Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Przyjrzyjcie się na tym zdjęciu kolesiowi na lewo od Wildena.

http://3.bp.blogspot.com/-m5X_M0LXyN0/UQlXzYudSoI/AAAAAAAAC08/iiwMWvcD8m4/s640/w ilden.jpg

Nieco młodszy jakby, ale to Ezra na 99%.

Pamiętacie jak okazało się, że Allison jeździła potajemnie do Cape May, gdzie nawiązała romans z dużo starszym facetem nazywanym Beach Hottie?
Ponieważ bywał tam także Wilden, widzowie podejrzewali że to on jej zrobił dziecko... Tym czasem okazuje się, że Ezra nie tylko znał Wildena, ale jeszcze jeździł do Cape May razem z nim.

Wszystko pasuje jak ulał - Ezra jest starszy, bogaty, szarmancki, z łatwością uwiódłby naiwną 15-latkę, a poza tym jak wiemy na przykładzie z Arią - lubi młodsze dziewczyny...

To też dobry motyw by być A - może zaaranżował romans z Arią, aby zbliżyć się do dziewczyn i liczy że doprowadzą go do Allison, którą chce zlikwidować (bo wie, że żyje)
Wiadomo, że gdyby wyszedł na jaw ten romans Mr Fit byłby skończony, a więzieniu miłośnicy małoletnich dziewczyn mają przekichane. ;)

ocenił(a) serial na 6
MrJigssaw

ten po lewej na fotce to Noel, nie Ezra. Z Twoją teorią się zgadzam, bo myślę tak samo, jednak nie mamy jeszcze na to żadnych dowodów.

ocenił(a) serial na 1
Iwet87

To prawda, ale za to mamy mnóstwo poszlak. To nie może przypadek.
Skąd Ci się się wziął Noel? Na tym zdjęciu to na pewno nie on, nawet nie jest podobny - moim zdaniem to młodszy o kilka Ezra.
Swoją drogą też bardzo długo podejrzewałem Noela, ale ponieważ całkowicie znikł z serialu jakoś po odcinku haloweenowym 3 sezonu to wykluczone, by był zamieszany i coś znaczył dla fabuły... Ci kretyni scenarzyści pewnie i tak już nawet zapomnieli o tym, że była taka postać, co nie zdarza się po raz pierwszy. ;)

ocenił(a) serial na 6
MrJigssaw

http://www.episode39.it/shows/211-Pretty-Little-Liars/seasons/665/episodes/12038 /gallery/111910 tu masz zdjęcie Noela. Spójrz i porównaj. Ezra nie ma takiej wystającej brody jak Noel.

ocenił(a) serial na 10
Iwet87

to nie jest ani Noel ani Ezra. Jeśli by miałby być Ezra to by nie dawali jakiegoś młodszego podobnego aktora tylko jego. Wilden jakoś wygląda tak jak w serialu i jego łatwo poznać.

ocenił(a) serial na 8
aneczkafn

Też tak uważam. Ezra, jeżeli już miałby być na tamtym zdjęciu, to różnica lat między wiekiem jaki miał w 1 odcinku, a tamtego lata, co jest zdjęcie nie jest tak duża żeby tak się zmienił (i nie jest to zdjęcie jak miał 15 lat, a potem 23) żeby tak się zmienić. Choć znając scenarzystów. Może Ali szantażowała Byrona, że miał romans z Meredith i jeszcze ją zgwałcił. Jak wiemy Byron też lubi młodsze, studentki :)

MrJigssaw

Kurka! To chyba faktycznie Ezra, nieźle, nieźle...

ocenił(a) serial na 6
Camilla3

Wogóle nie przypomina Ezry, raczej wątpie że to on. Noela tym bardziej.

Zuzetka22

Mi się z Ezrą kojarzy, ale..trzeba wziąć pod uwagę, że to zdjęcie jest ponoć z młodości , ale tylko w filmie, a robione pewnie było w czasie kręcenia, na potrzeby filmu, więc jakby tak patrzeć, to Ezra to nie jest.

ocenił(a) serial na 6
Camilla3

Już prędzej bym w to uwierzyła jakby aktor na zdjęciu miał odwróconą głowę czy coś, wydaje mi się że ludzie przez kilka lat tak drastycznie się nie zmieniają :P

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Ja również uważam, że Ezra jest Big "A" i to on jest "Beach hottie".
A jaki motyw? Możliwe, że on kochał Alison ale jej nie zabił. Sądzi, że zrobiły to dziewczyny i dlatego je prześladuje.

ocenił(a) serial na 7
spyro0

ale nikt nie zabił alison bo wyszło ze ona żyje i wg grunewald big A o tym wiedział

ocenił(a) serial na 8
atiluj_16

Mnie tylko ciekawi jak to się stało że nikt się nie zorientował że ona żyje.. tak wiem, nosiła maskę (samej siebie tak btw) i nikogo nie zdziwił fakt że chodzi sobie w czerwonym płaszczyku z kapturkiem na głowie i maską zaginionej dziewczyny na twarzy.. Dziwne miasto xD

ocenił(a) serial na 10
Yilia

To może... przez pewien czas był pewny, że ona nie żyje? To wszystko jest zbyt pokręcone -,-
Nie wiem jaki motyw może mieć Ezra, ale twórcy i aktorzy zapewniają że jest naprawdę A i ma porządne motywy... tyle czekania na 4B ;/

ocenił(a) serial na 8
spyro0

Troszkę wątpie, żeby był A, nie zdradzali by nam tego już teraz kiedy jeszcze 1,5 sezonu przed nami, a nie wiadomo czy na 5 się skończy.

MrJigssaw

Przecież widać, że to Noel...

ocenił(a) serial na 1
Angeelaa

O czym Ty mówisz? Nie ma najmniejszego podobieństwa do Noela.
A nawet gdyby - jaki byłby sens umieszczania go na zdjęciu koło Wildena. Przecież ten gość nic nie znaczy dla fabuły tego serialu...
Z początku nawet go podejrzewałem, nie ukrywam że był nawet Moim faworytem, ale on zniknął jakoś pod odcinku haloweenowym i już na pewno nie wróci, więc wykluczone żeby był w to zamieszany.

ocenił(a) serial na 5
MrJigssaw

jak dla mnie to na bank nie Ezra - ludzie az tak bardzo sie nie zmieniaja z wygladu. ale teoria mi sie podoba :)

MrJigssaw

Jakbyś nie zauważyła prawie każdy znaczy coś w PLL, nie zdziwiłabym się gdyby to był jednak on.