PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Ezra jest taki śliczny ze brak słów , Janson znowu taki sexowny , Wren slodki a Toby taki ohydny ze az mi niedobrze

ocenił(a) serial na 10
marta24_filmaniak

Toby ohydny!?

ocenił(a) serial na 7
zagubiona_

EzrA śliczny?!

ocenił(a) serial na 7
accidenti

Ezrze trzeba oddać, że ma ładny uśmiech
Jason jest seksowny, ten fakt nie podlega dyskusji, ale...
Toby wcale nie jest ohydny!

użytkownik usunięty
AvantQueTuDis

Szczerze mowiac na początku serialu Toby tez mi sie nie podobal ;d

ocenił(a) serial na 4

Toby, Toby, Toby <3

ocenił(a) serial na 8
marta24_filmaniak

hmm, dla mnie Ezra jest ok, ale bez przesady-kiedyś bardziej mi się podobał, najlepsi są Caleb i Jason ♥

marta24_filmaniak

haha, uśmiałam się :D
klusken, całkowicie się z tobą zgadzam, chociaż od Jasona w sumie wolę Tobiego ;p

ocenił(a) serial na 7
Black_strawberry

ja też się uśmiałam xd Toby jest fajny :)

aczkolwieczka

oboje sa okropni,ale jka juz bym miala wybieraz to wole ezre.

ocenił(a) serial na 5
marta24_filmaniak

Toby wygląda jak Quasimodo..

Kejt__

No bez przesady ;p Może i wyglądem nie grzeszy ale moim zdaniem jest znaaacznie lepszy od Ezry ;) Poza tym charakter mocno wpływa na odbieranie wyglądu postaci ^^

ocenił(a) serial na 5
Black_strawberry

No nie wiem, ja to potrafię rozdzielić. Np. Lucas ma świetny charakter, a wygląd już nie bardzo. Ezra za to jest ostatnio trochę nudny, a przystojny nadal.
Jak zobaczyłam Toby'ego na początku to myślałam, że to jakiś obiekt z Czarnobyla, on ma w sobie coś takiego odpychającego.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Zgadzam się, z tym że to sie da oddzielić. Poniewaz ezra to jest du*a wszechczasów, dokładnie w moim stylu, ale z charakteru mnie wkurza i muszę to przyznac jest nudny i irytujący. Ogólnie idealne połączenie to wygląd ezry, tajemniczość i częściowo charkter Jasona, częściowo charakter Caleba, od niego takze opiekunczość i uśmiech, od Wrena akcent a od Tobiego to zostaje motor... o i jeszcze klata! :) Swoją drogą to kocham seriale za ich realistyczność.. kiedy ostatnio widziałyście zbiorowisko tak przystojnych facetów jak oni wszyscy ? normalnie w życiu mozna liczyć tylko na takich pokroju Garreta.

ocenił(a) serial na 5
Dia2506

A tam, w Pamiętnikach Wampirów nieporównywalnie więcej i lepsi :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

moze i lepsi (Damon i Klaus zabijają charakterem oraz wyglądem) ale tylko oni więc nie ma ich więcej bo w PLL każdy jeden trzyma poziom, a jak by dobrze policzyć to jest ich kilkunastu!

ocenił(a) serial na 5
Dia2506

No jak dla mnie wszyscy poza Mattem są przystojni ;D

Dia2506

No w sumie masz rację, jak zaczęłam oglądać PLL to Ezra podobał mi się najbardziej ale przez te wszystkie anty-fanki teraz po prostu nie mogę na niego patrzeć ;p
co do pamiętników całkowicie się z tobą dia2506 zgadzam :)