Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Ian - mordercą

ocenił(a) serial na 7

Niewiem czy ktoś również, na to wpadł, ale w pierwszym sezonie na dzwonnicy Ian praktycznie przyznał się do morderstwa Ali z powodu filmów i chciał zrzucić Spencer by się oczyścić. Dopiero pózniej w liście A - napisało kłamczuchom, że to nie Ian zabił. Ale czy naprawde, wszystko co wyznaje A. jest prawdą?

ocenił(a) serial na 10
octavessens

Ian to nie morderca. Pochowano go. W jaki więc sposób dziewczyny mają stanąć z nim twarzą w twarz?

ocenił(a) serial na 10
octavessens

To pewnie będzie Wilden. :)

ocenił(a) serial na 1
little_liar

Głupoty gadasz, to nie będzie Wilden, bo to byłoby zbyt oczywiste. Kiedy scenarzyści podają nam kogoś na tacy jako podejrzanego, wiadomo, ze to nie będzie ta osoba. ;]
A Ian był niewinny, prawdopodobnie nawet nic go z Ali nie łączyło, tylko go wrobili a w tym kościele zwyczajnie postradał zmysły.

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

wieeem, niby wszystko wskazuje na niego, ale pll nauczyło mnie na tyle, aby nie ufać ich zwrotom akcji. ;p ale mam cichą nadzieję, że to jednak on

ocenił(a) serial na 3
octavessens

tak naprawdę Ian nigdy nie przyznał się do zabójstwa Alison, list był przecież podrobiony. wydaje mi się, że dziewczyny z mordercą Ali stają twarzą w twarz częściej niż to obiecuje Marlenka, tylko o tym nie wiemy.