PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Czyj to pogrzeb?

ocenił(a) serial na 9

http://photos.got-secret.pl/displayimage.php?album=113&pid=1745#top_display_medi a
-Jak myślicie czyj to może być pogrzeb?
- Myślałam że może Iana ... a co wy o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
AnnieM

Myślałam, że to może być rocznica śmierci Ali, ale po zobaczeniu zdjęć z trumną nie sądze, Dziewczyny są blisko trumny, jeśli Ian'a to dlaczego stoją tak blisko?

ocenił(a) serial na 5
pllgg

Iana http://data.whicdn.com/images/10922393/264368_122657697820058_117017561717405_20 1733_3700752_n_large.jpg?1308377305

Elena00

ciekawy temat.... dzięki za ten link i zdjęcia! też zastanawiam się czyj ten pogrzeb bo jeśli Iana to czemu dziewczyny stoją przy samej trumnie a nie jego żona? trochę dziwne ale zobaczymy :) wiadomo które to sceny z danego odcinka??? chodzi mi konkretnie o tytuł...

Elena00

Czyli jednak Iana. Ja na miejscu Spencer nawet bym nie poszła na ten pogrzeb, w końcu koleś próbował ją zabić.

White_Rose05

śliczne dziewczyny mają te czarne sukienki! :P

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Nie możliwe żeby to był Iana bo wtedy serial by się zakończył a on musi trwać długo może śmierć dziecka siostry spencer przez ten wypadek coś może jednak się stało

Grazioso

to na pewno nie pogrzeb dziecka(siostry Spencer) bo trumna jest za duża :P więc to nie to. Wydaje się, że to pogrzeb Iana tylko nie rozumiem czemu piszesz, że serial by się wtedy zakończył? niby dlaczego??? :) pozdrawiam.

Grazioso

nie sądzę by to oznaczało koniec serialu. Ian nie jest A. nawet jeśli on nagrywał dziewczyny i zabił Ali to myślę że nie zrobił tego sam. takze spokojnie, jest jeszcze dużo niewyjaśnionych wątków i koniec serialu nam nie grozi. :)

White_Rose05

zgadzam się z poprzedniczką ;D też wydaje mi się, że Ian nie jest ~A ale mógł w pewien sposób współpracować z tą osobą lub osobami, więc nic nie wiadomo i nie można niczego założyć na 100% a jak będzie to mam nadzieję, że dowiemy się w przyszłości.

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Odcinek odcinka nosi tytuł: The Devil You Know - i jakoś wydaje mi się że to pogrzeb Iana. Ale dowiemy się tego dopiero w 5 odcinku ponieważ zdjęcia właśnie z tegoż odcinka są xDD

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Wydaje mi sie ,ze w jakis dziwny sposob zostanie zlikwidowany brat Ali

Elena00

Skąd masz to zdjęcie?
Z Press Release wynika, że po mieście rozniosą się szokujące wieści o Ianie, a rodzice Spencer bardzo ją wspomagają.

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

Najbardziej logiczna byłaby śmierć Iana ale jakoś nie wydaje mi się że to jest jego pogrzeb, bo niby dlaczego wszystkie dziewczyny się tak wystroiły, stoją najbliżej trumny i jeszcze sypią ziemią... no nie ogarniam ja na ich miejscu wgl bym nie poszła na ten pogrzeb... i jeszcze nigdzie nie widać Melissy. Mi się wydaję że to niestety jest pogrzeb Caleba :( ponieważ on miał grać tylko w kilku odcinkach.. a zresztą on nie miał żadnej rodziny ani znajomych, a na tym pogrzebie jest niewiele osób... Jednak mam nadzieję że się mylę i że zamiast uśmiercania go scenarzyści wyślą go gdzieś żeby mógł jeszcze kiedyś wrócić… aaa i nawet jeśli to jest pogrzeb Iana to dlaczego on jest dopiero w 5 odc skoro prawdopodobnie umarł w tamtym sezonie?

ocenił(a) serial na 6
Elena00

ale ta facetka może trzymać w ręce zupełnie co innego... przecież to nie jest przybliżenie tylko jakieś inne zdjecie...

