Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hej, zapewnie jak większość z was szukam jakichś fajnych seriali, aby się nie nudzić w okresie oczekiwania na czwarty sezon. Wiem już, że innym polecaliście revenge i the lying game, lecz szukam jeszcze jakichś innych seriali podobnych do PLL, mam nadzieję, że mi pomożecie :)

blueberry_ice

miasteczko twin peaks

ocenił(a) serial na 6
willemite

dzięki za podpowiedź, jednak szukam czegoś nowszego :)

blueberry_ice

z nowszych, ale w zupełnie innym klimacie house of cards lub gra o tron

ocenił(a) serial na 6
willemite

mam zamiar się zabrać za grę o tron, wydaje się być ciekawa :D

ocenił(a) serial na 9
blueberry_ice

Gra o Tron jest super, też się za to zabrałam w przerwie i dwa sezon pochłonęłam w tydzień. Dodatkowo polecam Revenge, podobne do PPL, ale pokazuje wszystko od drugiej strony ( tak jakby A team) z tym, że zupełnie inna historia:)

ocenił(a) serial na 6
rozalciaaa

dzięki za radę, oglądam obydwa i są rewelacyjne! :)

ocenił(a) serial na 10
blueberry_ice

W sumie nie ma już takiego serialu jak PLL !! on jest jedyny w swym rodzaju-tylko TLG jakoś dorównuje no,ale ja polecam Internat(zagadkowy bardzo),Deception może ;)

ocenił(a) serial na 6
duperak3

też tak myślę :) TLG jest ok, ale czasem sceny są tak przesłodzone, że mam wrażenie, że mój mózg zaraz się zamieni w tęczową papkę ;)

duperak3

zgadzam się Internat jest dość wciągający, przynajmniej dla mnie

blueberry_ice

a może Veronica Mars? To był fajny serial;)

ocenił(a) serial na 6
akima_

jakoś mi nie przypadł do gustu :/

ocenił(a) serial na 5
blueberry_ice

El Barco, How i met your mather, Niskozatrudnieni, Castle, Detektyw Monk, Glee
Anime (na prawdę polecam i wybrałam te najlepsze, warto zobaczyć):
Kaichou wa maid-sama, Yamato nadeshiko shichi henge, Hidan no aria, Deadman wonderland, He is my master, Rec, Tonari na Kaibutsu-kun, Lovely complex
Mam nadzieję, że pomogłam :)

ocenił(a) serial na 6
blueberry_ice

hmm.. abc family MIAŁO fajny serial (lecz zakończyli go po 1 sezonie) Jane by Design

użytkownik usunięty
blueberry_ice

Pamiętniki wampirow? Początek nudnawy, ale pozniej sie rozkręca. Najlepsze są 2 pierwsze sezony pozniej juz troche lipa..

pogoda na miłosc niepodobne do pll ale swietne:) plotkara , glee no i oczywiscie pamietniki swietne swietne:) , being human, pamietnki carrie ,beauty and the beast, supernatural. once upon a time , alphas. mam nadzieje ze ktorys z podanych przypadnie Ci do gustu :)

ocenił(a) serial na 6
Ash92

dzięki :)

ocenił(a) serial na 6

nie przepadam za zjawiskami paranormalnymi :(

użytkownik usunięty
blueberry_ice

no ja tez nie, ale ten jakos wyjatkowo mi pasuje xd

blueberry_ice

The L.A. Complex
Glee
Revenge