Jestem na 4 odcinku 2 sezonu, kogo podejrzewacie o bycie "A" ? ja mam na celu kilka osób: Ian, Jenna, Caleb, Melissa , Wren, ale mam nadzieję, że nie okaże się, że "A" będzie Mona (tak jak było w książce). Chciałbym poznać wasze typy..
My (ci, którzy są na bieżąco z serialem) nie bardzo mamy jak wybierać bez zdradzania ci spoilerów. Poza tym Caleb nie może być A, bo nie było go w Pilocie, a A znamy już od pierwszego odcinka. Iana też niedługo przestaniesz podejrzewać.
No i uważaj, bo zaraz ktoś może ci napisać największy spoiler dotyczący 2 sezonu :D
Ja obecnie jestem na 2 odcinku 2 sezonu i podejrzewam, że "A" to Alison. Wiem, że to mało prawdopodobne, ale wydaje mi się, że ona żyje i ukartowała to całe zniknięcie. :D
O tym nie pomyślałem ^^ ale kto by ich nagrywał w dzieciństwie ? Alison była na tych filmikach
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER to nie "A" nagrywało filmiki. SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Dokładnie. Wydaje mi się, że wplątała w to Iana i parę innych osób. Pamiętacie jak po wypadku Hannie wydawało się, że widzi Alison i z nią rozmawia? Myślę, że jej się nie wydawało i ona naprawdę tam była. :D
Ogladnnij do konca czyli badz na bierzaco tak jak my i dopiero sie wtedy wypowiadaj
Jakbyś nie zauważyła, jestem w tym samym miejscu, w którym jest autorka tego tematu, dlatego się wypowiadam. Jeśli masz z tym problem to nie czytaj moich wypowiedzi i nie rób problemu tam gdzie go nie ma. Pozdrawiam. :)
Problem tkwi w zaśmiecaniu forum, tematami które już istnieją. I "jakbyś nie zauważyła" bianka226 nie siedzi w twoim pokoju za twoimi plecami i nie żyje tym na którym odcinku jesteś.
Jak jesteście ciekawe jakie podejrzenia mają inni zapraszam na http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Kim+jest+%22A%22+Cz%C4%99%C5%9B%C4%87+13.,1880692.
No fakt, sorry :P Co nie zmienia faktu że zaśmiecają forum tematami które już istnieją, wystawiając się na totalny spoiler.
Mój chłopak jak zobaczył ten temat zaproponował mi streszczenie całego drugiego sezonu - uwierz kusiło :P
Wiem, wiem, ale...:) Jakby nie patrzeć to nie jest forum tylko dla tych, którzy już całość widzieli:) I ci, którzy oglądają dopiero też chcą sobie pokomentować o tym co myślą:) ;P
Nie musi siedzieć w moim pokoju. Jakbyś ty nie zauważył to kilka postów wyżej napisałam na którym odcinku jestem. :)
Tak, tak. Nie odświeżyłam strony i dopiero po napisaniu posta zobaczyłam, że to wyjaśniłaś.