Dziewczyny widziałyście ten filmik? :O
https:// www.youtube.com/watch?v=3KUCZ0b65Po
o znalazłam jeszcze takie:
- Emily & Hanna will remember more about the night Ali disappeared
- Ezria will get married
- Mike is on the A team
-Toby purposes to Spencer but she says NO
- Aria and Toby are Blackmailed to join the A team
-Shana was Maya's sister (ja w szoku)
-Bethany Young is The Black WIdow
o i jeszcze jeden :))
Aria and Toby will be blackmailed to join the A team. Toby will join to know who killed his mom.
Aria - because -A will threaten her to tell Maya that she kills Shana
Niestety podejrzewam, że wszystko jest wyssane z palca...
Choćby to, że Shana i Maya to siostry - nie mogą być siostrami, no chyba że któraś z nich nie mieszkała ze swoimi biologicznymi rodzicami. Bo Maya mieszkała ze swoimi w Rosewood, a Shana w Georgii.
Ile mamy tych Big A - 3?? Poza tym powiedziane jest, że tożsamość A poznamy w 6 sezonie, a nie w finale 5.
CeCe i Bethany nie mogą być bliźniaczkami, bo CeCe jest starsza.
Wren ma już się nie pojawić - aktor nie ma przedłużonego kontraktu.
W ogóle, gdzie jakieś źródła tych wszystkich informacji? :)
hmm a już się podjarałam wszystkimi tymi newsami :P no szkoda, ale może jednak coś z tego będzie prawdą
A, i jeszcze jest potwierdzone, że Paige będzie w 6 i 7 sezonie, więc Maya raczej nie wstanie z umarłych i jej nie zamorduje :)
Ja czytałam też takie rewelacje:
- Policja dowie się, że Aria zabiła Shanę
- Paige tak naprawdę nazywa się Katherina DiLaurentis (wtf o.O)
- Cece zabije Paige
- Bethany Young to siostra Toby'ego (właściwie Toby jest jedyną postacią w wieku Bethany, więc...)
- To Bethany zabiła Monę i panią DiLaurentis
- Matka Mony zginie
- Emily sfinguje swoją śmierć w sezonie 7
Powtarzają się też informacje o ślubie Ezrii, powrocie Mayi i o śmierci ojca Emily, ale wiele z tych spojlerów się wzajemnie wyklucza.
Hej :D jestem nowy na forum, jednak obserwuję tutejsze wątki już od jakiegoś czasu, także korzystając z okazji witam wszystkich użytkowników i mam nadzieję, że będzie się nam razem dobrze dyskutować :)
Co do wątku, uważam, że większość spoilerów jest zmyślona, dlaczego? Otóż:
-Szona była siostrą Mayi? Poważnie? Za niedługo okaże się, że każdy z każdym jest spokrewniony, a wszyscy pochodzą od jednych rodziców, a wychowywali się w sierocińcu, który się rozpadł, a wychowanków przewieziono do rodzin zastępczych. No i Paige jako jakaś krewna DiLaurentisów - zapewne siostra Alison. Hahaha :D
-Toby już raz był w A-Teamie, podobno, aby chronić Spencer - wątpię, że jeżeli odszedł z jego szeregów, grupa o takich a nie innych regułach, chciałaby powitać go tam jeszcze raz.Chyba, że nadal jest częścią załogi.
-Bethany zabiła Monę i matkę Ali? To ona TEŻ ŻYJE? Jedna upozorowała swoją śmierć, teraz kolejna ma powstać z martwych, a koniec końców jeszcze Emily będzie udawać trupa i jeszcze na dodatek ma okazać się, że Maya tez ukrywała się gdzieś przez te lata uznawana za martwą? No ludzie... litości!
-Bethany jest Black Widow? Raz, że podobno nie żyje - ożywienie jej to byłby totalny absurd, bo KTO wówczas leżałby w grobie? Kolejne badania DNA zostałyby sfingowane? To - raz, dwa - takiego spoileru chyba nikt nie ujawniłby na półtora (?) roku przed rozwiązaniem tajemnicy, bo było jasno powiedziane, że Black Widow to główne -A, a to chyba najbardziej skrywana tajemnica tego serialu.
W co wierzę?
-W to, że Mike może być częścią A-Teamu.
To tyle, dziękuję za uwagę :D
Jeszcze coś obejrzałem filmik i :
-Bethany i CeCe są bliźniaczkami/ CeCe jest starsza.
-Big -A ma być ujawnione pod koniec 6 sezonu.
Jeśli okaże się, że Maya żyje i jeszcze na dodatek będzie siostrą Shany, to będzie to największa głupota i przegięcie w tym serialu. No weźcie, ile razy można serwować widzom te same numery, tylko w wykonaniu innych bohaterów? Ali miała nie żyć, a żyje, cudownie odkryte rodzeństwo już też było (Spencer i Jason), więc błagam, niech wymyślą coś nowego. Dodatkowo to, że Maya miałaby być siostrą Shany jest absurdem, bo po pierwsze mieszkały w różnych miastach z różnymi rodzicami, a po drugie były w tym samy wieku, musiałyby więc być bliźniaczkami (kolejnymi).
Dokładnie ... co do spoilerów powyżej jak Aria może powiedzieć May o morderstwie skoro Maya nie żyje ?
cały ten serial schodzi na psy jak zapowiadał się dobrze to każdy odcinek jest już przewidywalny...
Co do aplikacji na college to Mona, albo A maczało w tym palce. Co do Arii napisać o nielegalnym związku uhuuu bravo bravo Aria ! i nagle ex Ezry się pojawia się zawsze gdy dzieje się coś dziwnego o i list Arii wyciekł...
a i jeśli Bethany Young zabiła niedawno kogo kol wiek to znaczy, że ma żyć... czyli ma coś wspólnego z A. To pytanie kim jest dziewczyna z grobu ? I jakim cudem potwierdzono, że jest to Bethany Young?