PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Od pojawienia się Sary w serialu mam wrażenie,że ona może być Charlesem bądź go dobrze znać - jej zachowanie jest co najmniej dziwaczne - nie kontaktuje się z rodziną /matką, nie mówi wiele o sobie i do tego TO co mnie od razu uderzyło - jej jakże szybka i bądź co bądź ale chłopięca fryzura... Czyżby czuła się w niej jak w "swojej" skórze?
A teraz Em - po jakie licho ją u siebie trzyma??
Hannah - uwielbiam ją, świetnie , że nie wierzy we wszystko tak ślepo jak inni
Plus dla Jasona

ocenił(a) serial na 5
Monica_7

Akurat to, że Emily nie ma nic przeciwko obecności Sary jestem w stanie zrozumieć, bo razem były w Dollhousie. Ale to, że matka Emily nie zadzwoniła choćby do rodziców Sary jest mocno naciągane. Moim zdaniem ciało Sary zostało zakopane, a u Emily przebywa obecnie Bethany Young.

Monica_7

Jak dla mnie, to w tym serialu wszystko może się okazać i to pod byle jakim pretekstem, ale tak naprawdę, to by było trochę niemożliwe, żeby to miała nie być Sara. Wieść o tym, że się odnalazła po 3 latach na pewno się rozniosła, mówiono o tym zapewne w telewizji, pisano w gazetach, skoro wszyscy wokół wiedza o powrocie Kłamczuch, to o Sarze też wiedzą i gdyby jej matka nawet jej na oczy nie zobaczyła, to chyba sama by się zainteresowała i zaczęła wydzwaniać na policję, czy coś. Jej przyjaciółki też by jej przecież szukały, a jakby ją ktoś znalazł, to od razu by zobaczył, że to nie Sara. Poza tym przecież Sara zaginęła zaledwie 3 lata temu i policja na pewno ma jej zdjęcia z czasów, gdy jej poszukiwano, ktoś powinien porównać jej wygląd z tamtymi zdjęciami, no i przecież policjanci pamiętaliby, jak wyglądała, bo zapewne wtedy wszyscy znali jej rysopis i widzieli fotografię, w końcu w takim małym mieście nie co dzień kogoś porywają. Taka afera była, jak zaginęła Ali, że całe miasto wiedziało wtedy, jak wygląda, z Sarą musiało być tak samo. Jeśli się okaże, że to nie jest Sara, to będzie to strasznie naciągane.

Monica_7

Co do tego, że Sara ma chłopięcą fryzurę, to jeśli chłopak jest transseksualistą i czuje się kobietą, to w czymkolwiek przypominającym mu o jego męskiej tożsamości nie będzie się czuł, jak "w swojej skórze" ;)
Poza tym, Sara była dłuższy czas w szpitalu po wyjściu z bunkra i gdyby nawet Charles przeszedł operację zmiany płci, to lekarze od razu by się zorientowali, że Sara była kiedyś mężczyzną. Miała przecież robiony szereg badań i takie coś od razu by wyszło.