PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Zapraszam wszystkich miłośników serialu "Pretty Little Liars" na forum o serialu. ; )
Jest ono dość świeże, więc nie przejmujcie się nie dużą ilością postów, czy użytkowników i
pomóżcie nam je rozkręcić.

http://slodkieklamstewka.fora.pl/

katta123

Wow, sama nazwa mnie wystarczająco zraziła.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

czym nazwa może zrażać? ;o masz na myśli nazwę tematu, czy adres strony? ;x

katta123

Adres, "Słodkie Kłamstewka" - ta nazwa działa na mnie jak płachta na byka :D

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

no cóż, inne były niestety zajęte. ;/ a tylko taka z tych pasujące do tematyki forum była wolna, a w końcu to polska nazwa serialu, może "nieco" źle przetłumaczona, ale pasuje. ;p

Ale adres i tak nie wpływa na jakość forum przecież.. ;d

katta123

nie przejmuj się, zawsze ktoś coś znajdzie, żeby zrobić ci przykrość.

ocenił(a) serial na 10
minio83

Dokładnie. Jak to mówi moja mama 'wyżej sra niż dupę ma'... Nie da się tego tutaj nie zauważyć. Niektórzy stawiają siebie na piedestale - to co myślą i przelewają w komentarzu jest świętością i biada temu, kto twierdzi inaczej. Nie rozumiem tylko z czego to wynika. Wiadomo, że anonimowość dodaje ludziom odwagi, ale forum nie jest od obrażania ludzi. Nie musimy się kochać i lubić, ale przynajmniej szanujmy siebie nawzajem.

hannah901

Brawo, nasza dzisiejsza młodzież nie wie co to szacunek.

hannah901

Chyba trochę przesadzacie, obie. Powiedziałam tylko, że nie podoba mi się nazwa. Od kiedy to trzeba wyrażać się zawsze pochlebnie na jakiś temat? Od kiedy nie można nic skrytykować? Moją intencją nie było obrażanie nikogo, tylko wyrażenie swojej opinii. Poza tym przecież nie napisałam jej "nie podoba mi się ta nazwa, zmieniaj albo dostaniesz po ryju" i nie chciałam jej w żaden sposób obrazić.
Ciekawa jestem kto jeszcze na tym forum "wyżej sra, niż dupę ma" jak to mówi twoja mama, bo ja jestem tu od dawna i jakoś nikogo tu jeszcze takiego nie zauważyłam, bo zawsze panuje tu miła atmosfera, ale jak widać zawsze znajdzie się ktoś, kto się doczepi do każdego słowa, jakie powiesz.
"Nasza dzisiejsza młodzież nie wie co to szacunek." tak, bo przecież znasz wszystkich i nikt nie ma szacunku, ach ta młodzież, nie?

youhaveamessage

nie tyczyło się to Ciebie, a dzisiejsza młodzież nie wie co co szacunek, jestem nauczycielem, więc wiem, bo mam styczność na codzien.

minio83

no chyba nie powiesz, że jej trochę nie obraziłaś?? na wstępie napisałaś , że cię zraziła ta nazwa. Niestety na filmweb też tak teraz nazywa się PLL

minio83

a jakiś autorytet tutaj masz, bo pewnie większość czeka na Twoje napisy.

minio83

Ok, może większość nie ma, ale nie ma potrzeby wrzucać wszystkich do jednego worka, bo naprawdę, jednak znalazłoby się dużo osób, które mają szacunek do innych.

Poza tym to, że mnie zraziła ta nazwa nie miało zabrzmieć po chamsku, a w następnym poście wyjaśniłam dlaczego: " ta nazwa działa na mnie jak płachta na byka :D" (totalnie nie zgadzam się z takim tłumaczeniem nazwy tego serialu, po prostu jej nie akceptuję - co nie znaczy, że innym nie może się ona podobać, wprawdzie nie rozumiem tego, ale nie komentuję, nie moja sprawa)
Napisałam to po to, bo chyba katta123 jednak chciałaby wiedzieć, co ludzie myślą o jej(?) forum, a przecież nie chciałam, żeby wyszło tak, żeby pomyślała (albo żeby ktokolwiek inny tak pomyślał), że każę jej zmieniać tę nazwę, czy coś :)

youhaveamessage

wiem czasami nie potrzebnie uogólniam ale szybko pisałam i nie zastanowiłam się do końca. Nie tylko Ty się nie zgadzasz na takie tłumaczenie, ale niestety tak już jest i nic z tym nie zrobisz.

ocenił(a) serial na 10
minio83

Wiele osób się z nim nie zgadza. ;/ Ja też nie. ;d Ale to oficjalne tłumaczenie i nic z nim nie zrobimy, a jak już mówiłam, tylko taka nazwa była wolna, nic nie poradzę na to, że ludzie zakładają fora zajmując nazwy i kompletnie nic na nich nie robią.

katta123

Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko się udało i forum sprawiło Ci dużo radości.

ocenił(a) serial na 3
katta123

Odświeżam temat. ;)