Jako, że zakończyliśmy konkurs na bohatera w Pamiętnikach wampirów, postanowiłem, że teraz przeprowadzimy taki tutaj :D
Poniżej znajdziecie listę bohaterów, którzy będą brali udział w grze. Każdy może raz dziennie oddać kolejno 3, 2 i 1 punkt na swoich ulubionych bohaterów :-)
W piątki będę podliczał głosy, dwie osoby, które uzyskają najmniej punktów będą nominowane, i od piątku do niedzieli będziemy głosować, kto ma odpaść... i tak tydzień po tygodniu, aż wybierzemy ulubionego bohatera/-rkę Pretty Little Liars:-)
Lista bohaterów:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Ashley Marin
Emily Fields
Ella Montgomery
Ezra Fitz
Wren Kim
Alison DiLaurentis
Lucas Gottesman
Byron Montgomery
Jenna Marshall
Toby Cavanaugh
Melissa Hastings
Mona Vanderwall
Paige McCullers
Caleb
Ian Thomas
Oficer Maple
Sean Ackard
Myślę, że tych ważniejszych ująłem xD
Miłej zabawy!! :-)
Niektórym proponuję raz jeszcze przeczytać zasady konkursu, od piątku do niedzili głosujemy kto odpada..... Punktujemy od poniedzialku do piątku ;]
A oto wyniki pierwszych nominacji:
Sean - 31 głosów
Melissa - 14 głosów
Byron - 7 głosów
Paige - 0 głosów
Tak więc zdecydowanie obronną ręką z nominacji wychodzi Paige, która nie uzyskała żadnego negatywnego głosu :-)
Natomiast absolutnie najbardziej irytującym wśród tej czwórki wedle naszych głosów okazał się Sean i to on odpada jako pierwszy i zapoczątkowuje listę przegranych:
1,2,3 ..... ?
20. Sean Ackard
Czas teraz na ko9lejny tydzień głosowania. Przypominam do piątku raz dziennie każdy może dać ulubionym bohaterom kolejno 3,2 i 1 punkt. W piątek wyniki i do niedzieli będziemy decydować kto odpadnie:-)
Oto lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Ashley Marin
Emily Fields
Ella Montgomery
Ezra Fitz
Wren Kim
Alison DiLaurentis
Lucas Gottesman
Byron Montgomery
Jenna Marshall
Toby Cavanaugh
Melissa Hastings
Mona Vanderwall
Paige McCullers
Caleb
Ian Thomas
Oficer Maple
Jak będzie w tym tygodniu? Czy Spencer znowu zdobędzie 1 miejsce? xD a może tym raziem Hanna ją wyprzedzi...? ;-)
Miłej zabawy xP
Spencer - 3
Toby - 2
Aria - 1 (po ostatnim odcinku zapunktowała u mnie, natomiast Hanna straciła, a to na nią do tej pory głosowałam)
3 - Hanna
2 - Caleb (tak a propos w twoim spisie jako jedyny nie ma nazwiska, jego nazwisko to Rivers ;) Prosiłabym o uzupełnienie tego)
1 - Mona