Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Czyli Mona zostaje odstrzelona .. Bez niej PLL już nie bedzie takie samo .. zastanawia mnie jak w jednym odcinku zdążą zamieścic akcje z wizytą Spencer i Mony przebranych za pielęgniarki w szpitalu(spoiler). Ostatnio widziałem 4 spoilery, 2 z nich sie sprawdziły, kolejne 2 mówiły : Mona umrze i CeCe Drake zna wszystkie odpowiedzi - skoro z Moną na 90 % sie sprawdzi oznacza to,że możemy wyczekiwac powrotu CeCe z czego akurat jestem zadowolony! Chociaż wciąż mam w głębi serca nadzieję,że Mona nie zostanie zamordowana, to byłoby tak totalnie bezsensu :C

kubagroszek

O cece to prawda ona dokladnie wie kim jest bethany i jak zginela :)

ocenił(a) serial na 8
kubagroszek

a skad wiesz ze Mona zostanie zamordowana?

ocenił(a) serial na 9
ReD_Bedr00m

Ze spoilerów, nie pisało,że zostanie zamordowana ale pisało "Mona umrze" - a sądząc po zapowiedzi zostanie zamordowana.
Niech CeCe wraca jak najszybciej !

ocenił(a) serial na 8
kubagroszek

o nie... ;/ naprawde nie mieli innej postaci ktora mogli usmiercic tylko Mone??

ocenił(a) serial na 9
ReD_Bedr00m

No właśnie ... dla mnie ten serial bez niej nie bedzie już miał sensu .. uwielbiałem sceny z Moną. Niby nie można ufac spoilerom w 100 % ale skoro 2 już sie sprawdziły, to czemu ten ma sie nie sprawdzic ? + Na zapowiedzi widac ewidentnie,że do zabójstwa doszło w domu Mony i tylko Hanna płacze ..

ocenił(a) serial na 8
kubagroszek

jesli usmierca Mone to bedzie najglupsza rzecz jaka zrobia ;/

ReD_Bedr00m

Ale może też być tak że mona upozoruje swoją śmierć
i zniknie na jakiś czas a potem znów się pojawi bo
ten serial jest strasznie pomieszany

ocenił(a) serial na 9
aturi

Nie wiem czy reżyserzy wpadliby na taki pomysł xD

kubagroszek

Hmm... to faktycznie nieprawdopodobne w serialu, gdzie jedna z głównych bohaterek wraca 'zza grobu' ;)

ocenił(a) serial na 7
Blaczek

Mona nie jest jedną z głównych bohaterek.

ocenił(a) serial na 7
Ateliee

Chodziło o Alison, która ożyła.

ocenił(a) serial na 7
queen_hurricane

A, ok ;)

kubagroszek

Jeśli uśmiercą Mone, to serial będzie moim zdaniem wiał już totalną nudą. Mona to jedna z moich ulubionych postaci, nie może jej zabraknąć. Do tego co będzie czuł Mike. ;((