Mam pytanie, a mianowicie czy można oglądać PPL "na żywo"?Chodzi mi o to czy można dziś po angielsku obejrzeć kiedy będzie leciało w USA.Jeżeli tak to byłabym bardzo wdzięczna jeżeli ktoś mi poda stronę na której będę mogła obejrzeć dzisiejszy odcinek :)
Można, ale ostatnio jest problem ze stronami "live stream". Albo nie działają albo wyświetlają inne programy niż trzeba :) Zazwyczaj oglądaliśmy tutaj -> http://nowwatchtvlive.com/2011/07/watch-abc-family-live-stream-abc-family-channe l-online-twit-live/ , ale już nie działa -.- Miejmy nadzieję, że do 2 to naprawią :)
Ten link, to jest już bezpośrednio do ABC Family, wystarczy wcisnąć "play". Tyle, że leci jakiś inny kanał, chyba E! Entertainment.. Nie wiem, czy to błąd moderatorów, czy coś... PLL zaczyna się o 2 w nocy :)
Bardzo ci dziękuję :* Jestem taka kaleką jeżeli chodzi o technikę i internet ;p
Nie ma za co :)) Ja też tak miałem, ale z wiekiem jakoś zdolności techniczne mi się polepszyły : p
O.o Oni to oglądają o 1 w nocy ? (różnica czasowa) kurcze.... To kiedy to bd. na videomaniaku albo iitv? jutro czy pojutrze ?
w USA, gdy u nas jest 2, to u nich jest 20 :) jutro wieczorem będą napisy więc odcinek online powinien być w środę ;p
Nie. W USA to leci wcześniej. Z tego co pamiętam to różnica między PL, a USA to chyba 6 godz, czyli u nich leci o 20:00 :)
Jak jest podane będzie emitowane o 8/7c czyli ludzie mieszkający w strefie wschodniej obejrzą ten odcinek o godzinie 8, natomiast 'środkowi' o 7.