Przepraszam że zakładam kolejny temat o tym, ale tym razem mam już wszystko przygotowane :D
Bardzo chciałabym zebrać na nowym forum jak najwięcej ludzi, a szczególnie ludzi stąd.
Będą tam zamieszczane te same informacje i spoilery co tutaj, a nawet pewnie i więcej :D
Na forum będziemy mieli możliwość lepszego poznania się i pogadania nie tylko o PLL.
Może z czasem zastąpi nam ono to miejsce :)
Zapraszam wszystkich :)
deadgirlswalking.pun .pl
jak zdobyc pozwolenie do przeglądania forum? jeszcze nie mam konta, czekam na e-maila.
beznadziejne te forum, musialam dwa konta zakladac, bo z drugiego mi e mail nie przyszedl, juz jedno forum było kropledooczuezry.fora .pl , tylko ze nie mozna wejsc bo jakis blad jest, nie lepiej zalozyc na fora.pl? tam juz niektórzy mają konto a tak to będą nowe musieli zakladac...
No właśnie dlatego nie założyłam na fora.pl, bo nie chcę żeby jak już forum się rozkręci znowu mi wyskoczył jakiś błąd. Poza tym teraz już nie musisz czekać na maila :)
Nawet jakbym założyła forum na fora.pl to i tak musiałabyś zakładać nowe konto, więc nie bardzo wiem o co chodzi.
na fora.pl bylo juz jedno forum o PLL na którym bylo duzo ludzi i sie rozkrecilo, na ktorym ja m.in. mialam konto
wiem, chodzilo mi o to zeby zalozyc na fora.pl i te osoby ktore maja juz knta tam nie beda musialy sie znowu logowac
I tak musiałyby się od nowa rejstrować, bo to byłoby zupełnie nowe forum... I mógłby znowu wyskoczyć ten błąd.
"No właśnie dlatego nie założyłam na fora.pl, bo nie chcę żeby jak już forum się rozkręci znowu mi wyskoczył jakiś błąd"
+ "Nawet jakbym założyła forum na fora.pl to i tak musiałabyś zakładać nowe konto, "
+ za inicjatywe, fajny pomysł i powodzenia...
...aczkolwiek TO forum mi się nie podoba - grafika jest brzydka, layout odrzuca... a przymus rejestracji sprawił, że macie 1 użytkownika mniej.
Polecam zainwestować 1zł i kupić domene pl, poprosić kogoś o zrobienie layouta i odblokowanie forum - wtedy pewnie pojawi się tam więcej użytkowników.
Zakładanie forum na 'fora.pl' i innych takich mija się z celem, bo jest tam masa ograniczeń i kupa reklam, jeśli będziecie przenosić forum na jakiś normalny serwer ftp i będziecie potrzebowac pomocy - wystarczy PW, chętnie pomogę.
Z reklam można spokojnie zarobić na domenę i tani serwer ftp - zamiast zakładać gdzie popadnie, i dać zarobić (na takich samych reklamach) jakiemuś głupiemu serwisowi, z ograniczeniami i z którym są same problemy.
forum nie jest obowiązkowe, także 'hejty' są zbędne w tym wypadku, jak ktoś chce to poświęci 2min na rejestracje i tyle.
Choć nie ukrywam,że jest nam potrzebna pomoc od człowieka,który zna się na rzeczach;) Zatem jakbyś mógł się zarejestrować na forum to cała społeczność obgada zmiany,które chciałbyś wprowadzić. Trzeba zaznaczyć,że decyzje podejmujemy razem na forum jako jedna społeczność ;) Demokracja w czystej postaci;)
Jak już Purity zaznaczyła forum nie jest obowiązkowe. Wyszliśmy z inicjatywą ze względu na ograniczenia związane z filmwebem, a przede wszystkim nie chcieliśmy przeszkadzać użytkownikom Filmwebu naszymi tematami oraz postami. Layout w tym przypadku jest najmniej ważny bo liczymy na dyskusję i głębsze poznanie się osób,które dzięki fw się "zakolegowały". Dla takich użytkowników 2 minutowa rejestracja nie są katuszami. Dodatkowo nie chciałbym,aby ktoś "trzeci" czytał moje posty na forum....
Nowy wystrój forum będziemy mieli niedługo, ktoś już w tamtym tygodniu zaoferował się żeby pomóc :)
Zablokowałam forum bo nie chciałam, tak jak napisał Mateo, żeby osoby trzecie czytały nasze posty na forum i oglądały zdjęcia, które tam wstawiamy. Jeśli przez poświęcenie dosłownie chwili na rejestrację to dla kogoś taki kłopot to przecież nie musi tego robić :)