Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Gdy Grunwald złapała Ali za rękę - nie rzuciło wam się to w oczy? Skoro ma te swoje zdolności - jak wzięła pieska maskotkę należącą do Mony - powiedziała jego imię. Wydaje mi się, że specjalnie szukała kontaktu fizycznego z Alison, bo dzięki temu dostała odpowiedź,czy jest ona winna śmierci Mony. Jaka to była odpowiedź? Sama nie wiem. Powiedziała jej tylko, że łączy się z nią w modlitwie. Ale trzymała ją za tą rekę podejrzliwie długi ułamek sekundy, jeszcze zanim się odezwała wtedy do niej. Tak jakby się zastanawiala co widzi

ocenił(a) serial na 6
shanie

Może właśnie zobaczyła że to nie Ali zabiła Monę i łączy się z nią w modlitwie żeby nikt jej nie wrobił?

shanie

Moim zdaniem, to było dosyć ewidentne:P Nie ma się co zastanawiać, oczywiście, że PO TO ją złapała za rękę. Miała pewnie jakąś wizję, ale niczego się za szybko nie dowiemy. A może z tym łączeniu się w modlitwie chodziło jej o matkę o Ali, dla mnie to tak zabrzmiało, bo chwilę przed tym mówiła, że współczuje jej straty. A wizja była swoją drogą.

ocenił(a) serial na 6
shanie

To jest chore, że ten serial powoli staje się paranormalny xD

ocenił(a) serial na 7
shanie

też mnie to zastanawia, ale podobnie jak osoba przede mną uważam, że serial powinien pozostać bardziej realny. Teraz się z tego zrobi inny gatunek filmowy? Błagam...