PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Drużyna A (;

ocenił(a) serial na 5

Hej :)) Oglądając nowy odcinek przyszedł mi do głowy dość... huh, dziwny pomysł. Mianowicie, co
sądzicie o tym, jakoby w A TEAMIE było 4 członków i - wait 4 it- pierwsza litera iminia każdego
byłaby jedną z liter w nazwie "TEAM"?
Mamy M- Mona, mamy T- Toby. Potrzeba jeszcze, analogicznie, E i A. Co o tym myślicie?? :)

ocenił(a) serial na 8
charmed12

Ezra i Aria ?? Nie ,raczej nie :P

ocenił(a) serial na 9
weronika_LOTR

Alison i ktoś na E (Ezra raczej nie, to by nie miało sensu).

ocenił(a) serial na 5
Meggie_Rocks123

Alison raczej nie, bo jesli już to byłaby A głównym.

ocenił(a) serial na 10
Meggie_Rocks123

Ezra na 100% jest w A Teamie

Meggie_Rocks123

Każdy wskazuje na Ezrę, bo to by znaczyło, że jest mniej nudny.

charmed12

a może Emily jeśli by się tej teorii trzymać..
bo ona tak z tej windy wyskoczyła i potem winda od razu spadła a potem w tym szpitalu ona specjalnie tą kotarę zasłoniła a potem Jason zniknął...
co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
azumi89

Nie, Ezra i koniec :D co do A nie mam pojęcia, ale czuję jakby Cece była w to zaplątana xd

ocenił(a) serial na 10
megaami

CECE jest bardziej przebiegla niz niejedna osoba :/

ocenił(a) serial na 10
bianka226

No dokładnie :P siedziała w samochodzie i mówiła Arii, że chce go dopiero szukać.

ocenił(a) serial na 9
megaami

A Paige? To nijak ma się do teorii TEAM, ale ja ją podejrzewam.

ocenił(a) serial na 10
ola_carrot

Ja podejrzewałam Ezrę, ale !! chyba przestaję. Wiemy, że nowe A jest blisko Arii. Ale biorąc pod uwagę, że Mona - Hanna i Toby - Spencer, wychodzi na to, że A - Arii to jej brat, rodzic, lub ktoś taki, ale nie chłopak... bo to była by kolejna katastrofa i Aria zamieniła by się w Spencer.

ocenił(a) serial na 7
megaami

ee to już by było naciągane! Ezra pojawił sie w miescie znikąd w pierwszym odcinku i nie miał pojęcia o Alison. fakt, mógłby zawsze dojść do teamu, no ale to jużbyłoby przegięcie- Dwóch facetów głównych bohaterek? Nie nie. Zbyt naciągane.Co jeśli przyjąć teorie że ostatnia i pierwsza literka T i M to litery które zaczynają imiona, a te dwie środkowe- A i E - kończące imiona ? Zastanawiałyście sie nad tym kiedyś? Bo ja własnie wysnułam, że może to tak działać, oni lubią nas denerwowac i zaskakiwać : D

ocenił(a) serial na 10
retrosun

Ezra nie pojawił się w mieście znikąd. Pokazane było w retrospekcji, że uczył się w Hollis.
Ale racja co do chłopaka A - kolejne odpada. Wiele osób myśli również, że nowe A - to Ella. W sumie zgadzało by się jak na razie. Skąd wiedziała o zerwaniu Spence i Tobiego? No i nic nie wiadomo co robiła w noc, gdy Ali zaginęła. Może zazdrosna o męża zabiła ją.

megaami

Możliwe, że widziała ich rozmowę, wiemy że była pijana tej nocy, może wystarczająco, by przestać myśleć trzeźwo, kto wie.

ocenił(a) serial na 9
azumi89

Jeżeli to miałabyć któraś z dziewczyn, to podejrzewałąbym Arię, a nie Emily. Chociaż to też jest trochę bez sensu. Po co miałaby się tak krzywdzić.

użytkownik usunięty
charmed12

nie wydaje mi się żeby tak było chociaż scenażyści lubią zaskakiwać

ocenił(a) serial na 10
charmed12

Już dużo było wpisów na temat pierwszych liter imion ułożonych w słówko TEAM więc nie wiem po co to powielać.

ocenił(a) serial na 5
dzia_filmweb

wybacz, mistrzu, nie ogarnełam tego :C

ocenił(a) serial na 8
charmed12

zawsze może się okazać, że Paige ma naprawdę inaczej na imie itp. też już o tym myślałam, ale tak naprawdę podejrzanych jest tyle co bohaterów w tym serialu. tam każdy może być A:)

ocenił(a) serial na 7
tiffanys

EzrA mógł być tym facetem, z którym Ali ponoć miała dziecko. Zresztą musieli się znać - Ali (w śnie Arii, czy tam na jawie), powiedziała przecież, że Bayrona łatwiej było szantażować, niż matkę Ezry.

