Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak myślicie który bohater PLL jest w bagażniku Wildena?
Moim zdaniem to Jason bo po tym jak zniknął ze szpitala słuch po nim zaginął :o
A była mowa, że ktoś chce, aby wszyscy członkowie klubu zginęli..
Jak dla mnie to prawdopodobna wizja :)
+++++++
Jesteś zainteresowany/a prowadzeniem ze mną bloga o PLL? TAK? no to świetnie! W takim razie
napisz na mojego mejla (znajdziesz go w informacjach o mnie) możesz też napisać tutaj na
filmwebie na privie, ja wtedy przekaże Ci więcej informacji! Może to właśnie na Ciebie czekam! ~A.

ocenił(a) serial na 5
PLL_2010

Oby Ezra. Oby Ezra...

ocenił(a) serial na 10
kliva

Chyba nie! Jeżeli byłby to Ezra to aria o wiele emocjonalnej by do tego podeszła :)

ocenił(a) serial na 5
PLL_2010

W sumie racja. Chociaż widzimy ich miny tylko kilka sekund, może nie zdążyła się rozbeczeć:)
Co ja mogę nie lubię Ezry...

ocenił(a) serial na 10
kliva

Nie może być to Ezra ponieważ są Spoilery mówią, ze w 4 sezonie będzie go dużo! <3
z czego się cieszę bo go uwielbiam *.*
a o Jasonie ma żadnych Spoilerów tylko jest o tym, ze jego mama wprowadza się do ich dawnego domu więc jestem przekonana że w aucie jest Jason:D

PLL_2010

Oby nie, uwielbiam Jasona *_*

kliva

Ha ha :D

ocenił(a) serial na 10
PLL_2010

a ja wiem kto jest w bagażniku, i odrazu powiem że nie Jason :D Jak chcecie wiedzieć, to piszcie na privie chyba że tu ale nie chcę dawac tu spoilerów :D

ocenił(a) serial na 9
ohsnapitzari

nie moge do Ciebie wyslac pw wiec blagam kochana napisz mi kto bo umieraaam :D zanim 2 miesiace mina to ja wykituje w Radley!!! :D

ohsnapitzari

a skąd wiesz? jakieś pewne źródło? ja też poproszę na pw jak możesz ;]

PLL_2010

stawiam na Jason'a lub Widena jak dla mnie bardzo prawdopodobne

ocenił(a) serial na 10
ymmmhymmm

No właśńie, to jest bardzo prawdopodobne, jeśli reżyserzy PLL dokonywaliby prawdopodobnych wyborów nie byłoby żadnego zaskoczenia, kiedy nie ma zaskoczenia nie ma ciekawości a bez tego serial jest nudną papką

Kogo najmniej ze wszystkich podejrzewacie o bycie w bagażnik??
PS moją pierwszą myślą był Red Coat ale nie Ona tylko sam czerwony płaszcz ;P

agacja

najmniej bym się spodziewała gdyby w bagażniku była Jenna, ale szczerze wątpię

ocenił(a) serial na 10
ymmmhymmm

O to by mogło być całkiem zabawne ;P a tak o ogóle wcale nie jest powiedziane że w bagażniku jest w ogóle człowiek i wcale nie koniecznie trup ;D
Może...hehe szczątki Iana :P

agacja

też mi przyszło do głowy, że to może szczątki Iana lub Garretta, możliwe również, że to płaszcz, jak wspomniałaś wcześniej, ale w początkowych odcinkach sezonu 4 ma być pogrzeb (było pokazane w zapowiedzi) :D

ocenił(a) serial na 5
ymmmhymmm

To może pogrzeb chłopaka, którego ciało upozorowano na Toby'ego? Wydaje mi się, że to był Jason. Chłopak w końcu znowu zniknął, a ktoś zabija po kolei członków N.A.T. Club.

qlenaa

Tak, ale żaden chłopak nie udawał Toby'ego, to był on i sam to przyznał Spencer. Co do Jasona, może być to prawdopodobne, ale myślę, że jeśli Alison żyje, nie pozwoliłaby na śmierć swojego brata.

