mnie tak, szczególnie kiedy oglądam PPL późną noca ;)
No może troche...;)Szczególnie nocą tak jak napisałaś albo wieczorem jak nie ma słońca no to można się przerazić.No i ta piosenka na samym początku "Secret" idealnie oddaje cały charakter.
mi się nie podoba ogółem, ale ma klimat! :)
a piosenka jest świetna, pamiętam ją jeszcze z gossip girl [pierwszy sezon, bal, intrygi blair, chucka, nate'a.. :P]
ta piosenka naprawdę była w 'GG' ? :)
pewnie zwróciłabym uwagę, gdybym znała ją z 'PLL' wcześniej.
naprawdę :D ja zwróciłam na nią uwagę, bo odcinek z balem był jednym z moich ulubionych, to raz, a dwa - uwielbiam muzykę z filmów/seriali, zawsze ściągam soundtracki, a ta piosenka jest idealnie dopasowana, magiczna ;DDD
tutaj masz fragment, jakoś od 2:17: http://www.youtube.com/watch?v=CJLRZMpS4ok&feature=related
chociaż bardziej pasuje do PLL, to zawsze będzie mi się kojarzyć z Plotkarą :P
o kurczę ! :D
jak już pisałam, zwróciłabym na to uwagę, gdybym ją znała wcześniej, ale ten odcinek 'Plotkary' był taaaaak dawno :)
oooj, dawno, piękne czasu pierwszego sezonu :P
teraz Plotkara leci na tvnie, od pon. do ptk o 15.3o, można sobie przypomnieć stare dzieje xD
Jestem bojaźliwą osobą która boi się większości horrorów, ale czołówka nie przeraża mnie ani trochę. Zgadzam się za to z fleUr_henry, te zakończenia są takie niepokojące xD
totalnie ! mam podobnie jak Ty, dość łatwo mnie nastraszyć :P niestety.
zakończenia są bardzo niepokojące, ale też takie jakie powinny być - zmuszające do oglądania kolejnych odcinków. jest to może i tani chwyt, ale zawsze się sprawdza ;)
Cóż, czołówka nie jest taka straszna. O wiele bardziej boje się kiedy oglądam ten serial o północy i są te sceny końcowe z 'A'.
Och. Bardziej przerażające jest oglądanie kwejka po 22, jak jakiś świr doda fragment z Paranormal Activity albo z Egzorcyzmów/Rec. :P
Haha, ja mam dokładnie to samo xD. Oglądałam sobie o 23 kwejka a tu zdjęcie jakiegoś potwora z lasu xd