Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

jestem fanką pll ale oglądam to już od tak długie czasu ze nie pamiętam co sie wyjaśniło. więc
mozecie mi powiedzieć jak wygląda sprawa zabójstwa tych czterech osób? :)

cristiano_ronaldo

Maye zabił Lyndon/Nate , Garretta prawdopodobnie zabiło A, Nadal nie wiadomo kto zabił Iana i Alison

ocenił(a) serial na 5
Redcoat_A

W którymś odcinku było powiedziane, że Garrett'a zabił Wilden.

Hadley

O to widocznie to przeoczyłam ale jakoś sobie tego nie przypominam

użytkownik usunięty
Redcoat_A

Zdaniem Mony to Wilden zamordował Garreta (podzieliła się tą informacją z dziewczynami podczas pilota IV sezonu).

ocenił(a) serial na 6
cristiano_ronaldo

Alison - nie wiadomo
Ian - został znaleziony zastrzelony (niby popełnił samobójstwo, tak wynikało z listu który zostawił) ale list napisał A, więc zapewne A go zabił/a.
Maya - zabił ją jej kuzyn, który był zazdrosny o jej związek z Emily i potem chciał też zabić Emily
Garett - w sumie oficjalnie nie zostało to wyjaśnione, więc nie wiadomo.(moim zdanie Wilden)

użytkownik usunięty
Iwet87

Lyndon nie był kuzynem Mayi ;)

ocenił(a) serial na 6

później się wyjaśniło, że jednak nie jest, ale chyba na początku przedstawiał się jako kuzyn Mai?

Iwet87

A czy Ian nie zginął przypadkiem od upadku/powieszenia na linach?

stasza2233

No tak ale wtedy jak chciał zabić Spencer to ktoś przyszedł i go popchnął przez co spadł i się powiesił

ocenił(a) serial na 6
Redcoat_A

ale jego ciało zniknęło z kościoła. Albo sam uciekł, albo A zabrało jego ciało tylko to było później tak, że Melissa niby mu pomagała, załatwiała mu leki od Wrena, a potem znaleziono go zastrzelonego w opuszczonej stodole i z listem pożegnalnym.