PLL oglądam wyrywkowo, często robię przerwy w oglądaniu przez co momentami zwyczajnie się gubię w wątkach i byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś był w stanie mi wyjaśnić różnicę między board shorts, a beach hottie (kim był dla Ali, kiedy się pojawił itp) :)
też będę wdzięczna, bo mimo ze oglądam w miarę regularnie, to i tak się gubię. to przy tym serialu normalne, bo zawiłosci sworzone przez tworców, wynikajace po prostu z braku jakiegos planu, sa straszne!
Z tego co pamiętam, Beach hottie to był Wilden, a Board shorts Ezra. Szczerze mówiąc,już się pogubiłem w tym wszystkim.
Moim zdaniem Beach Hottie i Board Shorts to ta sama osoba, czyli Ezra. Chociaż czytałam też, że Wilden mógł być Beach Hottie, wiem na pewno, że Ezra jest Board Shorts. To wszystko jest strasznie pokręcone. :)
Ja wyczytałam w spoilerach, że Beach Hottie prawdopodobnie jest Wren, a skoro Ezra to BS to nie może być to ta sama osoba :P
Możliwe, ale czy Wren był kiedykolwiek w Cape May? Przecież to tam Ali poznała Bitch Hottie.