Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Po tylu sezonach te ich budowanie napięcia jest śmieszne. Już teraz wiadomo że Ezra nie jest głównym A, możliwe, ze nawet nie jest A. Gdyby on miał być definitywnie A to wtedy, gdy jest akcja z A pokazaliby go wyraźnie. Tymczasem A ciągle jest na czarno w kapturze.

To nie Ezra był w domku i to nie Ezra skradł dziennik.

ocenił(a) serial na 10
Faker

To dlaczego spoilery mówią, że będzie go miał w późniejszych odcinkach?
Ja popieram Cię, też tak uważam, wystarczy zauważyć, że Ezra i to A z domu są inaczej ubrani :P
Ale to był mężczyzna, wysoki raczej i szczupły, więc nie jest to Big A, bo jak wiadomo to Big A, to dziewczyna :D

megaami

A to nie wiedziałem, bo nie czytałem. Na pewno Ezra to nie A. Na logikę pomyślałem, ze skoro ten w domku co zabrał dziennik to nie Ezra, bo był na czarno. To Ezra nie będzie miał dziennika. Na kompie Hany tez nie wiadomo co robił. Namierzał gps. Pewnie się okaże przewrotnie z czasem, ze robił tam coś dobrego. Choć jego gra aktorska teraz wygląda jednoznacznie na złego.

ocenił(a) serial na 6
Faker

Też sądzę że nie jest głównym A , wkońcu będą ciagnąć serial jak najdłużej . Wydaje mi sie ze scenarzysci sami jeszcze nie wiedzą kto będzie tym głównym A i będzie tak jak w przypadku "Plotkary" że kiedy okazało się kto nią jest to nie pasowało to do połowy wątków z serialu.
P.S. Wiadomo ile ma być wgl sezonow PLL ?

mrau145

Kto jest głównym A zależeć będzie pewnie od oglądalność i od ilości sezonów. Szyją na bieżąco ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
Faker

jak to namierzał gps? Nie pokazali przecież komputera Hanny? :D
Dla mnie Ezra powinien być zły, niech na siłę nie robią z niego bohatera, czy nie ważne czy jest tym A czy nie, oby był złym :D

megaami

Wiem, dlatego się zastanawiam co on mógł tam robić. Rzekomo szukał pamiętnika. Później zaczął przeglądać komputer. Ktos na czarno pojawia sie w chatce i zabiera pamiętnik. Widz ma myśleć ze zrobił to Ezra i ze na kopie nie wiem sprawdzał gps albo coś. Dlatego wątpię ze to był Ezra w chatce, a na kompie robił całkiem coś przeciwnego.

ocenił(a) serial na 10
Faker

No i mnie jeszcze dziwi to dziwne nagranie, którego słuchał Ezra w klasie, co myślisz?

megaami

To jakieś nagranie Ali, gdy się komuś żaliła. Może nawet jakiś film. Ten serial jest nieprzewidywalny wiec się nie zdziwię jak wyjdzie przewrotnie tak ze ona się żaliła właśnie Ezrze i to jego prosiła o pomoc przed prześladowca.

ocenił(a) serial na 10
Faker

Albo komuś ukradł to nagranie Ezra :D

ocenił(a) serial na 10
Faker

Big A pokażą pewnie na koniec serialu :) a skoro ma być 5 sezon to ja jestem pewna że Ezra nim nie jest.

ocenił(a) serial na 3
Kaarola_96

Też mi się wydaje, że to trochę za szybko na ujawnienie Big A. Poza tym pewnie sami scenarzyści nie wiedzą jeszcze kto to będzie..

Faker

Sądzę, że tą osobą na końcu odcinka zawsze może być ktoś inny. Czyli któraś z osób opłacana przez głównego A (osoba z końca odcinka zawsze zajmuje się 'brudną robotą').

ocenił(a) serial na 10
Faker

I co do nowego odcinka, według mnie to nie Ezra włożył te noże w worek Jakea, ale właśnie A (chociaż robili wszzystko, żeby wyszło na niego) :D

ocenił(a) serial na 8
megaami

Aria od razu zrzuci winę na Ezrę, więc też wątpię, że zrobiłby coś takiego. Może to nie osobiście Big A zrobiło, może Mona chce zaszkodzić Ezrze. Pokaże mu, że się go nie boi.

ocenił(a) serial na 10
anula_13_2

Możliwe, ale i tak w ostatnim odcinku poznajemy nowe A, to może ono, choć dziewczyny jeśli chodzi o A to mówią na nie ON.

megaami

Tia w ostatnim odcinku okaże się że to całe A to jakieś połączenie świnki morskiej z dzikiem ;P i zaserwują nam kolejny sezon o niczym, co nie zmienia faktu że lubię ten serial oglądać.

ocenił(a) serial na 10
iniini

haha, pjona! XD też tak mam