PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73333
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Bardzo ciekawi mnie, kto jest "A" więc stworzyłam listę.
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY

1.Dziewczyny wiedziały, że Alison ma starszego chłopaka.
2.Przyczyną śmierci Ali było uduszenie.
3.Ali miała na głowie ślady od uderzenia tępym narzędziem.
4.Alison odwiedziła Jennę w szpitalu, zaraz po wypadku z garażem.
5.Ali kłamała, że Toby je podglądał.
6.Jenna nie mogła wysyłać sms-ów, bo raz dziewczyny dostały
wiadomości, kiedy Jenna przy nich siedziała.
7.Na końcu 2 odcinka, Jenna zadzwonila do kogoś i powiedziała: "Wyślij wiadomość teraz"
8.Kiedy Emily i Maya robiły sobie zdjęcia[wtedy jak się pocałowały] ktoś je zabrał.
Raczej nie była to dziewczyna. Ten ktoś wyglądał jak trochę grubszy mężczyzna. Poza tym,
Maya wcale nie była zdziwiona/przestraszona, że zdjęć nie ma.
9.Ktoś filmował Spencer i Wrena, kiedy ten włamał się do jej domu .
10. "A" musiał/a wiedzieć, jakiej stacji radiowej słucha Hanna, skoro
zadedykowała jej piosenkę "I don't need you anymore". Musiał/a też wiedzieć, że
Hanna właśnie w tym momencie jedzie samochodem i słucha radia.
11."A" był/a w domu Spencer, wtedy jak na lustrze był ten napis.
I nikt nie widział jej/jego jak wchodzi/wychodzi?
12. Jenna miała szminkę takiego samego koloru, jakiego był napis na lustrze
w pokoju Spencer.
13. Toby miał romans ze swoją siostrą, Jenną.
14.W ciasteczku z wróżbą Hanna znalazła wiadomość od "A".
15.Lucas chodził z Hanną na spotkania[nie pamiętam jak się nazywały,ale
chodziło w nich o to, żeby nauczyć się odmawiać, jak ktoś proponuje Ci seks,
czy coś w tym stylu]
16.Toby ma wytatuowane 901 - w końcu wolny[901 - free at last].
To dzień, w którym zniknęła Alison [1 września]
17.Kiedy na studniówce Spencer i Alex byli u wróżki, ktoś podłożył tam kartę
"Kiss bye bye for your BFF", ale nie podpisał się "A".
18.Kiedy Aria, Hanna i Spence przeglądały teczkę Toby'ego, w pokoju była z nimi
Jenna która wszystko słyszała. Dziewczyny oczywiście o tym nie wiedziały.
19.Aria powiedziała, że Alison zobaczyła Toby'ego i Jennę "razem"[chyba wiecie, co
mam na myśli]kiedy wrzuciła petardę. Ale w takim razie, dlaczego tylko Jennie coś
się stało, a Toby'emu nic?
21.Gdy Jenna siedziała przy stoliku z dziewczynami, "A" napisał/a:
"szkoda, że Jenna nie widzi waszych min", czy coś takiego. Więc "A" musi chodzić
do ich szkoły.
22.Lucas nie wiedział, że Ali nazywała Hannę "Hefty Hanna", więc nie mógł jej tak nazwać
w smsie od "A". Dlatego powinniśmy raczej wykluczyć, że Lucas to nie "A".
23."A" wyłowił/a akta Toby'ego z rzeki.
24.Jenna poprosiła brata Ali, Jasona, o to, żeby mogła wygłosić dedykację
na ceremoni upamiętniającej.
25.Jenna mówiła, że Ali była dla niej wsparciem po wypadku, więc może
Ali powiedziała Jennie wszystko o dziewczynach?
