Kim ona jest?> Oglądnąłem cały trzeci sezon i nie wiem kim ona jest... Ta dziewczyna w
czerwonym płaszczu była za nią przebrana czy co??
Najbardziej "wyświechtanym" zabiegiem twórców serialu było wyłączenie filmiku przed poznaniem drugiej Damy Kier. Gdyby to była naprawdę Melissa to w jakim celu mieliby tej sceny nie pokazać?
A tak apropos bardzo ciekawi mnie postać Melissy, jestem przy S04E03 i coraz bardziej mnie ta postać intryguje, czy ona jest A czy nie...
MI się wydaję,że ona będąc w klubie N.A.T toczyła wojnę z głównym A i przez ten cały czas starała się uchronić swoją siostrę przed ciężkim losem. Nie mogła tego powiedzieć wprost i jasno działać, ze względu na wszystkowidzące A. (Podobna działałność jak Snape w HP). Oczywiście, tak bym wybrnął z tej sytuacji na miejscu scenarzystów.
Naprawdę ona pomaga swojej siostrze, bo do tej pory wszystkie odcinki z jej udziałem (jestem przy 4 odcinku sezonu 4), mówią mi że jest w A-Team'ie
Nie widzę jej jako członka zorganizowanej grupy przestępczej specjalizującej się w dręczeniu dzierlatek poniżej 17 roku życia ;p
Akurat trudno mi mówić o ulubionym odcinku ale najbardziej przypadł mi do gustu odcinek 12 oraz 13 sezonu III.