Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Kogo podejrzewacie ?!

ocenił(a) serial na 10

Jestem na 4 odcinku 2 sezonu, kogo podejrzewacie o bycie "A" ? ja mam na celu kilka osób: Ian, Jenna, Caleb, Melissa , Wren, ale mam nadzieję, że nie okaże się, że "A" będzie Mona (tak jak było w książce). Chciałbym poznać wasze typy..

sEbix13

My (ci, którzy są na bieżąco z serialem) nie bardzo mamy jak wybierać bez zdradzania ci spoilerów. Poza tym Caleb nie może być A, bo nie było go w Pilocie, a A znamy już od pierwszego odcinka. Iana też niedługo przestaniesz podejrzewać.

No i uważaj, bo zaraz ktoś może ci napisać największy spoiler dotyczący 2 sezonu :D

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

mój typ nigdy się nie ziści... Ezra!

sEbix13

Myślę, że o Halloweenowym odcinku dojdzie Ci jeszcze jeden typ - mój ulubiony:D

ocenił(a) serial na 10
sEbix13

Kolejny bezsensowny temat ...

ocenił(a) serial na 8
sEbix13

Ja obecnie jestem na 2 odcinku 2 sezonu i podejrzewam, że "A" to Alison. Wiem, że to mało prawdopodobne, ale wydaje mi się, że ona żyje i ukartowała to całe zniknięcie. :D

ocenił(a) serial na 9
Carmela

Dokładnie ;)

ocenił(a) serial na 10
cauliflower__

O tym nie pomyślałem ^^ ale kto by ich nagrywał w dzieciństwie ? Alison była na tych filmikach

sEbix13

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER to nie "A" nagrywało filmiki. SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

ocenił(a) serial na 9
sEbix13

bo "A" nie jest sama ;)

ocenił(a) serial na 8
cauliflower__

Dokładnie. Wydaje mi się, że wplątała w to Iana i parę innych osób. Pamiętacie jak po wypadku Hannie wydawało się, że widzi Alison i z nią rozmawia? Myślę, że jej się nie wydawało i ona naprawdę tam była. :D

ocenił(a) serial na 10
Carmela

Ogladnnij do konca czyli badz na bierzaco tak jak my i dopiero sie wtedy wypowiadaj

ocenił(a) serial na 8
bianka226

Jakbyś nie zauważyła, jestem w tym samym miejscu, w którym jest autorka tego tematu, dlatego się wypowiadam. Jeśli masz z tym problem to nie czytaj moich wypowiedzi i nie rób problemu tam gdzie go nie ma. Pozdrawiam. :)

Carmela

Problem tkwi w zaśmiecaniu forum, tematami które już istnieją. I "jakbyś nie zauważyła" bianka226 nie siedzi w twoim pokoju za twoimi plecami i nie żyje tym na którym odcinku jesteś.
Jak jesteście ciekawe jakie podejrzenia mają inni zapraszam na http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Kim+jest+%22A%22+Cz%C4%99%C5%9B%C4%87+13.,1880692.

Bankowski_17

Bankowski - tak się składa, że Carmela napisała na którym właśnie jest odcinku:)

Hoax

No fakt, sorry :P Co nie zmienia faktu że zaśmiecają forum tematami które już istnieją, wystawiając się na totalny spoiler.
Mój chłopak jak zobaczył ten temat zaproponował mi streszczenie całego drugiego sezonu - uwierz kusiło :P

Bankowski_17

Wiem, wiem, ale...:) Jakby nie patrzeć to nie jest forum tylko dla tych, którzy już całość widzieli:) I ci, którzy oglądają dopiero też chcą sobie pokomentować o tym co myślą:) ;P

Hoax

Rozumiem to dlatego dałam link do "Kto jest "A" część 13."

Bankowski_17

No spoko, spoko;) NIc nie mówię;P

ocenił(a) serial na 8
Bankowski_17

Nie musi siedzieć w moim pokoju. Jakbyś ty nie zauważył to kilka postów wyżej napisałam na którym odcinku jestem. :)

Carmela

Ok, nie bulwersuj się tak. Już zostało to wyjaśnione.

ocenił(a) serial na 8
Hoax

Tak, tak. Nie odświeżyłam strony i dopiero po napisaniu posta zobaczyłam, że to wyjaśniłaś.

Carmela

Jestem gapowata, ale nie jestem gejem. :P

ocenił(a) serial na 8
Bankowski_17

Wybacz. Masz mylący nick. :)

Bankowski_17

Też myślałam, że jesteś chłopakiem, dopóki się nie skapnęłam, że piszesz jako dziewczyna :D

ocenił(a) serial na 10
Carmela

własnie jak narzaie najlepsza teoria jestem za nią

sEbix13

Ty. Ty jesteś parówą. :))))