Oglądam serial od początku, by zobaczyć co mi umknęło i dopiero teraz zwróciłam na to uwagę. W 3 odcinku pierwszego sezonu około 32:22 minuty (zależy od wersji odcinka) Spencer patrzy się na jakiegoś kolesia i robi przestraszoną minę, po czym przypomina sobie o akcji z Jenną, kto to jest?
Chodziło o to, że najpierw myślała, że to Toby, więc przypomniała sobie o akcji z Jenną, a potem zobaczyła, że to jakiś totalnie przypadkowy koleś i jej ulżyło. :)
Bo to był Toby :D w początkowych odcinkach rolę Tobiego miał inny aktor, później (nie pamiętam dokładnie kiedy) zamienili tego aktora na Keegana Allena. Ta sama postać pojawia się w pilocie na pogrzebie Ali- Jenna wchodzi na pogrzeb z Tobym ale to nie Keegan Allen.
To nie był Toby, bo w tym samym odcinku (jak i w poprzednim) był już Keegan. Inny aktor był tylko w pierwszym odcinku.
Tutaj jest link do tej sytuacji z 3 odcinka, faktycznie nie jest to Toby.
http:// pll-fansite.blogspot.com/2015/02/o-co-chodzi-z-johnym-2.html
niektórzy piszą, że Johny :o
Hmm... A kim jest Johnny? Chyba mi gdzieś umknął :D I dlaczego tak się przyglądał Spencer i ją przeraził?
To ten co malował ze Spencer sprayem po dachu :p sama nie pamiętam skąd się wziął, nie oglądałam tych odcinków chyba zbyt uważnie. Nie wiadomo do końca czy ten kolo z 1x03 to Johny ale jest łudząco podobny, więc możliwe, że tak.
Tyle tych postaci, że już się pogubiłam, dzięki za przypomnienie :D To nam twórcy dali zagadkę haha
Cholera, dodawałam tu odpowiedź kilka dni temu i się nie dodała, co jest z tym filmwebem?
Wracając - w sumie masz rację, jest podobny, ale w późniejszych odcinkach byłoby widać, że się znali wcześniej. Dobra zagadka, pewnie twórcy mieli coś na celu i zwyczajnie zapomnieli, tak jak o wielu innych wątkach :D