Polecam to tym, którzy dalej wierzą w niewinność Ezry ; d

htt p://ezrajesta.tum blr. com (wystarczy usunąć 3 spacje)

accidenti

to by było dobre, niedługo się okażę, że połowa ludzkości ma geny Ezry XD

ocenił(a) serial na 7
kara330

a czerwony płaszcz - Ali nazwała ją "s u k a " kiedy pokazała się Hannie i powiedziałą - Musze coś z tym zrobić, ta s u k a działa mi na nerwy. Może chodzi o Mone albo Cece, która nie rzucała przez długi okres się w oczy.

ocenił(a) serial na 10
octavessens

Albo Mel.

octavessens

Bardzo możliwe, że to CeCe. Dla mnie ta dziewczyna od początku była podejrzana. Skoro trzymała się z Ali, która wiadomo jaka była, to pewnie i ona miała wredny charakter.

accidenti

Z jednej strony to wyjaśniałoby dlaczego interesuje się Arią, (bo lubi młodsze) i dlaczego teraz wprowadzają ten wątek z innym dzieckiem, ale nie sądzę. Ezra w kapturze, biegający po lasach, jakoś tego nie widzę.

charmed12

Pod koniec tamtego sezonu też wszystko wskazywało na Melisse, ale Mona się ujawniła (specjalnie) i dziewczyny olały teorie o kilku A.
Teraz znowu: robiła zdjęcie dla Wildena, CeCe i Alison, Byron widział ją przy rozmowie telefonicznej (na pewno nie z Ianem), i Jason w rozmowie z CeCe. + Ma powiązania z każdym z członków N.A.T. klubu. Jest inteligentna, w którymś odcinku dała do zrozumienia, że nienawidzi Spencer. Kiedy Ian próbował zabić Spencer, miedzy wierszami dało się odczytać, że robi to dla Melissy ("Robię to bo ją kocham"), Spencer wróciła do kościoła z powodu telefonu, który Melissa tam zostawiła, niejasne powody ślubu z Ianem, historia z dzieckiem (może alibi). Wydaje się być najbardziej podejrzana póki co.
Teoria pierwszych liter wydaje mi się trochę chybiona, bo po prostu nie wyobrażam sobie Ezry jako A, no nie mogę po prostu. Już bardziej pasuje Wren, który cały czas jest w pobliżu. Tak samo Aria, musiałaby mieć rozdwojenie jaźni by być A.

charmed12

Do twojej teorii pod E pasowałaby też Ella. Mona - Hanna, Toby - Spencer, Ella - Aria. Może każdy ma swoje A. Tylko nie mogę wymyślić powodu dlaczego miałaby gnębić córkę, ale to nie jest wielką przeszkodą, bo jakie powody mieli Toby i Mona.. Byli dręczeni, on trafił do poprawczaka, a dziewczyny były wobec tego bierne? To chyba nie jest powód na aż taką zemstę. Przy czym mogli się przekonać będąc blisko Hanny i Spencer, że dziewczyny żałują i nie są takie jak Ali.

charmed12

Jeszcze jedno mnie nurtuje. Dlaczego członkowie N.A.T. klubu giną? Garrett nie wydawało się, że dużo wie, poza tym miał zamiar na zawsze wyjechać tak jak psycholożka, więc po co go zabijać. Idąc tym tropem pewnie na koniec sezonu odkryją ciało Jasona. I dziwnym trafem każdy z nich ma kłopoty po tym jak powiedział, że widział Melisse za domem Ali. Może Królowa Kier z pociągu to Melissa i zabiła Garretta z broni swojego ojca, o której dobrze wiedziała. Dodatkowo ten napis na lustrze z poprzedniego odcinka. Spencer pomyślała, że to Toby jest zazdrosny o Wrena, ale równie dobrze mogła to zrobić zazdrosna Melissa, która chwilę wcześniej była w domu.
Równie dobrze role mogły się odwrócić i to Melissa ukradła tym razem Spencer Toby'ego i stąd jego obecność w A klubie.

ocenił(a) serial na 5
mirra1313

Niee, Ella jest mało prawdopodobna... Jeśli chodzi o MElissę, to myślę tak samo- to ona była Królową Kier, a wcześniej Black Swan. Miała przecież przebranie w szafie, czy coś takiego. Myślę, że jest zamieszana w sprawę A-teamu albo morderstwa Ali.

ocenił(a) serial na 1
charmed12

Ale osoba w kostiumie Królowej Kier nie mogła być kobietą - wskazuje na to siła i rozmiar dłoni tej osoby. To był na 99% facet przebrany za kobietę i tutaj Ezra i Noel pasują najbardziej.

ocenił(a) serial na 3
charmed12

kwejk, wszędzie kwejk...

ocenił(a) serial na 5
milkie_way

ty pewnie z 9 gaga? ;d

ocenił(a) serial na 3
charmed12

ja ze wszystkiego. coś w szkole przecież trzeba robić

ocenił(a) serial na 5
milkie_way

znam ten bul :3