PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Jak myślicie bo mi się jakoś nie wydaję ze to Ian !! ;) myślę ze to Lucas

ocenił(a) serial na 10
tolcia_natalia

Możliwe ;)

Mówiliśmy już, że A i morderca Ali to dwie różne osoby...A może Ali znalazła te filmy i dowiedziała się kim jest A (kto je podglądał) a może nawet tez dostawała smsy...i gdy A dowiedział się, że ona wie to ją zabił/-a
To tylko takie MOŻE :)

ja_dreamer

cóż w książce ponoć to UWAGAGA SPOILER SPOILER była Mona, ale możliwe ( i oby tak było ! ;d), że twórcy serialu to zmienią ;)

catrice

Bardzo Was proszę drodzy fani PLL jeżeli obejrzycie ostatni odcinek nie mówcie nic na ten temat. Aż do momentu jak będą napisy.

ocenił(a) serial na 10
minio83

I tak nic się nie dowiemy.

ocenił(a) serial na 10
catrice

Już dawno była o tym mowa! :D

ocenił(a) serial na 10
ja_dreamer

To by było dziwne. Ali dostaje sms od A (A już istnieje), a potem w dziwny sposób A robi sobie rok przerwy, a potem Suprise - powraca.
Nieee, jakoś mi to nie pasuje.

megaami

Zgadzam sie z tym :)

ocenił(a) serial na 6
ja_dreamer

Zaraz, przeciez Ali powiedziała do Jenny : "chłopak, którego lubie lubi robić filmy. Myślałam, że tylko ze mną". Czyli doskonale wiedziała, że ktoś je nagrywa - i tu stawiam na Iana. A zabiła Melissa.

ocenił(a) serial na 10
tolcia_natalia

Uzasadnij zatem swoja wypowiedź.

megaami

nowy odcinek już z napisami : d
mocny ; ]
chcę następny !
co do A, no to nieźle się namieszało <mysli>
wydaje mi się, że twórcy serialu zmienią nieco pewne fakty z książki.;)
"A" na dzień dzisiejszy może być więcej niż jedną osobą ; ]

tolcia_natalia

ja osobiście mysle ze A moze byc Mona, bo w ostatnim odcinku Lucas mówił jej o liście który zniszczyła, w sumie ona jest wszedzie, na każdej imprezie, ma dostępy do szafek w szkole dziewczyn, a jako plotkara wie wszystko, moze mści sie za to jak dziewczyny ja traktowały wcześniej kiedy Ali jezscze żyła a z niej się smialy, myslalam tez nad Lucasem ale w ostanim odcinku jest pokazane jak zawozi Celeba do Hanny a ona w tym czasie dostaja smsy od A ..i jeszcze wątek tego policjanta..wydaje mi sie ze on tez ma cos wspolnego z tym wszystkim

vanilla91

Mona nie będzie A, na 100%, nawet chyba producentka tak powiedziała.

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Mam pytanie:
Skoro Toby trafił do poprawczak przez to co zrobił Jennnie, to dlaczego potem normalnie utrzymywali kontakt i czy Jenna została przesłuchana?

Prozerpina

Toby wziął wine na siebie za to co zrobiły dziewczyny, wiec Jenna utrzymywała z nim kontakt bo wiedziała że to nie on, a jeśli chodzi o ich romans to Jenna tego chciala i go uwodziła pomimo ze on nie był chętny..

ocenił(a) serial na 7
vanilla91

Uważam, że zabiła Melissa. :)

Niebi

też mi się tak wydaje a Ian wiedział to i chcial chronić poźniej melisse przed tym co dziewczyny robiły