić , a piszesz , że może to Mona . To na pewno nie Mona bo ona tez jest kobietą drobnej budowy . Moim zdaniem to Jason zabrał jego ciało i pomógł Spence .

Szalott

Też myślę że to Jason bo szybko po tym okazało się że Jason jest w Rosewood.
Podejrzewam też Garreta.

ocenił(a) serial na 7
Oleandria

Ian nie żyje - jest temat dotyczący jego pogrzebu. Myślę, że Melissa pokazała zdjęcie usg Jasonowi i to on może być ojcem dziecka, więc zabił Iana aby uniknąć komplikacji.

ocenił(a) serial na 10
accidenti

Nie spoilerujcie :( psujecie zabawę... ;/

ocenił(a) serial na 7
Artemisek

Nie ja pierwsza o tym wspomniałam, ale masz rację - powinnam była napisać "UWAGA SPOILER!". Chociaż to i tak są tylko zdjęcia, a jak wiadomo zdjęcia nie zawsze pochodzą z wiarygodnych źródeł.. to może być też czyjaś zabawa z photoshopem ;d