Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Czy ktoś mi może wyjaśnić w kończy czy Ezra to jest głównym E ? Czy on kieruje tym wszystkim? Bo na końcu każdego odcinka pokazywali kogoś w czarnym stroju z kapturem więc sądzicie że to był Ezra od początku? Jakie są wasze przemyślenia?:)

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

Myślę ,że Ezra nie jest głównym A . Pracuje dla A jest w A team'ie ,gdyby był głównym A to pokazali by jego twarz na końcu , to było by za proste :)

neuutralna

szczerze mówiąc wolałam nie wiedzieć że on jest zły i pracuje dla kogoś... teraz to takie oczywiste jest i tak dziwnie się ogląda.. najpierw jest zły potem gada z Arią jakby nic się nie stało... ciekawe co dziewczyny zrobią jak się dowiedzą o nim tego wszystkiego :)

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

hmm.. ja to mam teraz dylemat a pro po Alison i Emily :) A co do Ezry .. to dziwne , tak naprawdę nie możemy być niczego pewne :)

neuutralna

no ja tak myślałam trochę że Alison kochała się w Emilyyy na to wygląda..

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

no właśnie też mam takie wrażenie, tylko teraz Emily jej nie ufa :(

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

Aria rozpierdzieli mu mieszkanie :D

megaami

a skąd to wiesz?:)

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

Spoilery oraz promo : https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1558458_626989340681673_2899762 58_n.jpg (poszukaj spacji i ją usuń)

megaami

nieźleee

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

Spencer będzie wiedziała jako pierwsza i będzie strasznie zdeterminowana, by udowodnić, że historia z pamiętnika Ali "Hot for teacher" jest o Ezrze. Będzie też próbować włamać się do jego mieszkania w 4x18. Ale Spencer będzie wtedy na prochach i zauważy to Hanna, która będzie chciała jej pomoc ;)