Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Proponuje pisać tu swoje propozycje postaci, które na 100% wg Was nie są w A-Teamie!
Zobaczymy czy kogoś z nas zaskoczy finałowy odcinek i być może nasz typ bedzie jednym z A!

jolls

Moim zdaniem A nie będzie żadna z kłamczuch!

jolls

Spencer, Hanna, rodzice Emily, Malcolm

ocenił(a) serial na 7
willemite

ja nie obstawiam Jasona ani caleba

ocenił(a) serial na 9
willemite

hahahahaha Malcolm, padłam!

willemite

no to już od dziś Spencer można wykreślić z mojej listy osób, które nie są A

ocenił(a) serial na 9
jolls

Moim zdaniem Aria może być w A-teamie.

użytkownik usunięty
jolls

Cece, Caleb, nikt z klamczuch

ocenił(a) serial na 10

A właśnie Caleb może być w - A . ponieważ go starszyło , że zrobi coś złego jego rodzicom moim zdaniem A nie może być Emily i Hanna i napisałaś , że nikt z klamczuch przecież spencer jest w -A bo mona jej to zaproponowała a ona czyli Spencer sie zgodziłą .

użytkownik usunięty
Filmy111

Tak ale w takim sensie, ze od poczatku serialu i to jest tajemnicą. A o Spencer wszyscy wiedzą i ona moim zdaniem dolaczyla do teamu zeby go rozszyfrowac...

Watpie zeby kolejny chlopak byl w A teamie. Zwlaszcza, ze Spoby i Haleb mają wielu fanow, a Spoby zostalo rozbite to raczej nie zrobią tego tez z H i C.

ocenił(a) serial na 3
jolls

Hanna, Spencer, Ashley, rodzice Emily, mama Arii, Caleb.

ocenił(a) serial na 10
haushi

Co do rodziców Emily to kiedys czytałam, że jej mama może mieć coś na sumieniu.. Jednak nie wiem gdzie to było i nie potrafie podać żródła.

aureliankaa

bylo to w spojlerach następnego sezonu

ocenił(a) serial na 1
jolls

Wilden, Melissa, CeCe, rodzice kłamczuch i wszyscy inni ci, których twórcy podsuwają nam jako podejrzanych.

MrJigssaw

zgadzam się! Byron itd... Co odcinek mamy nowych podejżanych
A co myślicie o Jennie? Ja byłam przekonana, że nie należy do A Teamu ale zaczynam się łamać...

ocenił(a) serial na 1
jolls

Mnie też zastanawia Jenna. Myślę, że ona może należeć do A-team. A nawet jeśli nie należy to na 100% nie jest pozytywną postacią i wiele zła w niej siedzi.
Jednak Mnie teraz interesuje przede wszystkim kto będzie Królową kier i Trzecim A. Czy Wren, czy Ezra, czy Noel. Bo to musi być któryś z tej trójki.

MrJigssaw

Ezra? Nie sądzę, aby to on był 'A'.

ocenił(a) serial na 10
jolls

Być może to ona jest red coat

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Melissa ma coś wspólnego ze śmiercią Alison na bank! albo sama ją zabiła, bo jej nienawidziła albo nasłała kogoś żeby z nią skończył : ) więc ja uważam że Melissa należy do A TEAM'u

kochamseriale

To by było zbyt proste. Myślę, że to kim jest 'A' ma zaskoczyć, a Melissa, była podejrzewana od początku. A z resztą ona jest w ciąży, chyba nie jest w stanie robić tyle rzeczy na raz.

użytkownik usunięty
ymmmhymmm

Melissa jest w ciąży? Cos przegapilam?

A nie jest?

ymmmhymmm

No nie jest, coś Ci się chyba z 2 sezonem pomyliło :D Niby z kim miałaby być teraz w ciąży?

Negacja

O.O właśnie nie zaczęłam jeszcze 3 sezonu...

użytkownik usunięty
ymmmhymmm

To psujesz sobie zabawe czytając posty. I wgl nie wiesz wielu nowych rzeczy, wiec wiele osob pewnie wykluczysz po obejrzeniu 3 sezonu.

No wiem :( Ale nie potrafię się powstrzymać.

ocenił(a) serial na 10
ymmmhymmm

Melissa poroniła !

kochamseriale

Teraz wszystko jasne.

ocenił(a) serial na 10
jolls

Caleb, Hanna, Emily, rodzice Emily, Ezra, mama Arii

ocenił(a) serial na 1
kochamseriale

Ezra?! Chyba sobie żartujesz. On jest jednym z faworytów. Najmniej podejrzana osoba i w tym rzecz. Jakby okazał się A i Królową kier to jak dla Mnie bomba.
Prędzej Wren na pewno nie jest A, bo zbyt wiele na niego wskazuje.

