Hej , kilka dni temu zaczęłam oglądać ten serial , obecnie jestem na 8 odc. 1 sezonu .
Zaczęła się szkoła i nie mam za bardzo czasu ale chcę wiedzieć czy warto dalej oglądać ?
Czy będzie można się w to wkręcić , czy raczej sobie odpuścić ?
Z góry , dzięki !
Niektórzy się wkręcają, inni już mają obsesję (patrz np. 7237 postów w temacie Kim jest A :D), a jednych PLL nudzi.
Pooglądaj, zobaczysz, do której grupy należysz. Wg mnie warto.
Serial może się wkręcić. Z odcinka na odcinek coraz więcej się dzieje. Przyznam że pierwszy sezon troszkę mnie nudził momentami, ale sezon drugi był fajny ;)
Wg. mnie warto :) ja polecam gdy byłam na 8 odcinku to juz dawno sie wkręcilam nie wiem jak ty :P akcja sie bardzo rozwinie nie wspominając juz o 2 sezonie ^^
Według mnie warto ;) Na początku, po paru odcinkach też miałam dylemat czy oglądać dalej i cieszę się, że nie przerwałam, ponieważ akcja się rozwija i jest coraz ciekawiej ;)
Powiem z własnego doświadczenia że w ciągu dwóch dni obejrzałam to co do tej pory wyszło i z każdym odcinkiem nie mogłam przestać. Ten serial jest wciągający jak palenie papierosów :) Biedny mój mąż nie widział komputera przez dwa dni :) Oglądaj dawkuj sobie powoli, każdy odcinek ma po 45 min więc nie jest tak duży. Najlepiej jest obejrzeć ze 2 trzy odcinki pod rząd bo wtedy faktycznie czlowiek się wkręca.