Najpierw w jednym odcinku gdy siedziała na ławce i rozmawiała przez telefon, powiedziała do rozmówcy <prawdopodobnie Wrena> ,,Wyślij wiadomość,,, a w 5 odc. 2 sez. dała cynk temu listonoszowi z któremu dał łapówkę wren, by nic nie mówił, gdzie przebywa Ian i co mu zanieść. Jestem niemalże przekonana że Wren i Jenna razem zabili Iana, może nawet Ali<Jenna miała motyw- zemsta za utratę wzroku> i prawdopodobnie Wren i Jenna są A. Ponadto w jednym z odc. Jenna całowała sie z Wrenem. Dla mnie robi się to coraz jaśniejsze i łatwo połączyć te elementy układanki. Polecam odcinek 5 sezonu 2, bo tam można znaleźć wiele wskazówek, jeśli oczywiście oglądało się wszystkieodcinki po kolei.
Albo mam zaćmienie umysłu albo naprawdę nie wiem kiedy Jenna i Wren się całowali...
bo Jenna nie całowała się z Wrenem, tylko z Garettem, czy jak tam nazywa się ten młody policjant - znajomy dziewczyn. ;)
Oni się nie całowali tylko jak pisała yootsuu Jenna całowała się z Garettem a nie z Wrenem.
Ah, z Garettem, przepraszam, pomyliły mi się odcinki i imiona duzo tego) Ale to nie zmienia faktu że są pewne okolicznosci na podstawie których można stwierdzić że Jenna i Wren mogą być A;)
Jak np. to że w 5 odc 2 sez.Garett wręczył łapówkę listonoszowi, aby nie mówił dziewczynom że to Jenna zamówiła te paczki dla Ian'a i aby je zawiózł, nie mówiąc kim jest. Ale czego w takim razie Garett się bał? Prawdy? Tego, że wyjdzie na jazw że to on jest zabójcą Ali?
Ah, z Garettem, przepraszam, pomyliły mi się odcinki i imiona duzo tego) Ale to nie zmienia faktu że są pewne okolicznosci na podstawie których można stwierdzić że Jenna i Garett mogą być A;)
Mogłaś chociaż tak się nie rozpędzać z tym newsem o Jennie i Garrecie, bo jest już kilka wątków, do których nadawałby się taki post :]
To trochę bezsensu... no ale mów jak wolisz. A po drugie mi by się wydawało, że to za proste.... to jest przecież PLL, a nie zwykły, normalny i prosty serial :D
Nie sądzę aby to Jenna była A, ani tym bardziej Garet . To musi być ktoś z ich otoczenia, poza jakimkolwiek podejrzeniem . Bo jak Jenna albo Garet mogli by ukraść Hannie pieniądze z barku podczas imprezy? Ktoś dokończył "dzieło" Iana i zabił Ali , i chcę doprowadzić swój plan do końca . Ten ktoś jest przebiegły , inteligentny i ma wszystko dopięte na ostatni guzik . Już bardziej bym pomyślała, że to Lucas niż Jenna :D
Jak to ktoś powiedział : ,,Nie wszystko jest tym, czym się wydaje,,. Ten serial jest tak zbudowany, by wysuwać setki teorii, na ten temat, a i tak na końcu się okaże że A był ktoś bardzo prosty i nieskomplikowany.
Jak już wcześniej napisałam, ten serial jest tak zbudowany, by wysuwać setki teorii, a nie trzymac się jednej, więc każdy ma prawo do innego zdania.;)
Masz racje. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania dlatego ja akurat nie uwazam, zeby to byli Jenna i Garett. Tak jak ktos tu juz slusznie zauwazyl to by bylo za proste na PLL. Owszem, maja swoje na sumieniu, ale mysle, ze niewiele wspolnego z samym A.
Mozże to wyglądać na proste. Ale sami zobaczycie, że rozwiązanie będzie tak proste, że po prostu wybuchniemy śmiechem. Zazwyczaj tak właśnie jest w tego typu filmach. Moja 2 teoria to taka, że może to być ktoś kogo nie znamy i nie był w filmie zbyt długo (w tym wypadku możliwe że siostra Alison). Siostra bliźniaczka Alison, Courntey, która udawała Alison, gdy tej nie było w mieście i dziewczyny nigdy jej nie poznały. Gdy Ali się o tym dowiaduje, szykuje zemstę na Courntey i zabija ją, najpierw wyciągając z niej wszystko co wie o dziewczynach i tym sposobem Ali żyje i zna sekrety dziewcząt i to właśnie ona jest A.
A propo's Alison. Hanna widziała ją na własne oczy w szpitalu, jednak nie była w pełni świadoma, była zmęczona (Hanna). Natomiast Ali wyszła i Hanna jej juz nie zobaczyła, ale nie był to sen.
też mi się tak wydaje dlatego że Ali miała na sobie tą sukienkę a w nowych odcinkach gdy Emily będzie w szpitalu spencer i aria będą miały takie same więc wydaje mi się że noszą te sukienki jakieś panie w szpitalu,które dają jedzenie itp.i Alisson odwiedziła Hanne naprawdę po za tym ten kubek z odciskiem szminki Ali
Za prosta teoria, a bylo juz kilka watkow na forum ,ze w filmie nie bedzie tak jak w kasiazce, wiec nie bedzie zadnej blizniaczki!
A kto powiedział że w filmie nie bdz tak jak w książce? Na ŻADNEJ angielskiej ani polskiej stronie nie jest napisane OFICJALNIE że serial taki nie będzie. Są to tylko PRZYPUSZCZENIA widzów i użytkowników blogów i internetowych dyskusji. Jedna osoba napisała i tak inni powtarzają.
Lucy Hale powiedziała, że robią wszystko inaczej niż w książkach, ALE Marlene co do "A" wypowiedziała się w ten sposób: "nigdy nie powiedziała, że A będzie lub nie będzie tą samą osobą co w książkach" więc może tak być też z tą bliźniaczką.
imarleneking Marlene King @
@Jandrews456 I have never said "A" will or won't be the same as in
the books.
Zrobiłam ci nawet screena: http://i52.tinypic.com/28sxc7q.png
http://www.youtube.com/watch?v=_AcoLdeoQAM tutaj wywiad z Lucy.
dziękuję ci;) A propos : ona nie opowiedziała się odnośnie zakończenia;) więc nigdy nic nie wiadomo. I w przetłumaczeniu: ,,Ja nigdy nie powiedziałam, że A będzie taki sam lub inny niż w książce,,. Więc może być różnie
Poczytaj wszystkie posty od poczatku to tam znajdziesz kilka informacji odnosnie tego
Tyle że te wszystkie posty są od nieświadomych użytkowników, którzy nie mają bezpośredniego kontaktu z aktorami czy ekipą
ja tylko słyszałam, że A. ma być ktoś inny niż w książce, o bliźniaczce i innych motywach z książek nic nie mówili. więc wszystko możliwe:)
Taak;) Ale to są informacje podane przez oglądających serial i może nawet ich bajki, jeśli wiesz o czym mówię.Jak dla mnie, potrzeba konkretnego dowodu ze strony ekipy, ale oni nie pisną ani słówka bo serial automatycznie straciłby na oglądalności.