PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Najpierw w jednym odcinku gdy siedziała na ławce i rozmawiała przez telefon, powiedziała do rozmówcy <prawdopodobnie Wrena> ,,Wyślij wiadomość,,, a w 5 odc. 2 sez. dała cynk temu listonoszowi z któremu dał łapówkę wren, by nic nie mówił, gdzie przebywa Ian i co mu zanieść. Jestem niemalże przekonana że Wren i Jenna razem zabili Iana, może nawet Ali<Jenna miała motyw- zemsta za utratę wzroku> i prawdopodobnie Wren i Jenna są A. Ponadto w jednym z odc. Jenna całowała sie z Wrenem. Dla mnie robi się to coraz jaśniejsze i łatwo połączyć te elementy układanki. Polecam odcinek 5 sezonu 2, bo tam można znaleźć wiele wskazówek, jeśli oczywiście oglądało się wszystkieodcinki po kolei.

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

Albo mam zaćmienie umysłu albo naprawdę nie wiem kiedy Jenna i Wren się całowali...

kwiatuszekk14

Ja tak samo ! Nie pamiętam takiej sytuacji !

kwiatuszekk14

bo Jenna nie całowała się z Wrenem, tylko z Garettem, czy jak tam nazywa się ten młody policjant - znajomy dziewczyn. ;)

ocenił(a) serial na 6
Bezsenna14

A ty oglądałaś 'wszystkie odcinki po kolei' ??

ocenił(a) serial na 7
Bezsenna14

Oni się nie całowali tylko jak pisała yootsuu Jenna całowała się z Garettem a nie z Wrenem.

ocenił(a) serial na 10
kinia207

Ah, z Garettem, przepraszam, pomyliły mi się odcinki i imiona duzo tego) Ale to nie zmienia faktu że są pewne okolicznosci na podstawie których można stwierdzić że Jenna i Wren mogą być A;)

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

Jak np. to że w 5 odc 2 sez.Garett wręczył łapówkę listonoszowi, aby nie mówił dziewczynom że to Jenna zamówiła te paczki dla Ian'a i aby je zawiózł, nie mówiąc kim jest. Ale czego w takim razie Garett się bał? Prawdy? Tego, że wyjdzie na jazw że to on jest zabójcą Ali?

ocenił(a) serial na 10
kinia207

Ah, z Garettem, przepraszam, pomyliły mi się odcinki i imiona duzo tego) Ale to nie zmienia faktu że są pewne okolicznosci na podstawie których można stwierdzić że Jenna i Garett mogą być A;)

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

Przepraszam, ale ciagle mi się myli Garett z Wrenem(są do sb podobni).

ocenił(a) serial na 8
Bezsenna14

chyba nie tylko imiona Ci się mylą ;]

ocenił(a) serial na 10
hearther

Ja tylko stwierdzam to co widziałam i wyciągam wnioski.

ocenił(a) serial na 9
Bezsenna14

Mogłaś chociaż tak się nie rozpędzać z tym newsem o Jennie i Garrecie, bo jest już kilka wątków, do których nadawałby się taki post :]

paatryycjaa00

To trochę bezsensu... no ale mów jak wolisz. A po drugie mi by się wydawało, że to za proste.... to jest przecież PLL, a nie zwykły, normalny i prosty serial :D

Oliwka0077

Nie sądzę aby to Jenna była A, ani tym bardziej Garet . To musi być ktoś z ich otoczenia, poza jakimkolwiek podejrzeniem . Bo jak Jenna albo Garet mogli by ukraść Hannie pieniądze z barku podczas imprezy? Ktoś dokończył "dzieło" Iana i zabił Ali , i chcę doprowadzić swój plan do końca . Ten ktoś jest przebiegły , inteligentny i ma wszystko dopięte na ostatni guzik . Już bardziej bym pomyślała, że to Lucas niż Jenna :D

ocenił(a) serial na 10
Oliwka0077

Jak to ktoś powiedział : ,,Nie wszystko jest tym, czym się wydaje,,. Ten serial jest tak zbudowany, by wysuwać setki teorii, na ten temat, a i tak na końcu się okaże że A był ktoś bardzo prosty i nieskomplikowany.

ocenił(a) serial na 10
paatryycjaa00

Jak już wcześniej napisałam, ten serial jest tak zbudowany, by wysuwać setki teorii, a nie trzymac się jednej, więc każdy ma prawo do innego zdania.;)

Bezsenna14

Masz racje. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania dlatego ja akurat nie uwazam, zeby to byli Jenna i Garett. Tak jak ktos tu juz slusznie zauwazyl to by bylo za proste na PLL. Owszem, maja swoje na sumieniu, ale mysle, ze niewiele wspolnego z samym A.

