Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

szarpaniny ze Spencer powiedział że musi ją zabić właśnie dlatego że kocha Melissę. Wnioskuję z tego że chce ją chronić przed Spencer i przed jej śledztwem. Może to właśnie Melissa zabiła Allison i oboje wydali wyrok na Spencer. Myślę że Melissa wcale nie zgubiła telefonu w kościele, zwabili ją tam a Ian miał dokończyć dzieła i upozorować jej samobójstwo, ale w ostatniej chwili zmieniła zdanie, pomimo wszystko to jednak jej siostra...

Garres

Po pierwsze; dałeś/aś spoiler widoczny dla wszystkich, a może ktoś nie chce mieć spoilerów i nie oglądał jeszcze nowego odcinka?
Po drugie; nie potrzeba do tego zakładać nowego tematu, jest wiele dyskusji.

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

Przecież to nie spoiler, to przypuszczenia autora postu. Ja zresztą mam takie same.

HollyShannen19

Jest spoiler, gdyby ktoś nie chciałby np. wiedzieć, że Ian i Spencer będą się szarpali i Ian próbował ją zabić.

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

Ale ten post został zamieszczony 10 godzin temu czyli dawno po tym jak odcinek pojawił się w Polsce..

HollyShannen19

Ale ktoś mógł jeszcze nie oglądać odcinka, prawda? :)

ocenił(a) serial na 10
Garres

O tym samym pomyślałam ; )

Garres

podbijam. Miałam taki sam pomysł.. w końcu Ian przesiadywał całe lato w jej domu (z bratem Ali) wiec mogli w pewnym momencie coś do siebie poczuć :) natomiast rzekome nagranie śmierci Alison może równie dobrze być sex-taśmą, w końcu nie wiemy co eis stało później,filmik udostępniony przez A był moim zdaniem tylko podpuchą,bo wiadome było że dziewczyny od razu zaczyna podejrzewać Iana o zabicie Alison, a skoro co A dała to i odebrała to dziewczyny straciły dowód, a oskarżając męża siostry Spence w pewnym momencie wyszła na psychiczną no.. idealna linia obrony. Tajemniczym wybawicielem w kościele moim zdaniem był Garret - chronił Swój tyłek więc pomagał Melissie (pewnie jeszcze sie w niej bujał.. żeby było zabawniej) ale jako, że nie chciał śmierci Spencer pomyśłał 2x i postanowił ja uratowac,po czym czekał aż Spence wyjdzie i zabrał ciało Iana.. lub druga opcja, Melissa się zastanowiła co robi i zadzwoniła do Garreta żeby tamten pojechał do kościoła i zatrzymał Iana przed zabiciem jej siostry. Mogłam cośtam pomylić,bo oglądałam to chyba z 2tyg temu,jak nie lepiej :D

Gabriielle

Producentka powiedziała, że Melissa nie zostawiła telefonu w kościele naumyślnie.

youhaveamessage

naumyślnie?

reniek86

http://www.bryk.pl/słowniki/słownik_wyrazów_bliskoznacznych/71969-naumyślnie.htm l jeśli to Ci pomoże.