Jak wiemy, pani Grunwald (prawdopodobnie) chciała pomóc Alison, bo może... była jej babcią?!
Może to szalony pomysł, ale babcia Alison często była wspominana, a Alison miała raz do niej
jechać. Co sądzicie?
Nie sądzę, choć podobieństwo do matki Ali jest spore jak już ktoś zauważył. W którymś wątku już była o tym mowa, ale naprawdę nie myślkę o niej jako babci Ali, bez przesady, tego by było za dużo xD
Haha wiem, ale trzeba czymś się zająć do tego października :D Ktoś nawet dał teorię, że mama Ali i mama Ezry to siostry, ale czy ja wiem...
Tak, nie sądzę, że to główne A, ale mam nadzieję, że jest naprawdę zły, a nie tak jak zrobili z Tobym.
Dokładnie, taki psychiczny :D
Wtedy dopiero zaczęło by się dziać, do tej pory taki dobry, i sprawiający wrażenie, że można mu ufać, a potem taka zmiana :D
Ja zawsze przeczuwałam, że ta jego głupkowatość to przykrywka :D A najbardziej mnie śmieszą komentarze na fb jego wielkich fanek, które twierdzą, że się zdenerwował, bo Aria mu nie powiedziała o A. No proszę, przecież gdyby zobaczył tyle informacji o A, to by się zdziwił chociaż trochę, popatrzył na te zdjęcie, a on tylko walnął w tę szafę i miał wkurzoną minę, bo ktoś odkrył jego kryjówkę.
Sądzę dokładnie tak samo :D
A mnie bardziej śmieszy to, że Aria jest w A Teamie, no proszę... *.*
O tmy akurat myślę, bo jest dużo dowodów, ale nie pasuje mi, że żeby i Aria, i Ezra byli w A Team. I jak dla mnie podejrzanie się zachowywała w ostatnim odcinku. Jedyne postaci, na które w 100% stawiam, że nie są A to Jason, Hanna, Emily, Spencer, Caleb.
Ja już zaczęłam odchodzić od tej teorii, ale po tym jak pani Grunwald mówi, że nie jest taka pewna czy Ali może ufać dziewczynom, to dla mnie mina Arii mówi wszystko :D
Fakt, kamera wskazała na nią, ale ja myślę, że dlatego, że się prowadzała z Ezrą.
To ja znowu przez długi czas obstawiałam, że Spencer jest zamieszana w to, teraz już mniej, ale dawniej była dla mnie nr. 1.
No tak, ale to raczej dla dobrych celów, a mnie dawniej wydawało się, że nie jest wcale za dobra, wiele razy dziwnie się zachowywała, podejrzanie.
No, ja na początku myślałam, że zabiła Ali - szukałam jej wszędzie, ale zniknęła, no i wtedy gdy dostała fotkę od A przestraszyła się, że to mogła być ona (ten cień za Ali)
No tak... idzie się pogubić, ale hm, w końcu ktoś musiał ją do tej ziemi wklepać, jakby nie patrzeć :D
Eh, babcia Ali jest z Georgii- nie wiem jak to się piszę, przepraszam. A Grunwaldówna jest z Ravenswood- też nie wiem czy dobrze napisałam.
nie pamiętam sezonu, ale kiedy Jasson był podejrzewany przez dziewczyny - rodzice Spencer mu pomagali, w sprawie testamentu po jego babci. chyba ukryć to ponieważ mógłby być to motyw by zabić Allison - jeśli dobrze kojarzę, babcia uwzględniła tylko swoją wnuczkę, chyba, że...