Jako, że zakończyliśmy konkurs na bohatera w Pamiętnikach wampirów, postanowiłem, że teraz przeprowadzimy taki tutaj :D
Poniżej znajdziecie listę bohaterów, którzy będą brali udział w grze. Każdy może raz dziennie oddać kolejno 3, 2 i 1 punkt na swoich ulubionych bohaterów :-)
W piątki będę podliczał głosy, dwie osoby, które uzyskają najmniej punktów będą nominowane, i od piątku do niedzieli będziemy głosować, kto ma odpaść... i tak tydzień po tygodniu, aż wybierzemy ulubionego bohatera/-rkę Pretty Little Liars:-)
Lista bohaterów:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Ashley Marin
Emily Fields
Ella Montgomery
Ezra Fitz
Wren Kim
Alison DiLaurentis
Lucas Gottesman
Byron Montgomery
Jenna Marshall
Toby Cavanaugh
Melissa Hastings
Mona Vanderwall
Paige McCullers
Caleb
Ian Thomas
Oficer Maple
Sean Ackard
Myślę, że tych ważniejszych ująłem xD
Miłej zabawy!! :-)
A oto wyniki pierwszego tygodniowego głosowania :-)
1. Spencer Hastings - 250 pkt
2. Hanna Marin - 218 pkt
3. Toby Cavanaugh - 63 pkt
4. Aria Montgomery - 49 pkt
... Jenna Marshall - 49 pkt
5. Caleb - 44 pkt
6. Emily Fields - 37 pkt
7. Alison DiLaurentis - 28 pkt
8. Wren Kim - 26 pkt
9. Ashley Marin - 23 pkt
10. Oficer Maple - 13 pkt
...... Ella Montgomery - 13 pkt
11. Mona Vanderwall - 6 pkt
12. Ezra Fitz - 5 pkt
13. Lucas Gottesman - 3 pkt
...... Ian Thomas - 3 pkt
14. Paige McCullers - 2 pkt
...... Byron Montgomery - 2 pkt
15. Sean Ackard - 0 pkt
...... Melissa Hastings - 0 pkt
Tak więc jak wyraźnie widać mamy dwie zdecydowane liderki gry póki co - Spencer i Hanna... :-)
1 miejsce w tym tygodniu dla Spencer - chyba najbardziej prześladowanej przez A. ostatnio xD zaraz za nią Hanna - mam nadzieję, że przełamię dume i pogodzi się z Caleb'em - fajnie razem wyglądają :-) Trzecie medalowe miejsce zdobywa Toby - który zawsze obrywa i jest winny, oby los się do niego uśmiechnął xP
Tuż za podium Aria - niby przykładna i dobra, ale pazura też potrafi pokazać :-) Na równi z Arią na 4 miejscu - Jenna - chyba najbardziej tajemnicza i "mroczna" postać PLL.... xD Kolejne miejsce długowłosy lekkoduch Caleb, za nim rozdarda uczuciowo Emili, dalej również tajemnicza jak Jenna - Alison... :> 8 miejsce zdobył Wren, szkoda że tak szybko go usunęli z seriali, bo taki "gagatek" mógł narobić sporego zamieszania xD 9 miejsce dla Ashey - równa babka, taka "do tańca i różańca" he he xP Pierwszą dziesiątkę zamykają - zdobywając po tyle samo punktów - surowy i bezwzględny oficer Mapple oraz troskliwa Mama Arii - Ella :-)
Ostatnie dwa miejsca zdobylo aż czworo bohaterów... Melisa i Sean z zerem na koncie :O oraz Byron i Paige, którzy zebrali niestety tylko po dwa punkty :(
Do niedzieli każdy może oddać jeden głos na osobę, która jego zdaniem powinna odpaść... W niedzielę wyniki i punktujemy dalej :D
Miłej zabawy :-)