PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Mam pytanko

ocenił(a) serial na 6

Wie ktoś może, czy Johnny pojawi sie jeszcze w serialu, bo go bardzo polubiłam?

Truskaffka11

Podobno nie, Will Bradley (aktor, który go gra) napisał o tym na tweeterze (przynajmniej tak słyszałam...) Też nie jestem z tego zadowolona :/

ocenił(a) serial na 9
Rarity

Serio? A tak liczyłam, że między nim, a Spencer coś więcej będzie się dziać. Strasznie go polubiłam, i mimo, że wcześniej lubiłam Toby'ego i ją to wszystko się popsuło odkąd został policjantem.
Kurde no, nie mogą mi go zabrać, a w 21 i 22 Spencer ma poznać jakiegoś frajera Colin'a ;_;

ocenił(a) serial na 10
Truskaffka11

Super by było jakby powstał mały romans między nim a Spencer. Byłby to taki trochę wątek poboczny, bo teraz wszystko kręci się wokół A.

ocenił(a) serial na 6
Rozalia12

Też tak uważam. Uwielbiam Spencer, a Toby jest niewiarygodnie irytujący.

Truskaffka11

Sami wiecie, że producenci robią wszystko pod widzów, żeby im się podobało. Wszyscy pisali, że nienawidzą Paige i proszę nie ma jej w serialu. Czytając komentarze w internecie widzę, że większość lubi naprawdę polubiła Johnnego (w tym ja!) więc nie traćmy nadziei, może zaproponują mu rolę w szóstym sezonie? Toby'iego nie lubiłam od początku i ta para mi nigdy jakoś nie odpowiadała.

WhiteChocolate58

Nie mam nic do Toby'ego ale Wren, Johnny i Alex byli lepsi a Spencer musiała zostać akurat z nim :/

Rozalia12

Ja się niczego innego doczekać nie mogę. To jest jedyna para w PLL poza Hanną i Calebem, na widok której nie dostaję mdłości. Fajne połączenie - Spencer taka ułożona, perfekcjonistka, a on niegrzeczny chłopiec, zupełnie inny niż cip**aty Tobiasz, który z zakompleksionego homefappera stał się nagle wielkim gliną i stróżem prawa, a zanim nałożył mundur, biegał w kapturze ze scyzorykiem -.-" Sponny (jeżeli jesteśmy już w temacie nadawania głupich nazw serialowym parom) podoba mi się o wiele, wiele bardziej :D

_em_pe_

Sponny <3 :)

Rarity

Cieszę się, że się podoba :D

_em_pe_

My Little Sponny XD

Truskaffka11

Ja tam najbardziej, z facetów Spencer, lubiłam Wrena. On był i trochę niegrzeczny, i ułożony, i miał fajny akcent;)

akima_

Akcent najlepszy ;) Ja też lubiłam go najbardziej.

ocenił(a) serial na 10
Rarity

No Wren fajniutki ale tez raz z Melisa raz ze Spencer i jeszcze Hanna... Ulalalla.
Ja i tak najbardziej tęsknie za Jakiem! Oj jak oni mogli mi to zrobic.... Dlaczego on nie może wrócić i byc z Aria!? :(