Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73541
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hanna i Holbrook

ocenił(a) serial na 10

Jak wiadomo, mięli już kilka ciekawych momentów. Widzicie tą dwójkę razem? Ja tak, czekam na rozwój ich "znajomości".

mrrnobody

Ja bym bardzo chciała, bo Haleb jest niesamowicie nudny w tym sezonie. Ta para dla mnie się po prostu wypaliła. Z Holbrookiem mogłoby być ciekawie, ale czekam też na powrót Wrena. :)

ocenił(a) serial na 10
Asia_____

a wiadomo czy w ogóle Wren wróci?

mrrnobody

właśnie czemu wszyscy piszą, że aktor zrezygnował a w necie nie da się znaleźć jakiegoś konkretnego potwierdzenia tego hmm...

ocenił(a) serial na 5
mrrnobody

Bardzo chciałam ich razem, gdy Holbrook się pojawił, ale to, co się stało z jego postacią... On nie zachowuje się tak jak wcześniej. Całkowita zmiana charakteru, co mnie tylko wkurza.

mrrnobody

No tak ten "rozwój znajomości" jeśli ma podążać dalej w tym kierunku, w którym zmierza może być ciekawy. Więcej kopniaków w krocze i napadania na siebie na ciemnej drodze:P

ocenił(a) serial na 10
akima_

w ogóle to wydaje mi się, że go uśmiercą :( chyba przestane oglądać ten serial haaha!

akima_

Tylko i wyłącznie w tym kierunku. Pierwszy raz z tych durnych par w PLL, Haleb jest jedyną, którą polubiłem... I niech im się wiedzie. Holbrook niech obraca swoją Alison jak już wyjdzie z więzienia, a jak nie wyjdzie, to niech ją obraca w celi. Od Hanny niech się trzyma z daleka. Aczkolwiek parę razy mógłby od niej dostać w twarz :D

ocenił(a) serial na 7
mrrnobody

Uwielbiam Haleba, ale faktycznie ich związek wszedł w pewien regres na ekranie. Lubię tego Hoolbroka i sceny jego z Hanną. Jest tam jakaś chemia.

ocenił(a) serial na 7
aga160233

Aaa i nie chodzi mi o sceny miłosne pomiędzy Hanną & Hoolbrokiem. Po prostu więcej wspólnych jakichkolwiek scen :D