Po ostatniej scenie w finałowym odcinku, zastanawiam się czy Marlenka albo jakiś inny reżyser nie zrobi spin-offa, który będzie tą samą historią tylko, że z Addison i jej grupką? Szczerze mówiąc, spodziewam się czegoś takiego. Zdecydowanie lepszym pomysłem, byłby serial z perspektywy Alex Drake- jak to na prawdę było i odpowiedzi na pytania, na które nie dostaliśmy satysfakcunującej odpowiedzi, bądź w ogóle jej nie dostalismy. Co o tym myślicie?
Tak, zrobi serial, na podstawie The Perfectionists, można wywiady z nią wykopać. Chciała żeby ze starej obsady były Emison i ma pretekst do tego - są w końcu nauczycielkami :c
Zaczęłam wczoraj czytać książkę, jestem na 50. stronie i powiem Ci, że to jest kalka PLL... O pięciu dziewczynach, których sekrety znał jeden koleś, więc go zabiły i teraz się okazało, że ktoś o tym wie i je zacznie szantażować czy coś w tym stylu. Oczywiście każdy jest tam idealny, piękny i ubiera się w same ciuchy od projektantów. Nie wiem ile z tego przeniosą do serialu, skoro dali taki "początek" jak do PLL. Oby tylko chociaż Marlene już się czegoś nauczyła i nie wymyślała wszystkiego na kolanie.
Ja przeczytałam Pretty Little Liars oraz The Lying Game i jak teraz słyszę opis tej książki to powiem tak - wszystkie książki Sary Shepard są takie same. Ale i tak będę oglądać ten nowy serial. Swoją drogą, JEJU nie wiem jakie to był sekrety, ale żeby od razu zabijać? No kurde XD W tym nowym serialu wydaje mi się, że będą mnie irytować glowne bohaterki - Adison i te je kumpele. Czy na pewno w tym The Perfection będzie grała Adison itd.?
Raczej tak, bo były z jednej strony informacje o Marlene, że to są dziewczyny do nowego serialu, a z drugiej, że chce robić "The Perfectionists", a że i tu i tu mamy 5 dziewczyn, to prawdopodobnie. Nowe dziewczyny podobają mi się pod jednym względem - NAPRAWDĘ widać że one są pierwszoklasistkami.
Pamiętasz może, czy były gdzieś wymienione imiona pozostałej czwórki?
Na pewno jest Ava i Willa (w tej ostatniej scenie tak zostały nazwane). Nie mogłam znaleźć sceny, w której Emily pyta trzeciej z dziewczyn, czy Addison jej dokucza - wydaje mi się, że tam nazwała ją po imieniu. Imienia czwartej chyba nie było XD
I właśnie nawet nie pamiętam, w którym odcinku była ta scena(z Emily), ale chyba też w 7x20. Jak nie uda Ci się znaleźć, to z chęcią poszukam <3
Czyli raczej to o nich będzie spin-off. W książce nazywają się Julie, Parker, Ava, Mackenzie, Caitlin. Zgadza się Ava. Addison na pewno została po prostu tak nazwana aby nawiązywać do Alison i został tu zmieniony charakter Julie lub Parker, tak strzelam (bo popularne i były na "czele").
Dokopałam się, dręczona dziewczyna to Claire - też występuje w "The Perfectionists".