Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

czy ktoś zna jakies fajne seriale dla młodziezy szkoła,nastolatatki itd ???

sara2325

Zależy jaka tematyka Cię interesuje. To co mogę Ci polecić to: Gossip Girl, Pamiętniki Wampirów, Pogoda na miłość, Skins? Misfits.

xBlue

i 90210

ocenił(a) serial na 7
xBlue

Ja najbardziej polecam z wyżej wymienionych seriali : Gossip Girl (Plotkarę), Pamiętniki Wampirów i 90210 :D

BlueEwelciA

Plotkara i Pamiętniki rządzą :) A 90210 nie oglądam.... ;O

ocenił(a) serial na 8
xBlue

Plotkara, Pamiętniki W. i Glee(to jest niby musical ale zdecydowanie dla młodzieży, jeśli lubisz coś w ten deseń koniecznie zobacz ;)

ocenił(a) serial na 9
xBlue

polecam wszystkie wyżej wymienione;-) a jesli chcesz także cos z wczesniejszych lat to moze Roswell, Jezioro marzeń, Herosi, Życie na fali, Weronika Mars, Zwariowany Świat Malcolma, Kochane kłopoty ;) a takie z bardziej fabularnych to Laguna Beach ;) Może nie wszystkie spełniają Twoje oczekiwania ale mimo wszystko są godne polecenia;p

ocenił(a) serial na 10
sara2325

Polecam The Secret Life of the American Teenager :)

sara2325

Chcesz pewnie ogladac w miare ciekawe seriale dla młodziezy :)

*Pamiętniki Wampirów
*Herosi

a tak z życia szkoły polecam
*Pieknych ( Beautiful Peaple)
*Veronica Mars
*GLEE- o ile znosi się co chwile nowe piosenki)

i dołączam się do polecających, w sprawach Plotkary, aczkolwiek ja za tym serialem nie przepadam to myślę, że bardzo wiele osób go ubóstwia
Osobiście nie ujmują mnie seriale o życiu szkoły dlatego dziele się tylko najlepszymi znaleziskami . Nowe 90210 uważam za straszny szajs i baaardzo NIE POLECAM

Cpt_Pchelka

Polecam plotkare i 90210 suuuuuuuper, słyszałam ze piekni tez sa super, ale jeszcze ich nie oglądałam

ocenił(a) serial na 10
minio83

Plotkara, 90210, skins <3

frezzy

fashionandnewlifestyle.blogspot.com
Zajrzyj. jest tam notka o serialach dla młodzieży, może sobie coś wybierzesz ;)

ocenił(a) serial na 10
olusia394

Już nie raz to wymieniali ale Gossip girl(plotkara) i pamiętniki wampirów. Szczególnie te drugie... Świetne są ;)

ocenił(a) serial na 10
Megan_0

Skins, gossip girl, pamiętniki wampirów:d

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

a nie wiesz może gdzie oglądać Pięknych online?

kala996

trzeba sobie ściągnąć. Sama szukałam pięknych online i ciężko.
Nie skończyłam przez to sezonu

sara2325

gossip, 90210 stare i nowe:PP
glee -ale mnie się nie podoba
dawna buffy postrach wampirów;)

ocenił(a) serial na 9
sara2325

Moje propozycje:
Skins, Zbuntowani,Plotkara.90210 i Melrose Place, ale to już nie o nastolatkach, ale całkiem całkiem.;p

Ewka___

A może życie na fali ? mi osobiście się podobał

tysia1316

Zycie na fali jest okej, sama oglądałam, ale dla mnie za długo ciagnie się tam jeden wątek podobnie jak w Pogodzie na miłość

sara2325

ja polecam serial GREEK- http://www.filmweb.pl/serial/Greek-2007-420552

ocenił(a) serial na 9
mmaartek

tak, GREEK jest świetne. Polecam także Gossip Girl. Jeśli chodzi o 90210, to TYLKO I WYŁĄCZNIE stare, bo nowe to taki szaajs, że szkoda gadać w ogóle. Skins może być, ale oglądałam tylko 2 pierwsze sezony (po 2 sezonach postacie się zmieniają)

:)

ChiliPorcelain

Gossip Girl :d (początkowe sezony suuper ) Vampirie Diaries (najlepszy serial jaki ogladałam i oglądam ;pp) 90210 ( mi osobiście sie podoba :d coraz lepsze odcinki są ) Hellcats (fajny serial o szkole i o cheerliderkach )

ocenił(a) serial na 8
sara2325

Ja polecam pamiętniki wampirów, rebelde, skins(widziałam 1 sezon, przymierzam się do 2), podobno warto też zobaczyć plotkarę, 90210 i glee który chyba jeszcze dziś zacznę oglądać :)

kilmenyy

Plotkara jest fajna, ale to Moda na sukces dla nastolatków.

ocenił(a) serial na 6
Hmm_Ciastko

e tam, plotkara fajna :P prędzej 90210 to moda na sukces dla nastolatków :P :))

ocenił(a) serial na 6
sara2325

* Zdecydowanie One Tree Hill (Pogoda Na Miłość) nigdy nie widzałam leprzego serialu :)
* 90210
* Gossip Girl
* Vampire Diaries
* Hellcats
Te raczej nie o nastolatkach ,ale fajne :) :
* Desperate Housewivies
* Nikita
* Being Human
* Chuck

