http://photos.got-secret.pl/displayimage.php?album=113&pid=1745#top_display_medi a
-Jak myślicie czyj to może być pogrzeb?
- Myślałam że może Iana ... a co wy o tym sądzicie?
Myślałam, że to może być rocznica śmierci Ali, ale po zobaczeniu zdjęć z trumną nie sądze, Dziewczyny są blisko trumny, jeśli Ian'a to dlaczego stoją tak blisko?
Iana http://data.whicdn.com/images/10922393/264368_122657697820058_117017561717405_20 1733_3700752_n_large.jpg?1308377305
ciekawy temat.... dzięki za ten link i zdjęcia! też zastanawiam się czyj ten pogrzeb bo jeśli Iana to czemu dziewczyny stoją przy samej trumnie a nie jego żona? trochę dziwne ale zobaczymy :) wiadomo które to sceny z danego odcinka??? chodzi mi konkretnie o tytuł...
Czyli jednak Iana. Ja na miejscu Spencer nawet bym nie poszła na ten pogrzeb, w końcu koleś próbował ją zabić.
Nie możliwe żeby to był Iana bo wtedy serial by się zakończył a on musi trwać długo może śmierć dziecka siostry spencer przez ten wypadek coś może jednak się stało
to na pewno nie pogrzeb dziecka(siostry Spencer) bo trumna jest za duża :P więc to nie to. Wydaje się, że to pogrzeb Iana tylko nie rozumiem czemu piszesz, że serial by się wtedy zakończył? niby dlaczego??? :) pozdrawiam.
nie sądzę by to oznaczało koniec serialu. Ian nie jest A. nawet jeśli on nagrywał dziewczyny i zabił Ali to myślę że nie zrobił tego sam. takze spokojnie, jest jeszcze dużo niewyjaśnionych wątków i koniec serialu nam nie grozi. :)
zgadzam się z poprzedniczką ;D też wydaje mi się, że Ian nie jest ~A ale mógł w pewien sposób współpracować z tą osobą lub osobami, więc nic nie wiadomo i nie można niczego założyć na 100% a jak będzie to mam nadzieję, że dowiemy się w przyszłości.
Odcinek odcinka nosi tytuł: The Devil You Know - i jakoś wydaje mi się że to pogrzeb Iana. Ale dowiemy się tego dopiero w 5 odcinku ponieważ zdjęcia właśnie z tegoż odcinka są xDD
Skąd masz to zdjęcie?
Z Press Release wynika, że po mieście rozniosą się szokujące wieści o Ianie, a rodzice Spencer bardzo ją wspomagają.
Najbardziej logiczna byłaby śmierć Iana ale jakoś nie wydaje mi się że to jest jego pogrzeb, bo niby dlaczego wszystkie dziewczyny się tak wystroiły, stoją najbliżej trumny i jeszcze sypią ziemią... no nie ogarniam ja na ich miejscu wgl bym nie poszła na ten pogrzeb... i jeszcze nigdzie nie widać Melissy. Mi się wydaję że to niestety jest pogrzeb Caleba :( ponieważ on miał grać tylko w kilku odcinkach.. a zresztą on nie miał żadnej rodziny ani znajomych, a na tym pogrzebie jest niewiele osób... Jednak mam nadzieję że się mylę i że zamiast uśmiercania go scenarzyści wyślą go gdzieś żeby mógł jeszcze kiedyś wrócić… aaa i nawet jeśli to jest pogrzeb Iana to dlaczego on jest dopiero w 5 odc skoro prawdopodobnie umarł w tamtym sezonie?
ale ta facetka może trzymać w ręce zupełnie co innego... przecież to nie jest przybliżenie tylko jakieś inne zdjecie...
A skąd wiesz że to nie jest to zdjęcie ? W każdym razie skoro jest taka kartka, to znaczy że Ian nie żyje bo dla jaj scenarzyści nie drukowaliby plakatów z takim napisem i jego zdjęciem... Poza tym Ian to nie jest główna postać PLL więc czemu niby jego śmierć miałaby to wszystko zakończyć ? Nie sądze żeby był A... A co do tego że prawdopodobnie Ian umarł w tamtym sezonie, możliwe, aczkolwiek jego ciała nie znaleziono do tej pory, więc możliwe że je znajdą, a z tego zastrzeżonego numeru nie pisze Ian tylko ktoś pogrywa z Melissą i resztą... A czemu sie wystroiły heh ? A co miały przyjść na pogrzeb w dresie? No prosze was... A dziewczyny za pewne przyszły dlatego, że jednak Ian był facetem siostry Spencer i ojcem ich dziecka więc na pewno ona musiała iść bo jej rodzina kazała, a dziewczyny poszły ją wspierać czy coś poza tym to jest małe miasteczko więc to byłoby dziwne jakby dziewczyny nie poszły na pogrzeb Iana. A teoria że jest to dziecko Melissy haha.. i taką trumnę by dali dla płodu dziecka które ma pare tygodni ? haha
Pogrzeb Iana na 100 %, BO tam było takie zdjęcie : http://data.whicdn.com/images/10922393/264368_122657697820058_117017561717405_20 1733_3700752_n_large.jpg?1308377305
Widziałyście tego nowego Arii ? Słodki jest .... <3
Jeśli Ci chodzi o zdjęcia Ari i chłopaka z pogrzebu, to jest nim Jason, a nie jej 'nowy' :)
A jeśli chodzi o resztę, to myślę, że to pogrzeb Iana. Zdjęcie i podpis na kartce, jak dobrze widzę "in memory on Ian Thomas", więc chyba wszystko jasne.
I tu popieram Elena00 - ubrały się normalnie, jak dla nich i, jak na pogrzeb przystało. Poszły, bo pewnie wypadało, no i okazało się, że jednak nie kłamały mówiąc o jego śmierci. Myślę, że potraktowały to też jako takie ostatnie pożegnanie z 'wrogiem', w końcu mają pewność, że nie pojawi się z zza światów ;)
Fakt, z tego zdjęcia jasno wynika, że to jednak jest pogrzeb Iana. Szkoda - miałam nadzieję, iż Ian jeszcze trochę namiesza, bo jego postać wydawała mi się ciekawa. Dziewczyny stoją obok siebie - czyli znowu mogą się spotykać. Ubrały się ładnie, gdyż tak wypadało - w końcu to był mąż Melissy.
to zdjęcie wszystko wyjaśnia. melissy pewnie nie ma, bo nie dała rady po prostu przyjść, albo może jest w szoku i leży w szpitalu. gdyby nie to zdjęcie, to pomyślałabym, ze to może pogrzeb mony, jenny albo caleba, dlatego dziewczyny stoją tak blisko trumny.