PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nie wydaje wam sie ze to mike wszedł do pokoju mony
Na koncu szukając kasety w książce? W koncu
Był bardzo zaniepokojony tym ze dziewczyny maja ta ksiazke w kawiarni..
Mysle ze bal sie ze zabiorą ta ksiazke z kaseta w środku
Przypuszczam ze to on jej pozniej szukał, nawet sie nie wlamywal tylko
Mama mony wpuscila go po prostu
Pozniej pewnie szedł do Ali powiedzieć jej ze nie ma juz taśmy
No i jego rozmowa z arią: aria mowi ze mona była very smart
A on na to ze too smart.. Ciekawe?
Mysle ze to on ja zabil bo sie dowiedziała za duzo ważnych rzeczy
Dlatego mona była taka zdziwiona jak zobaczyła napastnika

w_zaleznosci_od_humoru

Dokładnie tak samo myślę. Szczególnie ta sytuacja jak właśnie Mike powiedział, że Mona była zbyt mądra. Jakby to była wada i mu to przeszkadzało. Też uważam, że musiała odkryć coś ważnego, ale nie chcę dopuścić do siebie myśli, że to Mike mógł ją zabić :(

agaata7

w 22 odcinku 3 sezonu Hanna mówi coś podobnego - o Spencer i jej pobycie w Radley ,, Bycie zbyt mądrym ma swoje konsekwencje "... Może to nie przypadek ?

LightMoisture

Plus, nie wiem czy ktoś zauważył to wcześniej- w 20 odcinku 3 sezonu kłamczuchy szukają Spencer. Aria leżąc na kanapie u Ezry pisze do dziewczyn, że Spencer nie ma w księgarni. Tylko mi wydało się to podejrzane ? Jestem w trakcje powtórki 3 sezonu, stąd te wypowiedzi:D

w_zaleznosci_od_humoru

A jak dla mnie to kolejna ściema scenarzystów, którzy zauważyli, że ludzie zaczęli podejrzewać Mike'a. Tyle razy już tak było, że podsuwali kogoś megapodejrzanego i okazywało się, ze jednak to nie on. To by było teraz zbyt oczywiste, te przesłanki były zbyt niesubtelne, żeby miały być prawdziwe.

ocenił(a) serial na 4
akima_

Mi też się wydaje to zbyt oczywiste. Ale taka prawda, że Mike jest wkurzającą postacią, której nie wiadomo, o co kaman.

w_zaleznosci_od_humoru

co ciekawe MIke już w okolicach 1/2 sezonu poza włamywaniem się do domów chodził w ubraniu A i to nie tylko w odc. co go Jason przyłapał, ale także po domu- to mnie bardzo intryguje, ale chyba mało kto zwrócił na to uwagę... ;) dla mnie jest od 1/2 sezonu co najmniej podejrzany :P

willemite

Ej no, ale ubranie A, to nie jest coś niesamowicie nietypowego, jak kostium klauna:P To tylko zwykła czarna bluza, każdy nastolatek pewnie taką ma:P

ocenił(a) serial na 10
akima_

Nie wydaje mi sie ze to bedzie Mike...
Jak Ezra mial byc tym zlym to tez go pokazywali w tym "zlym" swietle...
tak samo bylo z Tobym.... nagle ich miny zmienialy sie w demoniczne spojrzenia... czego wczesniej nie dalo sie zauwazyc ...
Pewnie z Mikiem bedzie tak samo... Najprawdopodobniej probowal i probuje on cos znalezc... informacji ... moze cos co razem z Mona knuli? Badz sam po jej smierci chce sie wszystkiego dowiedziec...

Ale moze sie myle.. i to bedzie Mike... moze.

Devineresse88

PLL bardzo często powiela schematy i po 5 razy przedstawia podobnie różne zdarzenia, jak np. zamykanie bohaterów w saunie, piecu, chłodni itd. Wydaje mi się, że dokładnie tak samo jest z przedstawianiem dobrych postaci jako złe, żeby zmylić widzów, chociaż powoli robi się to już nudne i przewidywalne.
Jak dla mnie Mike nie może być A chociażby dlatego, że A mamy poznać dopiero w 6 sezonie, zapewne dopiero w finale, więc nikt, kogo teraz scenarzyści podsuwają nam jako podejrzanego nim nie będzie, jest jeszcze za wcześnie.

akima_

No niby my mamy poznać -A już w 5x25. Marlene powiedziała oprócz tego, że ten odcinek będzie bardzo podobny do 2x25. Wtedy ujawniono Monę. Podobno my mamy dowiedzieć się kim jest -A dużo szybciej niż kłamczuchy; przy czym w finale 5 sezonu poznamy płeć -A.

_em_pe_

To poznamy płeć, czy dowiemy się kim jest w 5x25? Bo to różnica. Chociaż myślę, że chyba większość osób uważa, że to kobieta. Albo powiedzą nam, że to facet, a później okaże się, że któraś z dziewczyn przeszła kiedyś operację zmiany płci:P Ja tylko słyszałam, że A mamy poznać przed początkiem 7 sezonu, tak gdzieś pisała Marlene, chyba na Twitterze. Zakładam więc, że będzie to finał 6 sezonu, bo z taką informacją nie będą się spieszyć. A to o 5x25 to skąd jest wiadome?

akima_

Czytałem na blogu thebestofprettylittleliars.

_em_pe_

Właśnie przeczytałam, ale tak, jak pisze tam autorka, to co powiedział w wywiadzie kłóci się z tym, co napisała Marlene, więc pewnie nie jest to prawdą. Przynajmniej jedno z nich kłamie.

akima_

Przypuszczam, że Marlene ;)

_em_pe_

Albo Keegan, bo chcieli sobie zapewnić widzów do końca obu sezonów, może po wpisie Marlene spadła oglądalność i wszyscy stwierdzili, że wrócą na koniec 6 sezonu, więc Keegan napisał, że już w tym się dowiemy kim jest A. Skoro powtarza, że już teraz wszyscy o tym wiemy, to nie będzie uważał tego za kłamstwo :P

akima_

Możliwe. Pewnie zrobią tak, jak było z RC w 3 sezonie. Alison pochyla się nad nieprzytomną Hanną a potem znika. A pewnie puści jakiś gaz usypiający, zdejmie maskę, któraś z kłamczuch się przebudzi, zobaczy A, a potem ono nagle zniknie i nikt nie będzie do końca pewien, czy to ta osoba.

_em_pe_

http://pll-fansite.blogspot.com/2015/02/co-sie-stanie-w-finale-sezonu.html

chyba jednak w tym sezonie poznamy -A i wydaję mi się, że będzie tak jak napisała _em_pe_ w jakiś dziwny, absurdalny *to w końcu PLL :D* sposób osoba która pozna tożsamość A zapomni o wszystkim i przypomni sobie pewnie pod koniec 6 sezonu :D

ocenił(a) serial na 7
w_zaleznosci_od_humoru

Teoria mądra, ale myślę, że to raczej A. było.

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

No tak tez mi sie wydaje ze znowu chcą nas zmylić a nic z tego nie będzie... A bedzie osoba ktorej w ogóle nie podejrzewamy :)

ocenił(a) serial na 6
w_zaleznosci_od_humoru

Mike z potulnego braciszka, który przywalił nauczycielowi w twarz powoli staje sie psychicznym braciszkiem. Ta postać jest przerażają i ten jego wzrok. Okropnie mnie wkurza. Ramiona też ma bardziej napakowane niż przedtem...