26.Jason powiedział, że Jenna ZADZWONIŁA do niego, spytać, czy może wygłosić
dedykację. Natomiast Jenna powiedziała "when I was talking to him[Jason] I got that strange
sensation, like Ali was in the ROOM with us"[kiedy rozmawiałam z Jasonem, odniosłam
dziwne wrażenie, tak jakby Ali była z nami w pokoju].
27.Jenna powiedziała, że gdy rozmawiała w szpitalu z Ali, ta powiedziała, że
skończyła ze Spencer, bo się jej bała.
28.Toby[lub ktoś z jego telefonu]zadzwonił do Ali, w noc, kiedy z[a]ginęła.
29.Alison powiedziała bratu o podpaleniu garażu. Co więcej, zwaliła winę na
Spencer. Powiedziała też Jasonowi, że Spencer groziła Toby'emu.
30.Jason przyznał, że w niektórych kwestiach może być nawet gorszy niż Ali.
31.Ian był na ceremonii Alison.
34.Jenna na ceremonii powiedziała, że naprawdę poznała Ali, kiedy ta odwiedziła ją
w szpitalu.
35.Jason dał dziewczynom bransoletkę Ali, którą ktoś ukradł z pokoju Spence i
powiedział im, że policja mu to dała.Jak się okazało, była to kopia prawdziwej bransoletki.
36.Lucas zniszczył pomnik Ali.
37."A" był/a zadowolony/a, że Toby'ego już "nie ma".
38.Ktoś był z Emily w szkolnej bibliotece podczas tornada i zabrał list.
Jak się okazało, był to policjant.
40."A" nie przesłała policjii całego filmiku z Ali i Ianem.
41."A" napisał/a Arii karteczkę, w której powiedziała jej, żeby przeczytała stronę 22.
Był tam wiersz Ezry noszący tytuł "B-26", czyli Ezra napisał go PO spotkaniu z Arią.
Ale jakim cudem tak szybko go opublikowali i dali do książki? Poza tym, skąd "A" wiedział/a,
że akurat w tej książce jest ten wiersz?
42."A" wysłała sms-a Monie.
44.Ian strasznie nalegał, żeby Melissa się z nim umówiła na kawę.
45.Spencer chodziła z Ianem, kiedy ten zerwał z Melissą.
46.Na swetrze Toby'ego, który dał Alison sweter, była jej krew.
47.Melissa powiedziała, że Ali zginęła pewnie przez to, że zbyt dużo sobie pogrywała.
48.Jak się okazało, 1.09 nie był tylko dniem, w którym z[a]ginęła Alison.
Był to też dzień, w którym Toby skończył z Jenną.
49.Jenna jest zakochana w Tobym.
50.Toby widział, jak Ali wsiadła do auta "jakiegoś kolesia".Miała wtedy na sobie sweter Toby'ego.
51.Jenna wiedziała, gdzie będzie ukrywał się Toby.
52.Dziewczyny znalazły bransoletkę z napisem "Jenna".
53.Ali miała romans z Ianem.
55.Gdzie Hanna zostawiła torbę, gdy biegła na parking?
56.Hannę potrącił ciemnoszary samochód z rejestracją; CRF2105 lub CBF2105
59.Po co do cholery Ian nagrywał Ali?
60.Hanna napisała dziewczynom w smsie, że widziała "A". Chwilę po tym, potrącił ją
samochód i Aria dostała sms'a od "A", że Hanna widziała zbyt wiele. Potem znów, okazuje się,
że Hanna widziała Noela Kahn. Czy to znaczy, że Noel jest "A" i współpracuje z kimś,
kto potrącił Hannę?
61.Ktoś, kto potrącił Han, zostawił samochód w lesie i uciekł. Nie mógł to być Noel,
bo nie zdążyłby skombinować tak szybko auta, potrącić Hannę i na dodatek ona
