Czyli Mona zostaje odstrzelona .. Bez niej PLL już nie bedzie takie samo .. zastanawia mnie jak w jednym odcinku zdążą zamieścic akcje z wizytą Spencer i Mony przebranych za pielęgniarki w szpitalu(spoiler). Ostatnio widziałem 4 spoilery, 2 z nich sie sprawdziły, kolejne 2 mówiły : Mona umrze i CeCe Drake zna wszystkie odpowiedzi - skoro z Moną na 90 % sie sprawdzi oznacza to,że możemy wyczekiwac powrotu CeCe z czego akurat jestem zadowolony! Chociaż wciąż mam w głębi serca nadzieję,że Mona nie zostanie zamordowana, to byłoby tak totalnie bezsensu :C
Ze spoilerów, nie pisało,że zostanie zamordowana ale pisało "Mona umrze" - a sądząc po zapowiedzi zostanie zamordowana.
Niech CeCe wraca jak najszybciej !
o nie... ;/ naprawde nie mieli innej postaci ktora mogli usmiercic tylko Mone??
No właśnie ... dla mnie ten serial bez niej nie bedzie już miał sensu .. uwielbiałem sceny z Moną. Niby nie można ufac spoilerom w 100 % ale skoro 2 już sie sprawdziły, to czemu ten ma sie nie sprawdzic ? + Na zapowiedzi widac ewidentnie,że do zabójstwa doszło w domu Mony i tylko Hanna płacze ..
Ale może też być tak że mona upozoruje swoją śmierć
i zniknie na jakiś czas a potem znów się pojawi bo
ten serial jest strasznie pomieszany
Hmm... to faktycznie nieprawdopodobne w serialu, gdzie jedna z głównych bohaterek wraca 'zza grobu' ;)