Czy jest straszne? Zastanawiam się jaki serial zacząć oglądać, Pretty Little Liars to jeden z głównych kandydatów.
Straszne? Masz na myśli taki ala horror, czy może dreszczyk emocji? Powiem tak, dreszczyk czasem jest, ale z każdym sezonem jest go coraz mniej, ponieważ A odzywa się coraz rzadziej. Serial jest ciekawy, to na pewno. Kiedy już myślisz, że wiesz, kto zabił Ali i kto jest A, nagle następuję zwrot akcji i nie wiesz nic. Masz tutaj niewyjaśnioną zbrodnię, masę podejrzanych, ciągle dochodzące puzzle do układanki, psychola podszywającego się pod A, no i ładne aktorki w rolach głównych bohaterek, aha... i kilka niewyjaśnionych śmierci. Ja osobiście polecam.
Często na końcu odcinka jest scena z głównym A, bądź pomocnikami i jak dla mnie to jest psychicznie strasznie trochę, niektóre odcinki jak oglądałam w nocy, to przyznaję że mnie ruszyły porządnie.
Lubię taki klimacik z dreszczykiem. Może faktycznie sięgnę po ten serial, kiedy tylko skończę One Tree Hill.
Mimo ze serial dla nastolatków to wymaga myślenia i to dużo. I radzę zrezygnować z forum/jutuba itd. bo strasznie dużo spojlerów. Jak chcecie z kimś podyskutować to mozecie dać gg a z chęcią z wami podyskutuje na temat wątków(uwielbiam to robić).
Czekam, czekam. Najpierw muszę skończyć One Tree Hill, to mój priorytet. Jestem na 8 sezonie ;)
no po prostu horror jak się patrzy. już chyba scary movie jest straszniejsze ;d jedyne co jest przerażające w tym serialu to 2x25 i Mona Jedi :D