ocenił(a) serial na 5
ymmmhymmm

Jak? Przecież to ciało było później pokazane w kostnicy, o ile dobrze kojarzę.

qlenaa

To nie było to samo ciało, to co zobaczyła Spencer to był udający trupa Toby. A tego co był w kostnicy znaleźli gdzieś indziej i raczej nie było by sensu by dziewczyny szły na jego pogrzeb, bo nawet go nigdy nie widziały (chyba, że w kostnicy).

ymmmhymmm

Toby mówił w finale, że nie brał udziału w akcji w lesie. To nie on.

benzacne

A to nie było tak, że Spencer powiedziała Toby'emu, że nie wierzy jak łatwo przyszło mu ją okłamać i patrzeć jak cierpi (była mowa o tym co się działo w lesie)

ymmmhymmm

Mówiła tak, ale chodziło jej chyba o cierpienie późniejsze, o fakt, że nie wyprowadził jej z błędu, nie pokazał, że jednak żyje gdy się o wszystkim dowiedział.

benzacne

Ale czy to możliwe, że Mona była w tym samym miejscu i czasie przy trupie jakiegoś chłopaka, który wyglądał jak Toby? Za dużo zbiegów okoliczności, jak dla mnie oni to ustawili.

ocenił(a) serial na 10
ymmmhymmm

Wilden. :D

megaami

też myślę, że to może być Wilden

PLL_2010

A ja myślę że w bagażniku będzie ciało CeCe. A po typ motywie gdzie Wilden kazał jej wsiadać do samochodu będzie podejrzanym o jej morderstwo, dają nowego policjanta. Tak mi przyszło teraz do głowy ;)

ocenił(a) serial na 7
Salvia

Świetna teoria! Bardzo prawdopodobna, tego będę się trzymać :)

goldendagger

Wszystkiego dowiemy się za miesiąc :)

goldendagger

Jednak to raczej nie będzie CeCe.. Przeczytałam wszystkie spojlery 4 sezonu i raczej na pewno to nie będzie ona :)

PLL_2010

Otrzymałam informację (ale nie znam adresu strony), która podobno jest prawdziwa. Mianowicie,że w bagażniku jet ciało Wildena.

ocenił(a) serial na 8
Jane4

Strona ci wysłała tą informacje czy jak?

Wonderlife

Nie, nie :P Po prostu przekazała mi pewna osoba, bez adresu strony, tylko powiedziała

ocenił(a) serial na 8
Jane4

Czyli bez źródła. :D Ja też moge coś takiego komuś przekazać. :D A polskie strony są na bieżąco i nikt nic nie wie. :D

Wonderlife

Niestety... Może jak poszukam to uda mi się znaleźc... :D

PLL_2010

Drogi detektyw Wilden. miejmy nadzieję :)

Magi6

:D

ocenił(a) serial na 10
PLL_2010

99% Wilden... na fotkach promujących nowy sezon jest już nowy glina :D

ocenił(a) serial na 10
PLL_2010

oglądam sobie 3 sezon od nowa i jestem na odcnku 3x22 gdzie Wilden wraca i chcw swój samochód...kilka odcinków wcześniej CeCe zostaje przez niego zabrana do samochodu i już jej nie widzimy...także sądzę,ze to CeCe mimo spoilerów ;]

PLL_2010

Skoro Hanna ma cierpiec z powodu tego kto tam jest to albo to jest ktos jej bliski albo osoba ta zmarła poprzez uduszenie, wtedy kiedy Hanna wepchnela samochod do jeziora.. Wiec czemu niby Wilden? Co ją Wilden obchodzi? To musi byc osoba, której nie widzielismy od odc w ktorym samochod wylądowal w jeziorze. Oczywiscie jesli spoilery są prawdziwe.

ocenił(a) serial na 3
agataaxo

może to jej matka? tylko nie wiem jakim cudem.

ocenił(a) serial na 8
PLL_2010

ja uważam że Wilden bo na zdj z pogrzebu jest dużo policjantów....