Ponieważ konkurs na bohatera dobiega powoli końca, co powiecie na nową zabawę? Tym razem będziemy głosować na ulubioną parę w serialu. Zasady takie same co w poprzednim konkursie - każdy raz dziennie może oddać kolejno 1 - 2 - 3 punkty na ulubioną parę.
Hanna i Sean
Hanna i Caleb
Spencer i Alex
Spencer i Wren
Spencer i Toby
Emily i Toby
Emily i Maya
Emily i Paige
Aria i Ezra
Melissa i Wren
Melissa i Ian
na razie może jeszcze nie glosujmy.. to są moje propozycje.. przez najbliższe dni może dajcie swoje jeżeli takowe jeszcze macie:)
Oo LadyAnna6 jest fanką miecza prawdy i przygód merlina ;D <333
3 Aria i Ezra
2 Hanna i Caleb
1 Spencer i Toby
Trochę przedłużyły mi się wakacje, ale mam nadzieję, że nie macie mi tego bardzo za złe ;) Pajge21, tak uwielbiam te dwa seriale. Z całym szacunkiem dla fanów, znajdują się ponad PLL...
Co do punktacji to się "ustabilizowała". Spencer i Toby oraz Aria i Ezra wracają na "swoje" pozycje, a Spencer i Wren dopiero co drudzy, spadają aż na piąte miejsce. Rodzice Arii nominowani po raz kolejny (nawet nie wiem który ;P), ciekawe czy ostatni. Walczą tym razem z Emily i Toby, którzy w porównaniu z Byronem i Ellą otrzymali dużo punktów.
1. Hanna i Caleb 120 pkt
2. Spencer i Toby 71 pkt
3. Aria i Ezra 67 pkt
4. Spencer i Alex 57 pkt
5. Spencer i Wren 46 pkt
6. Emily i Samara 34 pkt
7. Emily i Toby 31 pkt
8. Byron i Ella 7 pkt
Nominowani:
Emily i Toby
Byron i Ella
DLA PRZYPOMNIENIA: Głosujemy na parę, która ma ODPAŚĆ
Dodatkowo: Głosy Francesc i magg191 nie zostały policzone. Wiem, że wiele osób polubiła parę Aria i Jason, ale nie mogę dodać nowej pary w połowie konkursu. To byłoby bez sensu. I jeżeli ktoś chce przyznać 3, 2 i 1 punkt jednej parze, niech nie głosuje, bo to też nie ma sensu, skoro nie policzę takich głosów.