Wszystkie wyżej wymienione seriale są fajne - polecam :) :D

ocenił(a) serial na 5
xoxoNatalia

ja polecam Degrassi: next generation ;)

xoxoNatalia

A dlaczego któs porównał PLOTKARE I PAMIETNIKI WAMPIRÓ do musicalu ?! bo nierozumiem chyba komusna łeb padło .

stonkaa

Czytaj uważnie, musical odnosił się tylko do Glee.

xBlue

aha no rzeczywiscie zle spojrzałam ;D

ocenił(a) serial na 7
xoxoNatalia

Nikita, Gossip Girl. Modern Family, Glee, Friends,The Carrie Diaries, Seks w wielkim mieście nie wszystkie o nastolatkach

użytkownik usunięty
xoxoNatalia

Dodam jedynie,ze Being Human jedynie w brytyjskim wydaniu ;)

ocenił(a) serial na 8
sara2325

Hellcats i Tajemny krąg Polecam!! :)

ocenił(a) serial na 10
sara2325

jeśli szukasz czegos ambitnego dla mlodzieży to wybierz MAKE IT OR BREAK IT opowiada o czterech gimnastyczkach _\---obecnie to mój ulubiony serial ,który w przeciwienstwie od PLL ma normalna realna fabułę i uczy życia

sara2325

Plotkara i Pamiętniki Wampirów świetne! A z tych których nie widziałam żeby były proponowane to np: Jane by design ( na razie ma dopiero jeden sezon, ale jest świetne), the lying game (tak jak pll jest na podstawie książki Sary Shepard ) oraz jeśli lubisz istoty nadprzyrodzone to Teen Wolf i The Secret Circle. Mam nadzieję że któryś ci się spodoba :)

ocenił(a) serial na 9
Edika16

EL INTERNADO najlepszy a tak to the lying game, the secret circle, gossip girl, pamiętniki wampirów, tajemnica amy i oczywiście one tree hill

sara2325

Zdecydowanie moje ukochane BEVERLY HILLS 90210 (nie mylić ze spin-offem - 90210). Zupełnie inne, rzeczywiste problemy (choć momentami też jak z kosmosu), ale jednak można wyczuć tą prawdziwość. Generalnie bogate nastolatki z LA i ich problemy, odcinków i sezonów jest naprawdę dużo (o ile mnie pamięć nie myli - 10 sezonów, po 30 kilka odcinków każdy). Zaczyna się nudno, ale potem wkręca, oczywiście za moim uwielbieniem przemawia też ogromny sentyment, ale i tak mogę śmiało polecić!

sara2325

- Pamiętniki wampirów.
- Tajemniczy krąg.
- Plotkara.
- Glee.
- teen Wolf: Nastoletni wilkołak.
- 90210.
- Tajemnice domu Anubisa.
- Degrassi: Nowe pokolenie.
- anime Naruto. <3
I na pewno Supernatural, Agenci NCIS, przygody Merlina, Tajemnice Smallville, Czysta krew. ;))

Angeelaa

I Violetta całkiem fajny. ;))

sara2325

Jeszcze z niewymienionych polecam "Kyle XY", produkcja ABC family więc podobny klimat do PLL. Tajemnicza, śmieszna i czasami wzruszająca i urocza produkcja. Jeden z moich ulubionych "szkolnych" seriali. Nie wiem czemu zakończyli ten serial bo był rewelacyjny !

ocenił(a) serial na 7
Malazaa

Ja polecam jeszcze Life Unexpected http://www.filmweb.pl/serial/Druga+szansa-2010-501625
Swego czasu to był mój najbardziej ulubiony serial.

ocenił(a) serial na 7
accidenti

Nie da się już edytować, ale przypomniałam sobie o jeszcze jednym fajnym według mnie serialu Switched at Birth http://www.filmweb.pl/serial/Switched+at+Birth-2011-624719

ocenił(a) serial na 10
sara2325

Jest wiele ich,
- pamiętniki wampirów,
- 90210,
- czysta krew - +18
- pretty litle liars
- teen wolf
- plotkara
- nikita 2010
- glee - choc nie ogladalam

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

El Internado mogę szczególnie polecić dużo intryg, nastolatkowie, szkoła;)

sara2325

Polecam nowy serial Twisted ! http://www.filmweb.pl/serial/Twisted-2013-666008
+ mój ulubiony Lying Game, niestety już anulowany

sara2325

widzę, że większość seriali tego typu już wymieniono, a przynajmniej te, które warto obejrzeć. Według mnie najbardziej podobne są twisted i lying game, czyli seriale dla młodzieży połączone z zagadką kryminalną.

użytkownik usunięty
grabeczek

Nie zapominaj o El Internado ;p

akurat tego nie oglądałam

użytkownik usunięty
grabeczek

To niezwłocznie musisz nadrobić zaległości xD

Switched at birth- serial ABC Family
2 nastolatki,szkoła,faceci,perypetie rodzinne.Dziewczyny zamienione podczas narodzin po latach dowiadują się o sobie i obie rodziny zamieszkują razem.
http://www.filmweb.pl/serial/Switched+at+Birth-2011-624719