Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

PLL oglądam wyrywkowo, często robię przerwy w oglądaniu przez co momentami zwyczajnie się gubię w wątkach i byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś był w stanie mi wyjaśnić różnicę między board shorts, a beach hottie (kim był dla Ali, kiedy się pojawił itp) :)

ocenił(a) serial na 4
nnowecka94

też będę wdzięczna, bo mimo ze oglądam w miarę regularnie, to i tak się gubię. to przy tym serialu normalne, bo zawiłosci sworzone przez tworców, wynikajace po prostu z braku jakiegos planu, sa straszne!

użytkownik usunięty
filmowelove

Z tego co pamiętam, Beach hottie to był Wilden, a Board shorts Ezra. Szczerze mówiąc,już się pogubiłem w tym wszystkim.

użytkownik usunięty
nnowecka94

Moim zdaniem Beach Hottie i Board Shorts to ta sama osoba, czyli Ezra. Chociaż czytałam też, że Wilden mógł być Beach Hottie, wiem na pewno, że Ezra jest Board Shorts. To wszystko jest strasznie pokręcone. :)

ocenił(a) serial na 1

Ja wyczytałam w spoilerach, że Beach Hottie prawdopodobnie jest Wren, a skoro Ezra to BS to nie może być to ta sama osoba :P

użytkownik usunięty
nnowecka94

Możliwe, ale czy Wren był kiedykolwiek w Cape May? Przecież to tam Ali poznała Bitch Hottie.

użytkownik usunięty

*Beach Hottie, sorki :)

ocenił(a) serial na 4
nnowecka94

ale generalnie ona ich obu poznała w Cape May w tym samym czasie czy jak?

użytkownik usunięty
filmowelove

Ciężko powiedzieć, czy poznała ich w tym samym czasie. Na pewno w Cape May i Ali była tam razem z CeCe.