PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nie denerwuje Was to głupie dziewcze? Czy tylko ja mam jakieś negatywne emocje
związane z tą postacią? Nie dość, że jest piekielnie nudna to jeszcze ma góra dwie miny,
zero emocji.

spalonytost

Nie. Ale denerwują mnie Hanna i Aria, z naciskiem na Arię. Emily i Spencer ciągle muszą użerać się z A. Angażują się w rozwiązanie sprawy, a Hanna z Arią hmm tylko randkowanie im w głowie;p Jeśli chodzi o aktorstwo to Hanna ma dwie miny. Albo przewraca oczami, albo jest naburmuszona jak mała dziewczynka, która nie dostała lalki. Ogólnie wątek Arii i tego placka zwanego dalej jej chłopakiem jest najnudniejszy. Podobnie mam z Hanną i Calebem.
A Emily jest raczej ok.

użytkownik usunięty
delenaforever

o tak, Aria... porażka.

delenaforever

zgadzam sie z Toba. jest zwiazek z nauczycielem to taka nuda,a przeciez mogliby z tego cos ciekawego zrobic. do emily nic nie mam. ma charaketer taki,a nie inny.

spalonytost

nie tylko Ty, chyba większość na forum jest tego samego zdania :)
dla mnie jest najgorsza z całej czwórki głównych bohaterek - nie ma niczego ciekawego w sobie, ani temperamentu, ani charakteru, rzadko kiedy się odezwie i coś mądrego powie... taka nudna, to dobre określenie. ;) ładna z niej dziewczyna, ale jej miny są komiczne ;P

ocenił(a) serial na 7
yootsuu

Haha ;d . No co Ty, jej mina, jak powiedziała ,,A", że nic nie znalazły w pudełku była świetna xD.

użytkownik usunięty
spalonytost

oczywiscie sie zgadzam :D nie tylko nudna ale i głupia, i nie gadajcie głupot ashley gra o wiele lepiej od shay... wiecznie ta sama mina, jak dla mnie postac emily jest taka troche pusta

ocenił(a) serial na 10
spalonytost

ja lubię Shay ale jako Shay. Jako Emily - 1 mina pt. ''spięte brwi'' przez caały serial. w dodatku zgrywa taką biedną i bezbronną ; d

ocenił(a) serial na 7
spalonytost

też nie przepadam za Emily, te jej miny -.-
+jesteś pierwszą osobą z fotobloga, którą tu spotkałam : D

kaaamilaaa

Myślałem, że tylko ja tak odbieram E, a tu - niespodzianka : )

@Kaaaamilaaaa miło, że kojarzysz!

spalonytost

a ja do niej nic nie mam, normalna aktorka i tyle, nic ponadto! nie rozumiem dlaczego się jej czepiacie, chociaż każdy na prawo pisać to co uważa. Druga sprawa to nie wiem jak można uważać kogoś za głupka skoro się go nie zna. Na koniec dodam, że zawsze znajdzie się czy to w serialu czy gdzieś indziej kozła ofiarnego. Pozdrawiam :))

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

Leo popieram Cię. Nie rozumiem dlaczego wszyscy uczepili się tej Emily. Całkiem fajna dziewczyna a najeżdzacie na nią jakby kogo zabiła. Wiem, że każdy am swoje zdanie ale nie jest napewno tak tragiczna jak wielu z Was twierdzi. Ogólnie wszystkie dziewczyny lubię, świetne są. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

ale mi chodzilo o to, ze postać Emily jest głupia a nie aktorka ;d

ocenił(a) serial na 10
spalonytost

ja uważam, że Emily jest po prostu drętwa... ogólnie cały serial z odcinka na odcinek staje się nudniejszy i nic nie wnosi do rozwiązania zagadki.

użytkownik usunięty
imhotyournot

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/387509_10150529302480699_70 0780698_8828675_439009509_n.jpg O tak, cała Em :D

ocenił(a) serial na 10

niestety nie działa mi link. :<

spalonytost

Aktorka jest śliczna, ale rzeczywiście kojarzę ją tylko z jednej miny: przestraszone oczka i ściągnięte brwi.

ocenił(a) serial na 10
VanillaCream

ona jest moim zdaniem najładniejszą aktorką w PLL, ale niestety nie powinna dostać głównej roli...