W poprzednim temacie została wykorzystana liczba postów, więc robię nowy wątek i podaję od razu podliczone głosy z tygodnia ;)
1. Spencer Hastings 173
2. Hanna Marin 112
3. Toby Cavanaugh 90
4. Aria Montgomery 63
5. Caleb 62
6. Emily Fields 55
7. Jenna Marshall 46
8. Alison DiLaurentis 29
9. Noel 10
No i proszę bardzo, Spencer powróciła na prowadzenie i to ze sporą przewagą. Toby awansował na trzecie miejsce, a to też niespodzianka ;)
Tak więc w tym tygodniu nominowani są:
Noel
i Alison
Głosujemy do niedzieli.
Start ;)
A i na pewno nie dodawałam od tak sobie komuś pkt, jak w przypadku np. Spencer - nie wiem, może to moja omyłka w numeracji, jeśli tak to sorry. Przeliczyłabym jeszcze raz, ale mam teraz na głowie sesję, która ssie, więc wybaczcie, że tego nie zrobię.
Bez przesady, może to być zwykły zbieg okoliczności, że ktoś głosował tak samo. Powinnaś liczyć wszystkich głosy.
Jakby to się powtórzyło raz, dwa razy, to ok. ale ciągle przez trzy tygodnie? Trochę to dziwne. No, ale jak tam sobie chcecie. Mi to zwisa szczerze mówiąc, kto wygra jakiś konkurs :P Więc możecie sobie policzyć jeszcze raz wszystko i od nowa zrobić nominacje.
Jeżeli faktycznie jest tak jak mówisz, a Ci wierzę, to jak dla mnie to też coś tu nie gra...
Emily
Jenna
Błagam, na forum Plotkary też była sprawa., że parę osób głosuje tak samo. Zrobiła się wielka burza i niemiła atmosfera. To tylko zabawa, nie dopatrujcie się jakichś oszustw. Nawet jeśli komuś się chce głosować 3 razy, tak samo i zakładać różne konta to jego sprawa. Nie masz pewności czy twoje przypuszczenia są słuszne, dlatego ja uważam, ze powinnaś liczyć wszystkie głosy, a nie te które ci się podobają.
Poszłam śladem Sajmona, który zaczął tę grę i też eliminował osoby, które oszukiwały. Ale dobra, jak chcecie - będę liczyć wszystko. W tym głosowaniu nie wzięłam pod uwagę 4-5 osób. A przy wszystkich ponad 120, to chyba nie jest jakaś super wielka ilość ;D
Może i w sumie racja, że jeśli komuś się chce tworzyć tyle kont tylko po to, żeby zagłosować więcej razy, to niech sobie to robi. Mimo wszystko jednak wg mnie jest to nieuczciwe. No, ale to tylko zabawa, co nie? ;)
Może tytułem wstępu - przepraszam wszystkich za zamieszanie, chciałam być sprawiedliwa, no ale mogłam nie dopatrywać się oszustw i po prostu liczyć wszystko. Jeśli kogoś uraziłam - sorry, nie chciałam tego. W sumie głupia sprawa wyszła. Jak już pisałam wcześniej - jeśli chcecie możemy anulować tamte głosowanie i zrobić je od nowa. Jeśli nie, to bawimy się dalej. I zaznaczam, że będę liczyć głosy dwukrotnie, żeby nikogo nie ominąć i nie doszło do żadnej pomyłki, nie będę też nikogo odrzucać. Proszę jednak o sprawiedliwe głosowanie. W końcu to tylko zabawa, po co oszukiwać? Świat się nie skończy na tym, jeśli przegra nasz ulubieniec ;)
Tak więc wyniki:
Jenna - 27
Emily - 8
...
6. Jenna Marshall
7. Alison DiLaurentis
8. Aria Montgomery
9. Noel
10. Alex Santiago
11. Mona Vanderwall
12. Ashley Marin
13. Ezra Fitz