Taylor_Momsen

to nie Caleb :) King powiedziała, że Caleb wraca na wiele odcinków.

ocenił(a) serial na 5
White_Rose05

A skąd wiesz że to nie jest to zdjęcie ? W każdym razie skoro jest taka kartka, to znaczy że Ian nie żyje bo dla jaj scenarzyści nie drukowaliby plakatów z takim napisem i jego zdjęciem... Poza tym Ian to nie jest główna postać PLL więc czemu niby jego śmierć miałaby to wszystko zakończyć ? Nie sądze żeby był A... A co do tego że prawdopodobnie Ian umarł w tamtym sezonie, możliwe, aczkolwiek jego ciała nie znaleziono do tej pory, więc możliwe że je znajdą, a z tego zastrzeżonego numeru nie pisze Ian tylko ktoś pogrywa z Melissą i resztą... A czemu sie wystroiły heh ? A co miały przyjść na pogrzeb w dresie? No prosze was... A dziewczyny za pewne przyszły dlatego, że jednak Ian był facetem siostry Spencer i ojcem ich dziecka więc na pewno ona musiała iść bo jej rodzina kazała, a dziewczyny poszły ją wspierać czy coś poza tym to jest małe miasteczko więc to byłoby dziwne jakby dziewczyny nie poszły na pogrzeb Iana. A teoria że jest to dziecko Melissy haha.. i taką trumnę by dali dla płodu dziecka które ma pare tygodni ? haha

ocenił(a) serial na 10
Elena00

Pogrzeb Iana na 100 %, BO tam było takie zdjęcie : http://data.whicdn.com/images/10922393/264368_122657697820058_117017561717405_20 1733_3700752_n_large.jpg?1308377305
Widziałyście tego nowego Arii ? Słodki jest .... <3

ocenił(a) serial na 9
Szalott

JAKIEGO NOWEGO ARII?!?!

Szalott

Jeśli Ci chodzi o zdjęcia Ari i chłopaka z pogrzebu, to jest nim Jason, a nie jej 'nowy' :)

A jeśli chodzi o resztę, to myślę, że to pogrzeb Iana. Zdjęcie i podpis na kartce, jak dobrze widzę "in memory on Ian Thomas", więc chyba wszystko jasne.
I tu popieram Elena00 - ubrały się normalnie, jak dla nich i, jak na pogrzeb przystało. Poszły, bo pewnie wypadało, no i okazało się, że jednak nie kłamały mówiąc o jego śmierci. Myślę, że potraktowały to też jako takie ostatnie pożegnanie z 'wrogiem', w końcu mają pewność, że nie pojawi się z zza światów ;)

ocenił(a) serial na 7
xBlue

Fakt, z tego zdjęcia jasno wynika, że to jednak jest pogrzeb Iana. Szkoda - miałam nadzieję, iż Ian jeszcze trochę namiesza, bo jego postać wydawała mi się ciekawa. Dziewczyny stoją obok siebie - czyli znowu mogą się spotykać. Ubrały się ładnie, gdyż tak wypadało - w końcu to był mąż Melissy.

ocenił(a) serial na 9
xBlue

to zdjęcie wszystko wyjaśnia. melissy pewnie nie ma, bo nie dała rady po prostu przyjść, albo może jest w szoku i leży w szpitalu. gdyby nie to zdjęcie, to pomyślałabym, ze to może pogrzeb mony, jenny albo caleba, dlatego dziewczyny stoją tak blisko trumny.

ocenił(a) serial na 9
katie27

:( jednak to pogrzeb Iana.. Szkoda lubiłam tą postac, była tajemnicza i ciekawa. Zawsze wniosla do serialu akcji . Troche smutno. Ale coz..