Jako, że zakończyliśmy konkurs na bohatera w Pamiętnikach wampirów, postanowiłem, że teraz przeprowadzimy taki tutaj :D
Poniżej znajdziecie listę bohaterów, którzy będą brali udział w grze. Każdy może raz dziennie oddać kolejno 3, 2 i 1 punkt na swoich ulubionych bohaterów :-)
W piątki będę podliczał głosy, dwie osoby, które uzyskają najmniej punktów będą nominowane, i od piątku do niedzieli będziemy głosować, kto ma odpaść... i tak tydzień po tygodniu, aż wybierzemy ulubionego bohatera/-rkę Pretty Little Liars:-)
Lista bohaterów:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Ashley Marin
Emily Fields
Ella Montgomery
Ezra Fitz
Wren Kim
Alison DiLaurentis
Lucas Gottesman
Byron Montgomery
Jenna Marshall
Toby Cavanaugh
Melissa Hastings
Mona Vanderwall
Paige McCullers
Caleb
Ian Thomas
Oficer Maple
Sean Ackard
Myślę, że tych ważniejszych ująłem xD
Miłej zabawy!! :-)
A oto wyniki głosowania:
1. Spencer Hastings - 328 pkt
2. Hanna Marin - 277 pkt
3. Jenna Marshall - 105 pkt
4. Emily Fields - 87 pkt
5. Toby Cavanaugh - 77 pkt
6. Aria Montgomery - 75 pkt
7. Alison DiLaurentis - 72 pkt
8. Caleb - 64 pkt
9. Ashley Marin - 45 pkt
10. Wren Kim - 44 pkt
...... Paige McCullers - 44 pkt
11. Mona Vanderwall - 40 pkt
12. Lucas Gottesman - 27 pkt
13. Oficer Maple - 19 pkt
14. Ezra Fitz - 15 pkt
15. Ella Montgomery - 8 pkt
16. Byron Montgomery - 1 pkt
Jak widać Spencer dzielnie broni swojej korony xD Kolejny tydzień zdobywa pierwsze miejsce :-) Tuż za nią również utrzymująca 2 pozycję Hanna :-):-):-) pozytywnie zwariowana i chyba najbardziej bezpośrednia ze wszystkich dziewczyn, czym jest totalnie mega urocza - moim zdaniem xP 3 miejsce podobnie jak tydzień temu broni Jenna - mroczna, dziwna, niby postać negatywna, ale nie wiem jak w was, we mnie budzi emocje raczej na plus :-)
Podskoczyły w tym tygodniu noty Emily, która wzbija się na 4 miejsce, swoją drogą mam nadzieję,że nie wyjedzie z miasta, dziewczyny tworzą tak zwartą paczkę, że ciężko byłoby bez któregokolwiek ogniwa xD
Tuż za Emily - Toby, chyba największy pechowiec serialu, chociaż wreszcie szczęście zaczęło mu sprzyjać xD
Kolejne miejsce dla Arii, która mogłaby rzucić tego dennego Ezrę w cholerę, fajna dziewczyna jest ale jakoś mi do niego nie pasuje, za fajna jest dla niego xP
Zaraz za Arią tajemnicza i mega zagadkowa Alison - 7 miejsce w tym tygodniu :-) kolejny w pierwszej dziesiątce na 8 miejscu jest Caleb, na którego wielki come back liczę xD 9 miejsce najbardziej pozytywna mamuśka z serialu, czyli Ashley :) Pierwszą dziesiątkę zamyka uroczy mrrr;) Wren, który powinien wrócić do serialu, mega zabawna, pozytywna postać :-) równo z Nim w tym tygodniu Paige, której noty wzrastają z tygodnia na tydzień xD Tuż za pierwszą dziesiątką Mona, której wiele osób moim zdaniem nie docenia, zawsze taka intrygantka musi być w serialu a i mogli by jej postać rozwinąć :-) byłoby ciekawie xD
Ostatnie miejsce z 1 punktem zdobył Byron... Jako, że co tydzień jest nominowany i nie wzbudza emocji większych nawet w głosowaniu na zagrożonych wykluczam go z konkursu, automatycznie jest dopisany do listy przegranych....
Tak więc najmniej punktów zdobyli Ella i Ezra i to oni są w tym tygodniu nominowani.... już w niedzielę jedno z nich odpadnie....
Głosujemy do niedzieli, każdy ma jeden głos dziennie... Kto odpadnie? Ella czy Ezra??
Co do Byron'a...może w jego miejsce wkręcimy innego bohatera... moje typy: Noah lub Alex, co Wy na to? ;-)