Ezra jest taki śliczny ze brak słów , Janson znowu taki sexowny , Wren slodki a Toby taki ohydny ze az mi niedobrze
Ezrze trzeba oddać, że ma ładny uśmiech
Jason jest seksowny, ten fakt nie podlega dyskusji, ale...
Toby wcale nie jest ohydny!
hmm, dla mnie Ezra jest ok, ale bez przesady-kiedyś bardziej mi się podobał, najlepsi są Caleb i Jason ♥
haha, uśmiałam się :D
klusken, całkowicie się z tobą zgadzam, chociaż od Jasona w sumie wolę Tobiego ;p
No bez przesady ;p Może i wyglądem nie grzeszy ale moim zdaniem jest znaaacznie lepszy od Ezry ;) Poza tym charakter mocno wpływa na odbieranie wyglądu postaci ^^
No nie wiem, ja to potrafię rozdzielić. Np. Lucas ma świetny charakter, a wygląd już nie bardzo. Ezra za to jest ostatnio trochę nudny, a przystojny nadal.
Jak zobaczyłam Toby'ego na początku to myślałam, że to jakiś obiekt z Czarnobyla, on ma w sobie coś takiego odpychającego.
Zgadzam się, z tym że to sie da oddzielić. Poniewaz ezra to jest du*a wszechczasów, dokładnie w moim stylu, ale z charakteru mnie wkurza i muszę to przyznac jest nudny i irytujący. Ogólnie idealne połączenie to wygląd ezry, tajemniczość i częściowo charkter Jasona, częściowo charakter Caleba, od niego takze opiekunczość i uśmiech, od Wrena akcent a od Tobiego to zostaje motor... o i jeszcze klata! :) Swoją drogą to kocham seriale za ich realistyczność.. kiedy ostatnio widziałyście zbiorowisko tak przystojnych facetów jak oni wszyscy ? normalnie w życiu mozna liczyć tylko na takich pokroju Garreta.
moze i lepsi (Damon i Klaus zabijają charakterem oraz wyglądem) ale tylko oni więc nie ma ich więcej bo w PLL każdy jeden trzyma poziom, a jak by dobrze policzyć to jest ich kilkunastu!