PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nie wiem czy nic nie wiadomo czy gdzieś mi umknęło ale co stało sie z Jakiem ? ( Ex Ari ten od treningów) pamietam noże w worku treningowym ale gdzie sie podział? Tak samo Holden? (Przyjaciel Ari)
Może z Was ktoś pamięta...

ocenił(a) serial na 5
Devineresse88

Oni o bohaterach zapominają. To samo było z Travisem, z którym Hanna nie zerwała, on po prostu zniknął. Wydaje mi się, że ten od treningów gdzieś wyjechał (z tego, co pamiętam to on spotykał się z kimś innym, a Aria była tylko jego przykrywką), a może to nie było on?

ocenił(a) serial na 10
Alice_Filmomaniaczka

Dokładnie tak z Travisem to samo...
Ogólnie to kilka postaci było i nie ma...
Jestem na prawdę ciekawa jak oni to wszystko kiedys wytłumaczą... Tyle pytań. Tyle wątków ...

Alice_Filmomaniaczka

To nie ten od treningów się z kimś innym spotykał, tylko Holden;) W sumie, to chyba handlował narkotykami. Albo Arii tak się zdawało, a potem okazało się coś innego, nie pamiętam już dokładnie. Pamiętam, Aria myślała, że on, tak jak ona z Ezrą, spotyka się z kimś innym, kogo nie akceptują jego rodzice, a potem z jego torby wypadł woreczek z różnymi tabletkami. A Jake nagle zniknął, bo Aria wróciła do Ezry, chyba jeszcze była jakaś akcja, zanim okazało się, że Ezra piszę tę książkę, jak Jake widział Ezrę na ulicy kłócącego się z jakąś kobietą w aucie i powiedział o tym Arii, ale później już całkiem zniknął, swoją drogą nie pamiętam, kim w końcu okazała się być ta kobieta.
Tak samo skończył Eddie Lamb, zrobił swoje w serialu i rozpłynął się w powietrzu.

ocenił(a) serial na 5
akima_

Pamiętam, że Eddie Lamb zniknął dość nagle i myślałam, że coś o tym będzie (zaginął?), a tu temat się skończył. Strasznie irytują mnie te "zniknięcia".

Alice_Filmomaniaczka

Tak samo była co najmniej jedna dziewczyna Emily, która też tak zniknęła, taka blondynka, którą grała laska z Vampire Diaries;)
Wydaje mi się, że Eddie Lamb jeszcze wróci i pokarzą, co się z nim stało, bo jego zniknięcie było ściśle związane z historią o Bethany.

ocenił(a) serial na 5
akima_

Chodzi Ci o Claire Holt? Ona chyba nie do końca była dziewczyną Em, tylko spotkała się z nią, aby pogadać o tym, że jest homo. Z jakiejś grupy wsparcia była czy coś.

ocenił(a) serial na 10
Alice_Filmomaniaczka

Bo właśnie oni tak robią w tych serialach ze tyle ludzi wątków sezonów a potem człowiek nie pamięta lub nie wie. Lubię ten serial ale ja siebie tego nie wyobrażam hak oni odpowiedzą na te wszystkie pytania ...
A Wren niby był ważna osoba bo tam gdzieś widniał jego podpis i to juz niby dla nas było ze może on A a tu boooom nie ma go juz tak długo i nawet nikt nic nie wspomina...

Alice_Filmomaniaczka

A nie nazywała się Zoey? Czy jakoś tak? To była dziewczyna, która chyba rzeczywiście najpierw była z tej grupy wparcia, ale później zaczęła się spotykać z Emily, pamiętam, że gadały z jej mamą o wyborze uczelni, to było jakoś na samym początku serii, bo wtedy Emily miała tę akcję z dopingiem i stypendium na studia. Ona chyba wkurzyła się na Emily, bo A kazało jej wydobyć numer jej koleżanki i ta myślała, że Emily ją podrywa.

akima_

Ta blondynka to była Samara i zerwała z Em, kiedy A szantażem zmusiło Emily do poderwania przyjaciółki Samary (ta przyjaciółka chyba miała na imię Zoey).

ocenił(a) serial na 7
akima_

Holden brał udział w jakichś bardzo niebezpiecznych walkach, a był chory na serce i mógł od tego umrzeć - to był jego sekret :) Te tabletki to były po prostu jego leki.

queen_hurricane

Aaaa, no coś tam rzeczywiście było, już zapomniałam. Chociaż noszenie leków w takim woreczku, jak narkotyków, zamiast w oryginalnych opakowaniach jest dziwne i chyba aż się prosi o posądzenie o handel dragami:P

Devineresse88

Mnie bardziej dziwi, gdzie podziali rodzice Kłamczuch

milenasy

W sumie, to jedynym rodzicem, jaki teraz występuje w serialu jest Ashley. Cała reszta gdzieś nagle się rozpłynęli. A pamięta ktoś, gdzie są rodzice Tobby'ego i Jenny? Nie mieszkają już w Rosewood? W ogóle kiedyś ich pokazali w serialu?

ocenił(a) serial na 7
akima_

Nigdy ich nie pokazali. Ja w ogóle przez dłuższy czas myślałam, że Toby jest sierotą i sam się utrzymuje, przecież ile było akcji, że zniknął na długo czy nawet był posądzony o bycie martwym :)

Devineresse88

Tak samo zniknął Alex - chłopak z obsługi klubu, z którym spotykała się Spencer. Najdziwniejsze jest, że nie pozwolił Spencer wytłumaczyć, że to nie ona

sabuszka

Zjadło mi resztę:

że to nie ona wysłała jego aplikację na obóz tenisowy. Ale musieli się go jakoś pozbyć, żeby Spencer mogła być z Tobym.