nie mogłaby go widzieć w tym samym czasie, chyba, że w lesie były 2 osoby ubrane na czarno
i tak jakby się "wymieniły", tzn. przy samochodzie Ezry Hanna widziała Noela, który
potem uciekł i w lesie pojawił się ktoś inny[też ubrany na czarno i biegnący]
62.Aria widziała Noela, kiedy karetka odjechała. Czemu nie powiedziała o tym dziewczynom?
63.Gdy Hanna trafiła do szpitala i dziewczyny czekały na jakieś wiadomości od lekarza,
matka Hanny rozmawiała z Lucasem.
64.Noel powiedział, że tamtej nocy był z Seanem.
65.Zdjęcie Mayi i Em zostało skradzione na imprezie Noela.
66.Jenna wiedziała, że Toby dał sweter Alison.
67.Alison odwiedziła/przyśniła się Hannie, kiedy była ona w szpitalu.
68.Ali powiedziała Han "Pamiętasz z tej nocy więcej, niż Ci się wydaje".
[Chodziło jej o noc, kiedy Alison zniknęła]
69.Alison powiedziała do Hanny "Jeśli powiesz prawdę złej osobie w złym
czasie, skończysz tak jak ja."
70.Ali powiedziała Hannie "I was so scared, that you are gonna die.
That's why I come back. I didn't care, how dangerous it was. I had to see you.", czyli
"Strasznie się bałam, że umrzesz. Dlatego wróciłam. Nie obchodziło mnie, jak niebezpieczne
to będzie. Musiałam Cię zobaczyć"
71.Ali nie jest "A", bo powiedziała "Powinnam zrobić coś z "A". Zdzira niemożliwie działa mi
na nerwy".
72.Alison wiedziała o "A".
73.Ali zostawiła ślad po szmince na plastikowym kubku w szpitalnym pokoju Hanny.
74.Drzewo z napisem "Alison + Ian" zostało ścięte i wywiezione kilka dni po tym, jak
Emily i Spencer je zobaczyły.
75."A" dał/a dziewczynom wskazówkę i najwidoczniej chciał/a, żeby zobaczyły to drzewo.
76.Melissa i Ian bardzo szybko się pobrali, chociaż Melissa mówiła, że Ian złamał jej serce,
że cierpiała itp.
77."A" napisał/a na gipsie Hanny: "Sorry about losing my temper.My bad. Love, A" czyli
"Przepraszam, że straciłam swoją ikrę. Mój błąd. Kocham, A". Może "A" podaje się za Ali i wiedziała, że
Alison odwiedziła Hannę,ale nie wiedziała,że powiedziała Hannie, że "A" działa jej na nerwy i nadal się
za nią podaje i w tej "wiadomości na gipsie" przeprosiła Hannę za to, że "przyszła"?
78.Ktoś palił sobie tym ściętym drzewem w kominku. Jednak ten 'ktoś' nie wyglądał na mężczyznę.
Może to była Melissa? Ale skąd wiedziałaby o drzewie? Mógłby to być też Lucas -
on ma chude nogi. Ale po co miałby palić to drzewo?
79.Nikt ze szkoły nie domyślił się, że coś łączy Ezrę i Arię, skoro ona ciągle przesiaduje
w jego klasie, ciągle ze sobą rozmawiają na korytarzu itp?
80.Jenna weszła do klasy, kiedy Aria i Ezra trzymali się za ręce i na pożegnanie powiedziała:
"Przepraszam, że przeszkodziłam." Coś mi się nie wydaje, żeby była ślepa.
81.Noel był na imprezie Hanny i zaglądał do szafki, gdzie jej matka trzymała pieniądze.
Mógł je zauważyć i potem ukraść.
82.Noel nie odpowiedział na pytanie Arii o to, czy żywi on urazę do niej i jej przyjaciółek, za