MrJigssaw

Ezra nie może być 'A'. Po co by miał sam sobie rujnować związek? Z resztą po co miałby grozić Alison i jej przyjaciółką (w tym swojej dziewczynie)?

ocenił(a) serial na 7
ymmmhymmm

:))) może ma rozdwojenie jaźni

użytkownik usunięty
ymmmhymmm

A po co Mona sama sobie wysylala sms? I po Toby spadal z rusztowania ?

ocenił(a) serial na 7
ymmmhymmm

Co do Ezry tez ogólnie nie jestem jakoś szaleńczo przekonana, ale jeśli chodzi o rujnowanie związku - poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy A doniósł kiedykolwiek na ten związek nauczyyciela i uczennicy? Nigdy nie było żadnego liściku na ten temat do rodziców Arii albo dyrektora szkoły. Aria i Ezra sami powiedzieli jej rodzicom. Gdy E chciał odejść z liceum ze względu na groźby Noela, A pomógł ich związkowi podrzucając obciązające dowody do szafki Kahna. Owszem, A szantażował Hannę, żeby wysłała matke Arii na tą samą wystawę, i był też liścik do Byrona, żeby poszedł do restauracji w której się umówili, ale jakoś ani jedno ani drugie nie wypaliło (może celowo?). Ogólnie myślę, że okaże się że Ezra nie miał nic wspólnego z cała intrygą, i był raczej postacią poboczną, której nie dotyczyła cała sprawa Allison, ale zawsze zastanawia mnie jedna rzecz. Gdy A potrąciło Hanne, wysłało dziewczynom smsy o treści "Wiedziała za dużo". Czego tak naprawde dowiedziała się H tej nocy? Zobaczyła Arię i Ezrę w samochodzie, więc odkryła prawdę o tym co ich łączy, widziała też Noela. Generalnie więc nie weszła w posiadanie żadnych informacji ważnych dla A, a już na pewno nie tak waznych, by ten/ta chciał/a ją sprzątnąć. Jedynymi zainteresowanymi w tej sytuacji byli Noel albo Ezra

esgal

W sumie racja. Ale co Ezra miałby mieć do Alison? I do dziewczyn? Mona i Toby mieli powody (jakby).

ymmmhymmm

Ezra chodził do szkoły wtedy kiedy Jason, Garret, Ian itp. Był na imprezie halloweenowej (retrospekcja) na której była Ali. więc tak jak reszta mógł ją znać... Mogła go czymś wkurzyć, może nawet to on był ojcem jej nieistniejącego dziecka :D

Jagodowy_Tort

Ooo! Do tego momentu to jeszcze nie doszłam.

użytkownik usunięty
Jagodowy_Tort

Ezra byl na tej imprezie ? W którym odcinku byla ta retrospekcja ?

Ktoś go tam wypatrzył, nie pamiętam, odcinek chyba jeden z halloweenowych. Ten w którym Alison i Jenna się poznały.

użytkownik usunięty
Jagodowy_Tort

Ezra był w tym odc w retrospekcji ale to bylo w szkole tam gdzie Byron uczył a nie na imprezie.

ocenił(a) serial na 7

Dokładnie, widzimy Ezrę gdy Aria przychodzi na uczelnię Byrona, Aria wpada na niego zresztą ;) musiał mieć wtedy około 20 lat

esgal

Może coś pomieszałam, wydawało mi się, że na imprezie też się przewinął. Gdzieś w tle. Tak czy inaczej nie zmienia to faktu, że był w Rosewood wtedy kiedy była tam Alison. Jak wiemy Ezra ma lubi małolatki :) Z kolei Alison miała słabość do starszych od siebie facetów :) Więc mogli poznać się wcześniej i nawet mogło ich coś łączyć. W 4 sezonie mamy poznać jakąś "dobrą" historię Ezry. Cokolwiek to oznacza.

esgal

a to nie było tak, że A specjalnie wysłało tego sms-a, bo wiedziało, że Hanna widziała Noeala? potrącenie jej, bo "wiedziała za dużo" utwierdziło Hannę w tym, że to on jest zabójcą - wtedy przecież był okres, że Noeal był podejrzanym. jeśli coś pokręciłam, to proszę o poprawkę ;)

ocenił(a) serial na 10
kara330

W tym serialu nie ma czegoś takiego jak NA PEWNO, nic nie jest na pewno. Jednak można co nieco przypuszczać. Moim zdaniem, to nie Aria - jak wszyscy myślą, ani Emily, ani Hannah, a Spencer jest w A Teamie - wiadomo, po " śmieci " Tobiego i dla informacji. A podejrzewać można każdego ;D

ocenił(a) serial na 10
ymmmhymmm

racja, Ezra na 100% nie jest w "A" teamie

ocenił(a) serial na 10
kochamseriale

Wes, rodzice klamczuch, nie wiem dlaczego jakos Melissa mi nie pasuje, chociaz wiele na nia wskazuje, jeszcze Jason

ocenił(a) serial na 10
sylwia7863

i jeszcze Lucas. nie pasuje mi on, bo jest taki ciapowaty i jakos nie wyobraza mi sie, zeby on mogl zrobic komukolwiek zrobic krzywde. Chociaz pozory mylą :D ale mam nadzieje,ze sie tak nie okaze, bo sie wkurze.

sylwia7863

przecież Lucas pomagał A i zakapturzony pomykał po kostnicach i straszył dziewczyny, Hanna go nakryła w 1 z odcinków :P

ocenił(a) serial na 10
willemite

z tego co pamiętam, nie pomagał - tylko był zastraszany i nie w kostnicach, a w szkolnej piwnicy.

megaami

sorki faktycznie piwnica to była... czy zastraszany, czy nie tego nie wiemy w 100% niby tak Hannie powiedział

ocenił(a) serial na 10
willemite

I tak sądzę jak osoba wyżej, że to taki cichy nerd i nie jest zdolny do jakichś wielkich, bohaterskich czynów