Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak wiemy, pani Grunwald (prawdopodobnie) chciała pomóc Alison, bo może... była jej babcią?!
Może to szalony pomysł, ale babcia Alison często była wspominana, a Alison miała raz do niej
jechać. Co sądzicie?

kropkaaa

Coś w tym jest, nawet mama Ali jest trochę podobna do Grunwald...

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

Nie sądzę, choć podobieństwo do matki Ali jest spore jak już ktoś zauważył. W którymś wątku już była o tym mowa, ale naprawdę nie myślkę o niej jako babci Ali, bez przesady, tego by było za dużo xD

ocenił(a) serial na 5
megaami

Haha wiem, ale trzeba czymś się zająć do tego października :D Ktoś nawet dał teorię, że mama Ali i mama Ezry to siostry, ale czy ja wiem...

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

Nie sądzę, ale Ezra to niezłe ziółko xD

ocenił(a) serial na 5
megaami

Tak, nie sądzę, że to główne A, ale mam nadzieję, że jest naprawdę zły, a nie tak jak zrobili z Tobym.

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

Dokładnie, taki psychiczny :D
Wtedy dopiero zaczęło by się dziać, do tej pory taki dobry, i sprawiający wrażenie, że można mu ufać, a potem taka zmiana :D

ocenił(a) serial na 5
megaami

Ja zawsze przeczuwałam, że ta jego głupkowatość to przykrywka :D A najbardziej mnie śmieszą komentarze na fb jego wielkich fanek, które twierdzą, że się zdenerwował, bo Aria mu nie powiedziała o A. No proszę, przecież gdyby zobaczył tyle informacji o A, to by się zdziwił chociaż trochę, popatrzył na te zdjęcie, a on tylko walnął w tę szafę i miał wkurzoną minę, bo ktoś odkrył jego kryjówkę.

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

Sądzę dokładnie tak samo :D
A mnie bardziej śmieszy to, że Aria jest w A Teamie, no proszę... *.*

ocenił(a) serial na 5
megaami

O tmy akurat myślę, bo jest dużo dowodów, ale nie pasuje mi, że żeby i Aria, i Ezra byli w A Team. I jak dla mnie podejrzanie się zachowywała w ostatnim odcinku. Jedyne postaci, na które w 100% stawiam, że nie są A to Jason, Hanna, Emily, Spencer, Caleb.

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

Ej no, bez przesady Aria tam nie pasuje xD

ocenił(a) serial na 5
megaami

Ja już zaczęłam odchodzić od tej teorii, ale po tym jak pani Grunwald mówi, że nie jest taka pewna czy Ali może ufać dziewczynom, to dla mnie mina Arii mówi wszystko :D

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

Fakt, kamera wskazała na nią, ale ja myślę, że dlatego, że się prowadzała z Ezrą.

kropkaaa

To ja znowu przez długi czas obstawiałam, że Spencer jest zamieszana w to, teraz już mniej, ale dawniej była dla mnie nr. 1.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Spencer była w A Teamie, ale szukała Tobsa :P

megaami

No tak, ale to raczej dla dobrych celów, a mnie dawniej wydawało się, że nie jest wcale za dobra, wiele razy dziwnie się zachowywała, podejrzanie.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

No, ja na początku myślałam, że zabiła Ali - szukałam jej wszędzie, ale zniknęła, no i wtedy gdy dostała fotkę od A przestraszyła się, że to mogła być ona (ten cień za Ali)

megaami

Tak, ja to samo myślałam, zresztą miała do Ali chyba najwięcej pretensji...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Racja, miały konflikty, ale przecież Ali żyje xD

megaami

No tak... idzie się pogubić, ale hm, w końcu ktoś musiał ją do tej ziemi wklepać, jakby nie patrzeć :D

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

To dopiero będzie ciekawe :D

kropkaaa

a mi się wydaje że Ezra nie jest A

ocenił(a) serial na 7
kropkaaa

Eh, babcia Ali jest z Georgii- nie wiem jak to się piszę, przepraszam. A Grunwaldówna jest z Ravenswood- też nie wiem czy dobrze napisałam.

ocenił(a) serial na 5
PandoraHearts

No, ale mamy na to jakieś dowody?

kropkaaa

Przeszlo mi to przez myśl..
Ale podobno jej bacia juz nie zyje.

ocenił(a) serial na 5
agataaxo

Kiedy było to powiedziane? :)

qlenaa

nie pamiętam sezonu, ale kiedy Jasson był podejrzewany przez dziewczyny - rodzice Spencer mu pomagali, w sprawie testamentu po jego babci. chyba ukryć to ponieważ mógłby być to motyw by zabić Allison - jeśli dobrze kojarzę, babcia uwzględniła tylko swoją wnuczkę, chyba, że...

ulepiona

Faktycznie wtedy byla o tym mowa.

ocenił(a) serial na 10
agataaxo

Przecież Jason jest u babci!

megaami

babcie ma się 2 ;p

megaami

a nie przypadkiem u ciotki?

ocenił(a) serial na 6
ulepiona

nie, jest u babci. Doprowadza jej dom do stanu używalności. Tak mówiła matka Alison.