to, że skłóciła go z jego dziewczyną.
83.Lucas zniszczył pomnik Alison.
84.Jenna wydała Toby'ego policji.
85.Hanna, gdy była sama w domu, widziała różne cienie, zupełnie, jakby ktoś był w jej domu.
Jeden z tych cieni był na schodach do góry i raczej było widać, że ktoś jest w domu.
Nagle Hanna zobaczyła drugi cień - ale to była jej mama, która wyszła zza rogu, nie szła ze
schodów na dół. Więc kto był na górze? Na dodatek za oknem Hanny też był cień, ale to mógł
być już jakiś samochód lub coś takiego.
86.Alison w hotelu Hilton Head w południowej Carolinie, tak samo jak Ian.
87."A" musiał/a wiedzieć, gdzie Hanna trzyma leki, bo włożył/a jej do jednego opakowania liścik.
88. Zdjęcie z końcowki 12 odcinka: http://i55.tinypic.com/2ij525g.jpg
Ciemnobrązowy stół, śmieszna skarbonka. Tam chyba leży srebrny laptop i.. chyba peruka.
Widzicie to?
89.Na początku odcinka 13, Ian szeptał do Melissy: "Jak się dowiedzą, będą zadawać pytania"
90."A" wiedział/a, że Ian ożenił się z Melissą.
91.Ali zniknęła w noc, kiedy wróciła z Hilton Head [hotel, w którym była z Ianem]
Może tam się pokłócili i stamtąd uciekła, a Ian wrócił i ją zabił? Pamiętacie filmik? Kamera się
przewraca, a Alison upada na ziemię.
92.Noel jest zawsze w pobliżu.
93.Noel był blisko Hanny, kiedy ta odebrała zamówienie[babeczki] i stał tam, dopóki nie zjadła.
94.Gdy Hanna jadła babeczki, jakiś chłopak powiedział "oink oink".
Tak brzmiała też wiadomość od "A" napisana na papierowym ręczniku w toalecie, gdy
Hanna wycierała ręce.
95.Wydaje mi się, że Ian zmusił Melissę do dziecka. Najpierw szepty, a potem, tego samego
dnia, Melissa kupuje test owulacyjny.
96."A" chyba podszywa się pod Alison. Najpierw Ali przychodzi do Han i mówi, że wkurza
ją "A", a potem dziewczyny dostają smsa: "A oznacza Alison - nie Amator."[chociaż w tym smsie
nie było na końcu "- A" jak w innych sms'ach. Może Alison żyje i wysłała tego jednego smsa.
98.Ian miał w pudle gazetę z informacją o zaginięciu Ali.
99.Ktoś obserwował dziewczyny, kiedy były one w domu Spencer i przeszukiwały pudła.
100.Na filmiku, który nakręcił Ian, Ali upada na ziemię, jęczy i mamrocze. Może Ian ją
udusił?
101.Ian nie może być "A", ponieważ nie wysłałby dziewczynom tego filmiku.
102.Ian pewnie słyszał wszystko, co dziewczyny mówiły o tym filmiku, dlatego podmienił
laptop Spence na kronikę szkolną i usunął filmik.
103.Ian był na dyskotece szkolnej.
104.Ian pracuje w szkole.
105."A" kazał/a tańczyć Hannie z Lucasem, więc musiał/a wiedzieć, co Lucas czuje do Hanny.
106."A" podłożył/a kasę za taniec z Lucasem do kurtki Hanny, czyli musiała tam mieć dostęp.
107.Ktoś, kto był na imprezie, na końcu odcinka odebrał od Elli kurtkę i czarne rękawiczki, widać było, że
męskie. Kto to mógł być? Zakładam,że uczeń, bo do opiekuna by raczej nie powiedziała[Ella] "mam nadzieję, żedobrze się bawiłeś/aś."

