Ponieważ konkurs na bohatera dobiega powoli końca, co powiecie na nową zabawę? Tym razem będziemy głosować na ulubioną parę w serialu. Zasady takie same co w poprzednim konkursie - każdy raz dziennie może oddać kolejno 1 - 2 - 3 punkty na ulubioną parę.
Hanna i Sean
Hanna i Caleb
Spencer i Alex
Spencer i Wren
Spencer i Toby
Emily i Toby
Emily i Maya
Emily i Paige
Aria i Ezra
Melissa i Wren
Melissa i Ian
na razie może jeszcze nie glosujmy.. to są moje propozycje.. przez najbliższe dni może dajcie swoje jeżeli takowe jeszcze macie:)
3 pkt. Hanna i Caleb - widziałyście promo do 5 odcinka? ahh już się nie mogę doczekać tej sceny. ;)
2 pkt. Spencer i Toby - zabrakło mi ich w 4 odcinku...
1 pkt. Spencer i Wren - w 4 odcinku przypomniało mi się jaki fajny jest Wren. ;) i jaki ma cudowny akcent. ;D
Spencer & Alex - 3
Hanna & Caleb - 2
Aria & Ezra - 1 ( w ostatnim odcinku, ani razu nie było Ezry, normalnie szok xD )
1. Hanna i Caleb 125 pkt
2. Spencer i Toby 67 pkt
3. Aria i Ezra 58 pkt
4. Spencer i Alex 42 pkt
5. Emily i Toby 38 pkt
6. Spencer i Wren 24 pkt
7. Emily i Samara 17 pkt
... Hanna i Lucas 17 pkt
8. Aria i Noel 8 pkt
9. Byron i Ella 6 pkt
10. Emily i Maya 3 pkt
11. Emily i Paige 0 pkt
..... Melissa i Ian 0 pkt
Punktacja prawie się nie zmieniła. Jedyna różnica to zamiana miejscami Arii i Noel’a z rodzicami Arii, którzy na rzec córki i chłopaka, który swego czasu spędzał sen z powiek Ezry, spadają na miejsce niżej.
W punktach największą różnicę widać w przypadku Spencer i Alex’a oraz Emily i Toby’ego którzy „skoczyli” kolejno o 16 i 13 punktów. Podciągnęli się także Hanna i Lucas oraz Emily i Samara.
Bez żadnych wątpliwości pierwsze miejsce zajmują ciągle Hanna i Caleb, którzy podnieśli się o 55 punktów!
Nominowani są Emily i Paige oraz Melissa i Ian, który już po raz drugi nie otrzymali żądnych punktów.
Kto tym razem odpadnie? Decyzja należy do Was!
Emily i Paige
Melissa i Ian