Na stronie http://www.pllfinale.com/FaceToFace możemy zobaczyć wskazówki odnośnie tego, kim jest A. Póki co opublikowano 7 wskazówek:
1. Rozpoznamy A, gdy się ujawni.
2. A ma mniej niż 50 lat.
3. Kłamczuchy widziały wcześniej A bez maski.
4. A nie był w każdym odcinku.
5. A nie jest żadnym z rodziców.
6. A ma wiele przebrań.
7. A nie jest żadną z czterech kłamczuch.
9. A miało bezpośredni kontakt z Alison i czterema kłamczuchami.
A zatem to nie Wren, bo on nie miał kontaktu z Ali.
Fakt, że ma mniej niż 50 lat nie zawęża nam zbyt wielu kręgów, gdyż mało kto był powyżej pięćdziesiątki.
Mnie do wszystkich podpowiedzi pasuje Ezra, a zwlaszcza do tej, ze ma wiele przebran - w koncu jego rodzina posiada teatr, a w nim o przebranie nie trudno.
13. A robiło dobrze :D i źle kłamczuchom.
A jest dziewczyną albo chłopakiem.
A ma nos i oczy.
Poczekam jednak do 3.
Dawno nie ogladalam pll na zywo (teraz tez nie bede, bo mam zaleglosci w ostatnich odcinkach, ale jestem tak ciekawa kim jest A, ze czekam az ktos na forum to napisze : p), jednak streamy na ktore kiedys trafialam zazwyczaj sie zacinaly.
Póki co to w kapturze A odwróciła się.........
CECE tak.
Nie chce w to wierzyć, no ale...
Uwięziła Ali a przed celą leżą ciała Jasona i taty Alison, Cece mówi że oni żyją.. do czasu.
A PLL widzą to z jakiegoś super nowoczesnego pokoju w budynku tej Carrisma Group, gdzie weszły po podaniu kodu podanego przez Sarę, która nie weszła tam, bo dla niej było za ciasno, ale widać było że spodziewa się czegoś.
Ja myślałem na początku, że to Sara, gdy cwana podała dziewczynom hasło i je zamknęła, nie wchodząc do środka. Ona musi pomagać CeCe!
Teoria o transseksualnym A już się przewijała często, dlatego nie jestem zaskoczony takim przebiegiem akcji.
wydaje mi sie ze cece to moze bethany ??? ona nie moze byc A bez jajjjjjjjj plec zmienili :D
Zmieniła płeć. Ale racja, jak opowiadają historię Charlesa, trochę zaczynam mu współczuć. Zwłaszcza po wyskoku Bethany.
Kurde ta zmiana płci do mnie nie przemawia ;/ Myślałam, że to kolejne dziecko Pani D. Ale i takie teorie chodziły
Chodzi mi teraz o to, że do Cece uderzyła kamieniem Alison myśląc że to Bethany, która ukradła jej ubrania i chciała skrzywdzić panią D. A pani D widziała to jak Cece uderza i znowu pomyslala, ze chce sie mscic na Alison (jak za mlodu wrzuciła ją do wanny, chcac pomoc zeby nie plakala, a wzieli to za usilowanie zabójstwa). Same przypadki.
serio. To Cece uderzyła przypadkiem Ali w głowę tej nocy, myśląc, że to Bethany, i że chciała skrzywdzić Miss D.