To narazie tyle, ale nadal 'tworzę'.
Dopisujcie własne pomysły.

użytkownik usunięty
coconutP

i dlatego nie opyla mi sie sciagac wklejac bo i tak za chwile jest na necie

ocenił(a) serial na 7

Jak kto woli. Kwestia gustu.

coconutP

AAA zaraz obejrzę. Dzięki

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

DO OSÓB KTÓRE OFFTOPUJĄ FORUM!
Mam prośbę możecie wejść na jakiś czat czy coś? Miejcie na uwadze, że niektórzy wchodzą do tematu zatytułowanego "Kim jest "A"", by rozmawiać o serialu PLL i poznawać teorie innych a także dzielić się jakimiś newsami. Teraz wchodzę, a kilka stron jest offtopu o "kto o której wstaje" itp

ocenił(a) serial na 7
eryka0304

Mnie bardzo rozczarował odcinek 12. Liczyłem na coś, więcej, więcej emocji a tu nic, pusto. Przez cały odcinek było przeciąganie, a jak doszło do właściwej części nuda i nic nowego przez cały odcinek.

ocenił(a) serial na 9
Xemidra

dawno mnie tutaj nie bylo wiec nie nadążam z czytaniem wszystkiego;p jesli ktos zadal juz takie pytanie to z gory przepraszam ;) co to za koperte dr Sullivan dostala od A? Macie jakies pomysly? Moze ona wspolpracuje z A i to bylo jakies wynagrodzenie czy cos. No bo przeciez chyba A nie wypuscilo by jej tak poprostu.. Jesli juz ktos wpadl na to i napisal to przepraszam;)

ocenił(a) serial na 10
skla

Jak dla mnie Jenna i Garett nie zabili. Wiedzą kto to, ale nie chcą go wydać bo jest im to na rękę. Ali wiedziała coś czego nie powinna. Być może na Garetta miała te filmiki, a na mordercę? Nie wiem. Ogólnie odc. trochę pogmatwany. Ale nie wiem co myśleć, o Ali. Bo nie wiem czy to dziewczyny, wyjęły Em z szopy czy już ją tak znalazły. Bo jeżeli to one to spoko. Ale widziałam że osoba wyjmująca miała takie buty jak Ali... To mogło być tylko tak pokazane, ale ważne jest pytanie kto ją wyjął. Ojciec Spencer, pewnie jest też ojcem Jasona. Ale Ali już raczej nie. Wren ? Chciałam by trochę namieszał ale nie całował Spenc ! Po raz pierwszy płakałam na tym serialu. I to 3 razy. Za każdym razem na momencie ze Spencer. Mama Arii, jest dziwna ... A głupio że Ezra nie wytłumaczył, do końca że to o Arię chodzi. Caleb, po raz pierwszy wzbudził moja sympatię po rozmowie, z Kate. Jackie, to s*ka. Doktorka, też mnie zaskoczyła. Wiedziałam, że to nie ona będzie zakopana, ale żeby tak przeginać : / Ciekawe co "A" lub nie "A" jej dał/a. A co do tych pięknych oczu to nie wiem. Raczej na pewno, tam siedział facet. Bo zwrot "piękne oczy" nie pasuje mi to dziewczyny. Ale to tylko takie przeczucie.

ocenił(a) serial na 7
meel

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że A to Ezra. Nie wiem jedynie kto zabił Ali i czy w ogóle :D To by było za proste z Garretem i Jenną. Ale dziwne zarazem... po co zwędzili tą stronę piątą i o co w ogóle kaman ? :D
Już nie raz był zwrot "piękne oczy" i jakoś odnosi mi się do Ezry :P
Wzruszające momenty były w tym odcinku. Sama nie wiem komu najbardziej się oberwało. Spencer jakoś to poukłada z Toby'm. Hanna ma przekichane z ojcem. A Aria... no nie wiem, nie wiem. W zasadzie matka Arii załatwiła sprawę z Ezrą, ale myślę, że tak łatwo nie odpuści...

li90

Hahaha zapomnialam jak Caleb dogadal tej Kate;D no to bylo mega:P A co do sprawy Ezry to tez jestem za teoria ze on jest "A". Co do Spencer to wydaje mi sie ze nie bedzie tak latwo z Tobym bo jest Wren... i to sie skomplikuje bo on latwo nie odpusci...Chba najbardziej oberwala Hanna... ale jakos czulam ze do tego slubu nie dojdzie nie wiem czego...

izka21gramowa

dziwny ten odcinek
scenarzyści, chcą nas koniecznie przekonać że Garret I Jenna to A:
-ze słow Jenny "Żal mi ich, bo nie wiedzą,|że to my im to robimy." wynika, że to oni zorganizowali całą tą akcję z porwaniem terepeutki
- Aria dostaje zdjęcię terepautki z tektem "Nadal żyje. - A", natomiast Hanna smsa: "Zaraz skończy się jej powietrze. - A"
- a więc jeżeli Jenna i Garret to zorganizowali, te smsy są od nich, czyli są A.
Ale ja jakoś nie mogę w to uwierzyć, to zbyt łatwe. Ezra tu jest winnym! ;)

ocenił(a) serial na 7
agnes21543

Jakby ta dwójka była A to serial by się wypalił i byłabym zawiedziona :D Nie, nie, nie. Zdecydowanie nie :D Wolę myśleć, że Ezra jest A :P
Oni tylko chcą, abyśmy podejrzewali kogoś innego :D

