Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział najprawdopodobniej odcinek 13 zostanie wyemitowany w Stanach
21 października 2014 a kolejne zaczną się co tydzień począwszy od 6 stycznia 2015.
PS Szkoda, że to Mona zginęła ostatnio bardzo ją polubiłam chociaż wydaję mi się bardzo
prawdopodobne jej " zmartwychwstanie" w nowych odcinkach. A Paige raczej nie jest w armii Ali, bo
powiedziała kłamczuchom, że Ali buduje swoją armię, więc raczej nie nadawałaby na samą siebie.
Chyba, że chciała odsunąć od siebie podejrzenia chociaż i tak żadna z dziewczyn podejrzeń nie
miała. Co myślicie o teorii z bliźniaczkami, producenci mówili, że to nie wchodzi w grę, ale w PLL
nigdy nic nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 7
Blake_filmweb

a schizofrenia? /rozdwojenie jaźni ?

ocenił(a) serial na 8
shanie

Czy wchodzi w grę były takie teorie ale co do innych bohaterów takich jak Aria poczytaj sb na blogach o PLL.

shanie

Mnie bardziej przekonuje właśnie choroba psychiczna Ali. Kiedy Mona przyszła do Luckasa i dowiedziała, się, że Ali zwernowa wszystkich jej zwolenników, to zapytała go, czy myśli, że można być wariatem i nic o tym nie wiedzieć, a chodziło jej wtedy właśnie o Ali.

Blake_filmweb

mi się wydaje że nie zmartwychwstanie po ostatniej scenie z ciałem w samochodzie, i zabiła ją na 100% Ali, poje bany już ten film się robi:)

kaziulla17

A mnie zastawia, po co komu to jej ciało. Przecież można je było tam zostawić, ten ktoś, kto ją zabił będzie tak cały czas jeździł z jej zwłokami w bagażniku? Przecież po ilości krwi w domu Mony i tak policja uważa, że już nie żyje, więc nie było sensu tego ukrywać. W ogóle, to te zwłoki wcale nie wyglądały na specjalnie zmasakrowane, na pewno nie na takie, które straciły taką ilość krwi.

Blake_filmweb

Nie, 21 października jest Halloweenowy dodatek w postaci godzinnego wywiadu z aktorami!
Odcinek 13, świąteczny, w grudniu.
5B, czyli od 14 odcinka do końca od stycznia, pewnie 6, tak jak napisałaś. :D