PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Moim zdaniem, Toby jest A.
Prawie nikt się z tym nie zgadza , bo "przecież już dowiedzieliśmy się, że kiedyś był w A-teamie, tylko dlatego, że chciał pomóc Spencer i dziewczynom".
a mi się wydaję, że to właśnie on. Nienawidzi Alison. Niby jest w związku ze Spencer ale co jeśli jest psychiczny i ma różne oblicza? :D kiedyś było powiedziane, że leczył się u jakiegoś terapeuty?
Toby mógł nienawidzić Bethany i Jessici. Mogły one mieć jakieś powiązania z jego matką. Dlatego je zabił.
Poza tym gdy złamał sobie nogę (w 5 sezonie)-ktoś napadł Hanę w domu Ali, ale nic jej się nie stało ;o Mógł to być pomocnik T. potem wszystko ucichło - "A wybrało się na urlop" Wszystko zaczęło się ponownie kiedy Toby wyzdrowiał.

co do Mony - Mona chciała dowiedzieć się kim jest A i miała upozorować samobójstwo. Pomagali jej Paige i Lucas (?). Gdy zorientowali się, że Mona naprawdę nie żyje- Paige uciekła.

To tylko moja teoria. i mam nadzieję, że jednak jest błędna. Żal mi by było Spencer. Mam nadzieję, że A nie jest żaden z partnerów kłamczuch :)

ocenił(a) serial na 3
kala197

Mnie dziwi jedno: jak w ogóle się odchodzi z A-Teamu? Co oni, mają tam umowy-zlecenie, podpisywane z miesiąca na miesiąc i jeśli nie chcesz jej przedłużać, to spoko, zostawiasz na portierni telefon i strój służbowy? :D A tu Toby był A, Ezra też, Spencer przez chwilę też... i odeszli bez problemu, nikt o tym już nie wspomina? To nie powinno być tak łatwe,

Czytałam gdzieś naprawdę dobrą teorię, że to ciało z tatuażem, które zobaczyła Spencer i przez które wylądowała w Radley, to naprawdę był martwy Toby. A ten, który wrócił i niby odszedł z A-Teamu, to jego bliźniak.

ocenił(a) serial na 8
weishenme

mnie też to dziwi. może nadal są w A-Teamie? :D nie no, w tym serialu jest tyle niejasności... jestem ciekawa jak to wszystko wytłumaczą na końcu.

a o tej teorii nie słyszałam ;o w sumie to chyba nie wyjaśnili, kogo było to ciało z tatuażem? bo nawet nie pamiętam

weishenme

haha... "Co oni, mają tam umowy-zlecenie, podpisywane z miesiąca na miesiąc i jeśli nie chcesz jej przedłużać, to spoko, zostawiasz na portierni telefon i strój służbowy?" - rozwaliłaś mnie tym :) To prawda. Gdy Hanna zaczęła domyślać się kim może być A to została potrącona przez samochód. A Toby po prostu odszedł z takim "znudziło mi się, wracam do mojej dziewczyny, (która jest celem A-Teamu) jak gdyby nigdy nic i nic mi nie zrobicie" Ja też uważam, że Toby może nadal być w A-Teamie. Ale słyszałam, że Big A jest dziewczyną (ale słyszałam już wiele spoilerów i teorii, często wykluczających się nawzajem, więc trudno powiedzieć czy to prawda)

weishenme

Ale Ezra nie był w A-Teamie:P

ocenił(a) serial na 7
kala197

To ma sens.

Toby faktycznie ma motyw: nienawidził Alison, dziewczyny wrobiły go w aferę z Jenną, przez co trafił do poprawczaka.

Ateliee

Nie wiem, czy może być A, ale jakoś dziwnie szybko wybaczył dziewczynom, że zamknęły go w poprawczaku. To nie mogło być fajne i miłe miejsce z pachnącymi mydełkami w czyściutkich łazienkach i śniadaniem do łóżka. Podejrzewam, że każdy nastolatek bardzo źle wspomina pobyt w takim przybytku, a on trafił tam za nic. Bardzo mnie dziwiło, że od początku był taki miły dla Emily, a później dla Spencer, mimo, że to przecież ich wina, że go tam zamknęli i wszyscy mają go teraz za psychola.

ocenił(a) serial na 6
kala197

Ja od miesięcy powtarzam tutaj na forum, że Toby jest A. Ostatnio zacząłem skłaniać się ku CeCe, ale nie wykluczam Toby'ego. Moim zdaniem specjalnie go wybielono, a nawet zrobiono policjantem, by na końcu widzowie przeżyli szok.

ocenił(a) serial na 8
gry270

ja kiedyś myślałam o Cece, ale ostatnio już odrzuciłam tę opcję.
biorę jeszcze pod uwagę Jasona. ale to mi też tak średnio pasuje.

Mam nadzieję, że w ostatnim odcinku tego sezonu się wreszcie dowiemy kto jest A. (a nie, że będzie to kolejna niedotrzymana obietnica Marlene)

gry270

Mi CeCe też pasuje. I Lucas, on jest dla mnie bardzo podejrzany, bo był z Moną do końca, mimo, że wcześniej mówił, że zmuszała go do współpracy szantażem. Na pewno wiedział o tym, że Mona chciała upozorować swoją śmierć, no i uczył się wszystkich sztuczek od niej od samego początku.

użytkownik usunięty
kala197

i jak to możliwe, że Toby jest policjantem skoro był w poprawczaku?

bo to PLL:P

ocenił(a) serial na 8
kala197

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10420018_852547121473426 _3673823322410793848_n.png?oh=709d0b2b8a1615dbb7a0a311675bb40b&oe=554F5526