Czyli, że Terapeutka była fałszywką? Bo chyba kasę od A dostała... więc nie wiem już :D

ocenił(a) serial na 8
li90

nie widzieliście w jaki sposób terapeutka patrzyła na "A" - wg mnie z pogardą... Miał/a haka na nią tak samo jak pewnie na wszystkich ludzi w mieście..'to małe miasto, ludzie gadają..." Domyślam się, że wykorzystała to do zmuszenia dr Sullivan tak jak wiele razy zmuszała dziewczyny do działania wbrew sobie. Co do "A" stawiam na Ezrę bądź Alison... te sliczne oczy tylko mi do nich pasują.

agnes21543

No dokladnie dlatego ja nie kupuje tego ze J&G sa "A", mysle ze sa zamieszani w zabojstwo i dlatego podlozyli ten dowod moze wspolpracuja tez z "A" no sama nie wiem... mam tylko nadzieje ze scenarzysci wiedza i to jakos polacza w miare logicznie bo cos mnie rozczarowuje narazie ten final letni...
No pewnie ze Ezra:P te oczka piekniaste pasuja mi wyraznie na niego:P
A co do Jenny ze jej zal ze oni im to robia to watpie zeby chodzilo jej o terapeutke tylko o te lopate jako dowod i wydaje mi sie ze dlatego zginela ta str zeby zatrzec slady ze to jednak nie lopata ja zabila czy tam spowodowala uszkodzenie czaszki.

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

"mysle ze sa zamieszani w zabojstwo i dlatego podlozyli ten dowod moze wspolpracuja tez z "A""

Współpracują z A... A Jenna utrzymuje kontakty z Ezrą! Ot co! :D
I pewnie są zamieszani w tą sprawę z A. Ale A to Ezra :D:D
Jestem ciekawa, co będzie w nast. odcinku, a tak do niego dalekooooo ;(

No A miało coś na Terapeutkę. Małe miasto, ludzie gadają, a ona taki zawód uprawia... Tyle wie o innych, więc mogło to wyjść na jej niekorzyść :D

izka21gramowa

Do kogo zadzwoniła Aria?? Do Ezry, Jasona, rodziców??

agnes21543

no mi sie wydaje ze do Ezry i on potem przyszedl ale ofiara losu nawet nie zareagowal jak Ella go blednie oskarzyla o romans ze Spencer...

meel

Mi się właśnie na odwrót wydaje. Ona tak jakby... się przymilała lub jakby mówiła do małej dziewczynki, więc myślę, że to raczej było do dziewczyny lub do Ezry, bo on jest taki słodziachny i w ogóle. EZRA TO A i ja to wiem.

Hmm_Ciastko

A o co chodzi w zwiastunie 13 odcinka z Ali? To jest przeszłość, Halloween ileś lat temu, czy jak? Bo potem jest scena, jak Emily widzi przez dziurkę od klucza, chyba, jak ktoś kogoś bije/zabija itp

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Naszła mnie pewna myśl. Ezra leży na kanapie i coś czyta , Jacki mu przerywa. Może te kartki były związane z hakiem na terapeutkę, albo zwędził jej notatki o dziewczynach :D No chyba, że to jakaś jego praca, ale zastanawiający fakt :D

Hmm_Ciastko

Tak to przeszlosc jak Ali jeszcze zyla;) to chyba rok mniej wiecej przed jej morderstwem i ma wyjasnic dlaczego Ali wybrala wlasnie te dziewczyny na swoje przyjaciolki jesli wogole mozna to tak nazwac... ale jesli ten odc bedzie taki sam jak ten 12 co tak duzo mielismy sie dowiedziec to ja dziekuje...

izka21gramowa

Według mnie, to promo sugeruje, że A prześladowało Ali jako pierwszą, jeszcze zanim zginęła

asaiito

nom. wg. mnie też ;P

Hmm_Ciastko

Meel powiedziała, że wydaje jej się, że to facet. A ty mówisz, że na odwrót - czyli Ezra. Z tego wynika, że Ezra nie jest facetem! Wiedziałam, że z nim coś nie tak, hehe

agnes21543

Nie, chodzi o to, że ona mówiła tak jakby do dziewczyny... ale Ezra jest taki uległy, miły, słodki itp...

