Jako, że zakończyliśmy konkurs na bohatera w Pamiętnikach wampirów, postanowiłem, że teraz przeprowadzimy taki tutaj :D
Poniżej znajdziecie listę bohaterów, którzy będą brali udział w grze. Każdy może raz dziennie oddać kolejno 3, 2 i 1 punkt na swoich ulubionych bohaterów :-)
W piątki będę podliczał głosy, dwie osoby, które uzyskają najmniej punktów będą nominowane, i od piątku do niedzieli będziemy głosować, kto ma odpaść... i tak tydzień po tygodniu, aż wybierzemy ulubionego bohatera/-rkę Pretty Little Liars:-)
Lista bohaterów:
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Ashley Marin
Emily Fields
Ella Montgomery
Ezra Fitz
Wren Kim
Alison DiLaurentis
Lucas Gottesman
Byron Montgomery
Jenna Marshall
Toby Cavanaugh
Melissa Hastings
Mona Vanderwall
Paige McCullers
Caleb
Ian Thomas
Oficer Maple
Sean Ackard
Myślę, że tych ważniejszych ująłem xD
Miłej zabawy!! :-)
A oto wyniki głosowania:
1. Spencer Hastings - 309 pkt
2. Hanna Marin - 235 pkt
3. Jenna Marshall - 78 pkt
4. Aria Montgomery - 63 pkt
... Toby Cavanaugh - 63 pkt
5. Emily Fields - 59 pkt
6. Alison DiLaurentis - 58 pkt
7. Caleb - 54 pkt
8. Wren Kim - 33 pkt
9. Ashley Marin - 32 pkt
10. Mona Vanderwall - 20 pkt
11. Paige McCullers - 16 pkt
12. Oficer Maple - 12 pkt
...... Ezra Fitz - 12 pkt
13. Lucas Gottesman - 11 pkt
14. Ella Montgomery - 10 pkt
15. Byron Montgomery - 2 pkt
...... Melissa Hastings - 2 pkt
16. Ian Thomas - 0 pkt
W związku z tym prowadzenie obroniła Spencer :-) W sumie wokół niej rozgrywały się ważniejsze akcje ostatnich odcinków xD Drugie miejsce dzieli Hanna, która za bezpośredniość powinna dostać specjalną nagrodę he he xD genialna postać :-) na trzecie miejsce w tym tygodniu wspięła się Jenna - jej nieprzewidywalność po prostu zaskakuje, chociaż może i to mało powiedziane... :P
Tuż za podium Aria i Toby, którzy uzyskali tą samą liczbę punktów :-) na kolejnych pozycjach Emily - mam nadzieję,że nigdzie nie wyjedzie... oraz Alison - chyba największa "postać zagadka" serialu obok Jenny xP
Kolejne miejsce Caleb - sporo stracił w porównaniu do zeszłego tygodnia... za nim Wren, którego wątek za szybko skończyli :( na kolejnym miejscu super mama Ashley xD pierwszą dziesiątkę zamyka dwulicowa, ale poniekąd urocza Mona :-)
Ostatnie dwa miejsca w tym tygodniu zdobyła trójka bohaterów - Ian, Byron i Melissa i to oni są nominowani do odpadnięcia...
I spośród tej trójki DWIE osoby, które będą miały najwięcej głosów na nie, odpadają.... Głosujemy do niedzieli, w niedzielę wyniki... Tak więc kto ma odpaść??? Ian? Melissa A może Byron???
Każdy ma jeden głos dziennie. Przypominam - odpada dwójka, która uzyska najwięcej głosów, bo głosujemy negatywnie...
Miłej zabawy :-)