PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73448
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Moglibyście wymienić powody, dla których lubicie oglądać ten serial? Co sprawia że jest według Was taki dobry?

bubble_factory

1. Ładni aktorzy ;)
2. Świetna fabuła ( TAJEMNICE, ZAGADKA)
3. i to że z niecierpliwością czekam na każdy kolejny odcinek....

ocenił(a) serial na 1
HumMe

A czy serial nie wydaje Ci się przesadnie sztuczny? (Mam tu na myśli głównie dialogi i sytuacje "życia codziennego".)

ocenił(a) serial na 5
bubble_factory

Jest kiepski, niektórzy aktorzy to totalna pomyłka (np. Emily-lubięrobićjednąminęwkażdejsytuacji-Fields), fabuła też naciągana, zajeżdża modą na sukces, jednak... Chęć rozwiązania zagadki bierze w górze i nie mogę poradzić nic na to, że cały czas o tym myślę. No może nie cały czas, ale naprawdę sporo spędzam na zastanawianiu się któż to jest "A" i kto zabił Alison. Lubię zagadki, a cały ten serial w 98% się z nich składa. :D

ocenił(a) serial na 7
bubble_factory

Aktorzy < oprócz Emily> , no i przede wszystkim ta tajemnica i zagadki , które uwielbiam. I wielki plus + dla serialu za brak wampirów i wilkołaków :)

bubble_factory

Mogę oderwać się od rzeczywistości oglądając go.

bubble_factory

Dobra, wciągająca fabuła. Może faktycznie naciągana, ale to nie jest ważne.
Trzyma w napięciu.
Pełnio zagadek, tajemnic.
Większość fajnych aktorów.
I mimo iż jest przeznaczony generalnie dla młodzieży, a ja nastolatką już nie jestem, to i tak oglądam go z zapartym tchem.
Nikt nie mówi, że jest on arcydziełem, bo nie jest. Ale jeśli serial mnie wciągnął tak, że obejrzałam prawie cały sezon w 3 dni, to uważam, że ma to coś w sobie. Po prostu chce się go oglądać i czeka się z niecierpliwością na każdy następny odcinek.

ocenił(a) serial na 1
bubble_factory

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, może będzie lepszy z czasem. Jakby ktoś coś chciał dodać, zachęcam.