Hmm_Ciastko

wiem o co ci chodziło, tak tylko z Ezry się nabijam :)

agnes21543

No to baa:D wiadomo ze z nim cos jest nie bardzo:P

izka21gramowa

Ale serio, nie wiem, kto możem mieć jeszcze takie oczy... Melissa chyba nie?

Hmm_Ciastko

No ona ma duze oczy ale jak dla mnie malo symp

użytkownik usunięty
izka21gramowa

Właśnie całkowicie zapomnialam o tym ze ona jest w ciazy.. nie ma to jak krotka pamiec xd

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

haha xdd . no, ale Aria by zauważyła że się całuje z laską, czy raczej ... em, obojniakiem ? ;DD .

ImmortalMe

No tak... ;D Nie ma co Arii obrazac no niech bedzie ze Ezra to facet malo meski ale facet:D

ocenił(a) serial na 9
izka21gramowa

na playtube to gdzie te napisy bo ja nie mam ....? już mam przepraszam :P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Haha xdd .No taka trochę ciota, to fakt ;D.

ImmortalMe

rozwaliło mnie, jak Ella mu gada o Spencer, a on ani Be ani Me, ciota! i te jego minki bleeeeee, a tamte się jeszcze biją o niego, nie kumam.

Ale w końcu może wszyscy Ci co podejrzewali Jasona, przejrzą na oczy, że dobry z niego chłopak i nie będą go już posądzać o bycie "A", albo o zabicie ALI, chociaż jedno się wyjaśniło, że to nie on! :D

Kreciolka

No a te miny to chyba od Em pozyczyl:P No ja bym tej Jackie jesszcze doplacila zeby go sobie brala:P
No tylko zeby sie dowiedzili wszyscy choc mysle ze po przerwie sie wszyscy dowiedza ze jest bratem Spencer;D

użytkownik usunięty
izka21gramowa

Zgadzam sie co do Ezry , baranie loczki hehe Jason team ;p

izka21gramowa

jako, że jest nauczycielem powinien jej załatwić pracę, żeby mogła uczyć tych minek swoich innych :D

ale Jason świetnie wyglądał, szkoda, że tak krótko go pokazali, ale dobre i to :D

ocenił(a) serial na 9
ImmortalMe

jakie żądania miały laleczki ?

izka21gramowa

Tak, chodziło mi o to, że jest taki 'miękki' na pozór, ten jego słodki uśmiech... fałszywy. Ale i tak jest A, tylko udaje takiego.

Hmm_Ciastko

no idealnie pasuje mi na takiego grzecznego misoowatego chlopca do ktorego by i ta kelnerka tak powiedziala i ta babcia i to wskazuje na faceta dodam w miare mlodego.

izka21gramowa

Właśnie.

Hmm_Ciastko

Nie rozumiem dlaczego wszystkie tak na tego Ezre. Jedna ubzdurała sobie coś, że to "A" to jest on i teraz wszystkie tak myślą. ;)

użytkownik usunięty
fllow

No bo TA jedna poparła to dobrymi argumentami... a zreszta kazdy moze byc A wiec... NO a jak ty myslisz??

fllow

ponawiam pytanie, ktoś wie do kogo zadzwoniła Aria??

użytkownik usunięty
agnes21543

pewnie do ezry bo tak to on by pewnie nie przylecial na komisariat

ocenił(a) serial na 7
fllow

ja już nie wiem co myśleć ;D . Ogólnie to jestem neutralna co do Ezry, chociaż jest trochę ciotowaty ;D .
W sumie to podejrzewam już wszystkich . ;)

fllow

No ale mamy prawo zakladac ze to on jest "A" chyba temat jest od tego:) No i mamy prawo go nie lubic tez:)

izka21gramowa

Ja nie sądzę, żeby każdy mógł być A. Wykluczam Garretta, Jennę, Jackie, Kate...

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

No ale na A sie składa kilka osób(prawdopodobnie, nawet te pozno rozumujace w serialu glowne bohaterki tak mysla ;P) Tylko ciężko ustalić kto może być tym "zarządzającym"

izka21gramowa

tak samo jak wcześniej wszyscy uwzięli się na Tobyego, Jennę, Noela, Jasona i Mike :) czas na Ezrę, z tą różnicą, że co do niego się mylimy i on jest "A" :D