Nie wiem jakoś tak po tym halloween'owym odcinku coraz bardziej mi się wydaję, że "A" jest grupa osób w składzie: Jenna - jako "przewodnicząca" , Mona i Lucas. Wydaje mi się tak, ponieważ w tym odcinku podejrzanie Jenna się przedstawiła Monie w sklepie. W ogóle Lucas też ciągle mówi, że Alison tego pożałuje. Niektórym może wydać się dziwne, bo przecież Hannah się przyjaźni z Lucasem i Moną, ale nie wiem czy pamiętacie jak Hannah była potrącona przez samochód na tym przyjęciu. To jednak "A" nie chce jej skrzywdzić tak dosadnie.
moim zdaniem to by było zbyt łatwe. w tym serialu wszystko jest inne niż się wydaje to musi być osoba po której nikt by się tego nie spodziewał. Moim zdaniem :)
"To jednak "A" nie chce jej skrzywdzić tak dosadnie."
"A" chciało ją zabić tym samochodem, to raczej jest "dosadne" skrzywdzenie kogoś.
Nie wydaje mi się, żeby to była Mona ani Jenna. Stawiam na inne osoby, np. Ezra, Toby.
wg mnie, to moglaby byc jedna glownych bohaterek :P bo niekiedy sa momenty/sprawy/tajemnice ktore omawiane sa TYLKO w gronie tych 4 dziewczyn, a tu nagle niespodziewanie "A" takze wie juz o tym, a niby skad wie skoro tylko te dziewczyny o tym rozmawialy... Mysle ze jedna z nich jest w to zamieszana, moze tez razem z Mona czy Lucasem i Jenna, by ich informowac. Takie moje zdanie.
a pamiętacie jak Ali powiedziała do Hanny w 1 sezonie, że pamięta z tej nocy (kiedy Ali zaginęła) więcej niż jej się wydaje? to nie daje mi spokoju.... co niby jeszcze mogło się wtedy wydarzyć???? jak wiadomo dziewczyny piły alkohol ale czy to spowodowałby zanik pamięci? u każdej z nich? nie sądzę.