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

Mozże to wyglądać na proste. Ale sami zobaczycie, że rozwiązanie będzie tak proste, że po prostu wybuchniemy śmiechem. Zazwyczaj tak właśnie jest w tego typu filmach. Moja 2 teoria to taka, że może to być ktoś kogo nie znamy i nie był w filmie zbyt długo (w tym wypadku możliwe że siostra Alison). Siostra bliźniaczka Alison, Courntey, która udawała Alison, gdy tej nie było w mieście i dziewczyny nigdy jej nie poznały. Gdy Ali się o tym dowiaduje, szykuje zemstę na Courntey i zabija ją, najpierw wyciągając z niej wszystko co wie o dziewczynach i tym sposobem Ali żyje i zna sekrety dziewcząt i to właśnie ona jest A.

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

A propo's Alison. Hanna widziała ją na własne oczy w szpitalu, jednak nie była w pełni świadoma, była zmęczona (Hanna). Natomiast Ali wyszła i Hanna jej juz nie zobaczyła, ale nie był to sen.

ocenił(a) serial na 7
Bezsenna14

też mi się tak wydaje dlatego że Ali miała na sobie tą sukienkę a w nowych odcinkach gdy Emily będzie w szpitalu spencer i aria będą miały takie same więc wydaje mi się że noszą te sukienki jakieś panie w szpitalu,które dają jedzenie itp.i Alisson odwiedziła Hanne naprawdę po za tym ten kubek z odciskiem szminki Ali

ocenił(a) serial na 10
wisienka2327

Za prosta teoria, a bylo juz kilka watkow na forum ,ze w filmie nie bedzie tak jak w kasiazce, wiec nie bedzie zadnej blizniaczki!

ocenił(a) serial na 10
bianka226

A kto powiedział że w filmie nie bdz tak jak w książce? Na ŻADNEJ angielskiej ani polskiej stronie nie jest napisane OFICJALNIE że serial taki nie będzie. Są to tylko PRZYPUSZCZENIA widzów i użytkowników blogów i internetowych dyskusji. Jedna osoba napisała i tak inni powtarzają.

Bezsenna14

Lucy Hale powiedziała, że robią wszystko inaczej niż w książkach, ALE Marlene co do "A" wypowiedziała się w ten sposób: "nigdy nie powiedziała, że A będzie lub nie będzie tą samą osobą co w książkach" więc może tak być też z tą bliźniaczką.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Powiedziała tak? ;) Dobrze, więc gdzie to ejst napisane?

Bezsenna14

imarleneking Marlene King @
@Jandrews456 I have never said "A" will or won't be the same as in
the books.
Zrobiłam ci nawet screena: http://i52.tinypic.com/28sxc7q.png

http://www.youtube.com/watch?v=_AcoLdeoQAM tutaj wywiad z Lucy.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

dziękuję ci;) A propos : ona nie opowiedziała się odnośnie zakończenia;) więc nigdy nic nie wiadomo. I w przetłumaczeniu: ,,Ja nigdy nie powiedziałam, że A będzie taki sam lub inny niż w książce,,. Więc może być różnie

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

Poczytaj wszystkie posty od poczatku to tam znajdziesz kilka informacji odnosnie tego

ocenił(a) serial na 10
bianka226

Tyle że te wszystkie posty są od nieświadomych użytkowników, którzy nie mają bezpośredniego kontaktu z aktorami czy ekipą

Bezsenna14

ja tylko słyszałam, że A. ma być ktoś inny niż w książce, o bliźniaczce i innych motywach z książek nic nie mówili. więc wszystko możliwe:)

ocenił(a) serial na 10
bianka226

Taak;) Ale to są informacje podane przez oglądających serial i może nawet ich bajki, jeśli wiesz o czym mówię.Jak dla mnie, potrzeba konkretnego dowodu ze strony ekipy, ale oni nie pisną ani słówka bo serial automatycznie straciłby na oglądalności.

Bezsenna14

No tak, ale nikt nie powiedział, że Mona na 100% nie będzie A.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

A jak to się odnosi do mojej wypowiedzi?;) Ja też nic takiego nie mówiłam xd Szook;D